Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bir ses değildi beklediğim, yada çığlık..
Yada belirgin bir şey değildi bu gece ki uykusuzluğumun nedeni..
Bir fısıltı beklemekte yüreğim uzaklardan..
Bir ışık belki,
Belki küçücük bir gülümseme senden gelecek olan benliğime..

Ama ne olursa olsun seninle ilgili…
Ne olursa olsun senden…
alıntı

Seni okadar çok sevdim ki hala seviyorum kıymetimi bilemedin herşeyine göz yumdum her kötü anıyı kötü sözü içime attım bumuydu karşılığı bu kadar mıydı herşey neden bana bu kadar acı çektiriyosun neden Bi canım kaldı onuda al kurtulayım.. Hayatında hep mutlu ol... Bana tekrar döneceğini biliyorum ama her seferinde içimden bir parça alıpta gidiyosun.. HERŞEYE RAĞMEN SENİ BUKADAR ÇOK SEVİYORUM YA YAZIKLAR OLSUN BANA...senağlamasenağlama SENİN İÇİN DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARINA..

opuyorumnanaktan küçük askerim benim kokunu özledim kokunu seni özledim hemde cokkkkk cokk cok özledim ve seni cokkk özlüyorummmmmmm :gitme:
sen benim bitenecik bebeğimsin Şeniz
seni cokkkkkkkkkkkkkkkk cokkkkk seviyorummmmmmmm hayatımın anlamısın Allaha emanet olasın:Saruboceq:

mrb aşkım hayatıma gireli 7 sene oldu ve gelişinle güzelleştirdin ruhumu seni öyle çok seviyorumki yüreğim.
bana ''keşke'' dedirtmediğin ve pişmalık kelimesini sözlüğümden çıkarttığın için sonsuz teşekkürler. şimdi hep ''iyikiler'' var hayatımda, iyiki seni sevmişim,iyiki 6 sene önce o imzayı atmışım,ve iyiki hayatımın seni katmışım.

ıyi ki varsın iyi ki benimsin

Ama çok inatsın, çok gıcıksın, beni çok bekletiyorsun ağaç oluyorum seni beklerken,

çok titizsin ölmeyiz azıcık mikroptan ha unutmadan bebeği becerebilirsek üzerine çiş yaptıracağım haberin ola.

:sm_cool::lepi:

Seni çoook SEVDiim ve SEVIYORUM ... Belki hiiç söyleyemedigim bisey olsada.....belki birbirmizi sevmistik ama keske söyleseydin önceden BE Canim ..!!!
Belki de hiiç tanismasaydik daha ii olurdu

AMA NApiiimm artik
:1no2::çok üzgünüm:
♪ Sevdim seni bir kere
Baskasini sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler degisemem desinler degisemem Offf
♫
:a015:

inanmıyorum ya sanki burayı okudu hiç arayı bulamazdı beceriksizim
onca hakaretime mağruz kaldı aradıda eee gülü seven dikenine katlanıcak...
saydım sayıştırdım o da seni seviyorum dediCADIARZU acaba bundan sonra hep saysam mı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…