Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

2009'da girdin hayatıma. tek hayalimdin. tek tutunduğumdun. hala öylesin. sana bir yılbaşı mesajı bile atamıyorum, atamam biliyorsun. atmam da. buradan kutlayım bari... büyüttün beni, değiştirdin. seni sevmeyi de seviyorum. seni de seviyorum. seni seyretmeyi de seviyorum. 2010'da ve diğer tüm yıllarda birlikte olabilmek,bir mucize olması dileğiyle...

Bir yil once hayatimin en mutlu ,en duygusal ve en guzel yilbasi gecesini gecirmistim ama ne yazik ki devami tam bir sinama seklinde gelisti ,sanki birileri sahip olduklarimi ayagimin altindan ceker oldu tum dengem bozuldu..ama simdi goruyorum ,zamanla cok farkli bir sekilde baktigim yasam bana o kadar cok sey katmis ki ...cok sukur artik olumsuzluklar olumluya donusmeye basladi, ben daha olgunlastim..tek eksigim artik sen yoksun..senin duygularini bilmiyorum ama benim hayatim boyunca ilk ve tek asik oldugum canim, ruh esimdin...seni hala cok seviyorum ,o kocaman yureginde umarim bir dip kosede minikte olsa bir yerim hala vardir ,bu yil, gelecek yil, hep cok mutlu ol.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yeni yıla senin gözlerine bakarak, ellerini tutarak, sıcaklığını hissederek, kalbinde olduğumu bilerek girmek isterdim...
Giyiniyorum, süsleniyor püsleniyorum... Aynalarda kendine bakıyorum... Olmuyor kendimi iyi hissetmiyorum, güzel bulmuyorum... Beni güzelleştiren sendin... Bunu şimdi anlıyorum...
Mutlu yıllar....

gece söylediklerini düşünüyorum...
benim herşeyimsin derken ne kadar gerçektin...
kulağıma fısıldarken AŞK SENSıN DERKEN ne kadarda sahiciydin..
unutmuşum ben aşkı...
yine hatırlattın bana..
sevmek aşkla bakmak gözlerinin içinde değil ruhunda kendmı gördüm dün gece..

2010 bize bi bebek daha getirsin ..
seni seviyorum..

keşke güzel şeyler yazabilseydim şuraya...mirmirmirmir..ama yinede herşeye rağmen sen benim örümsün aşkım..aldığım nefessin.yanımdasın ama o kadar uzaksın ki bana ..dayanamıyorum böyle olmana..

hatalarımın farkındayım ve çok pişmanım.. lütfen kendi kendini seni sevmediğime inandırma çünkü seni deliler gibi seviyorum ben herşeyini deli gibi özlüyorum.. biliyorum sen de beni seviyorsun.. nolur anla herşey düzelip güzel olabilir.. seni bekliyorum ama beni bekletirken her gün binlerce kez ölüyorum.. lütfen bana geri dön.. sana herşey ne kadar güzel olabilir yaşatayım gösteriyim..

sesine muhtacım tel elimde aramanı bekliyorum
ayrıca uzakta da olsan beni mutlu edicek bişiler yapıosun ya
hemde o kısıtlı zamanda...mailine bayıldıım :asigim:
yanımda olmana az kaldı aşkım azz seni seviyorum :asigim:

hayatına devam ediyorsun demek benden öncesine geri döndün..aklınca böyle yaparak unutucaksın avutucaksın kendini ölemi....gündüz iş hafta sonu kurs peki ya geceleri??
nasıl kurtulucaksın benden beni düşünmekten nasıl alıkoyacaksın kendini.
İstediğin kadar uğraş yapamayacaksın ben hep senin aklında içinde olucam..üstelik
iki elimde yakanda..hem bu dünyada hemde öbüründe..
vicdanın sesi rahat bırakmayacak senii...benimde ahım...hep gölgen gibi üzerinde olucak nereye gitsen gelip bulucak seni..rahat yüzü yok sana......mutlu olamayacaksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…