Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatıma giren ilk insansın ilk aşkımsın ilk sevdiğim adamsın seni çokseviyorum ama sana verdiğim değerin sevginin karşılığını keşke görebilsem bazen geliyor öyle tatlı sevimli ,romantik oluyorsunki kendimi unutuyorum yanından ayrılmak bile istemiyorum seni öylesine benimsemişimki gözlerimi açtığımda aklıma ilk sen geliyosun gün içindede hep aklımda taki gözlerimi yumana kadar senden çokmu şey istiyorum biraz ilgi,saygı,sevgi.. hayatında bende varım biz çiftiz beni geriplanda bırakmana dayanamıyorum..
eski çalıştığım işyerimi hiç unutmıcam hayatımın en kötü bölümüydü hatta elimde olsada o bölümü kesip atsam iğrenç insanlar ,hayatımda bu kadar ikiyüzlü,sahtekar,yapmacık daha neler neler...insanları bi arada görmemiştim çıkarken bile yüzüme karşı farklı tavır içindeydiler arasıra gel falan filan maaşımı bile almaya annemi yollamıştım şeytan görsün hepinizin yüzünü,bidaha gidermiyim onların yüzünden çıktım zaten Allahım hatırladıkça deli oluyorum...kafamçokkarıştıkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook:mymeka:klava:
benimde söylemek isteyipde söyleyemediklerim bunlar napım sizinki gibi güzel şeyler değil ama bende burdan aşkımı çokkkkkkk sevdiğimi söyleyebilirim...
Bende kaybolanı sende bulmak güzel Yitip unutulanı sende görmek güzel Güzel demek yetmez muhteşem olmalıyız Bakir bir yere seninle varmalıyız
Bir umut gözlediğim yıllardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm Ömrümün sahibisin sen:asigim:
Duy şu kalbimin vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku sevgi Kulak ver dilimden dökülen sözlere Bir söz bir evet bana versene Evlenir misin benimlea.s.
Kader kıymet budur kısmet buna derim Mutluluksa dileğim seninle yaşamalı Yaşamakla bitmez muhteşem olmalıyız Mucize bir yere seninle varmalıyız
Bir umut gözlediğim yıllardır beklediğim Kalbimin sahibisin sen Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm Ömrümün sahibisin sen:asigim:
Duy şu kalbimin vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku sevgi Kulak ver dilimden dökülen sözlere Bir söz bir evet bana versene Evlenir misin benimlea.s.
ömrümün sahibi canım kocacım seni çooookkkk herşeyden çok seviyorum:kedi: hayatımın anlamı allahım bana seninle yaşlanmayı nasip eder inş opuyorumnanaktan
zaman zaman odunlukta yapsan beni çok sinirlendirsende olmayacak şeylere surat assanda olmadık saatlerde beni arayıp uykumdan etsende yani kısaca gıcık ve uyuzz ötesi bişey olsanda seni çok seviyorumm aşkımmm:)
lısede bır kıtapcıya gıtmıstım elımı bır kıtaba attım ve arkasını okudum orda su yazıyordu:
eğer hayatınızın bir an'ına gidip orada sonsuza dek kalacaksınız deseler yalnızca iki şeyden birini seçmek isterdim. biri, o çocukluğun bahçesindeki ağacın dalına asılı salıncakta sallanırken... öteki, bütün hayatım boyunca en çok sevdiğim adamla öpüştüğüm ilk gün... herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışıyordu. ama aslında bu kadar basitti işte: birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan âşıksın."
o gun ıcıme ıslemıstı bu sozler ve yakın bır arkadasım hemen gıdıp o kıtabı almıstı.. o sozlere asık oldumdu ben.. sonra okudum bu kıtabı.. ıcıme aktı sozlerı nedense.. dedm kı ask yasayacaksam benı degıstırmelı hayatımı farklılastırmalı.. ıcımdekı salıncaga oturtup bır guneye bır kuzeye sallandırmalı.. pırpır olmalı.. bazen huzunlu bazen de cok mutlu olmalıyım. ne vazgecıp gıdebılmelı ne de kendımı bırakmalıyım.. vazgecıp gıdecgım her an bır sozunla yolumdan dondurmelı.. boyleydı ıste.. hep boyle bı ask ıstemıstım.. ben ıstedıgımı buldum umarım sen de bulmussundur..
Bu zor günleri atlatcaz askım, sen yeterki hic birsey icin üzülme, sıkma canını bitanem, hersey cok cok cok güzel olacak, su an sadece Allah'ım bizi bi sınavdan geciriyor bu sınavdan alnımızın akıyla cıkacagız sen yeterki hep gül ömrüm, seni canımdanda cok seviyorum ve coook özlüyorum :gitme: :asigim: