• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyorum çok önceden konuşmuştuk eğer ayrılırsak beni özleyecektin o zaman kıymetimi daha ii anlayacaktın tabi bende seninkini. ben zaten biliyorum benim için değerli olduğunu her sinirlendiğimde susuyordum seni kaybetmemek için, dayanamam diyordum mafoldumben aferin sana en dandik konuda benden ayrıldın mutlu musun:kızgın: hemde yılbaşı öncesi :kızgın: sen benim sadece sevgilim değildin en yakın arkadaşımdın yalnız bıraktın ya helal olsun sana :delphin:

mutlu ol demiyorum
neyi hak ediyorsan onu yaşa diyorum
hayat bana kahpece terk edilmeyide öğretti

bugün nete gelirsin diye bekledim
görmeyi çok istedim seni
fırsatın olmadı herhalde
yada iznin yoktu
yada kesin bi sebebin vardır
özledim seni
:kedi:

üslubunu azcık yumuşatsan bu kadar tepki almazsın..
herkes bu yüzden düşman kesildi sana

Hakettiğin şey olmuş.Üyeliğin de mesajlarında silinmiş..Allah tüm hamileleri,çocuklu anneleri senin gibi vicdandan, insanlıktan yoksun insan görünümlü varlıkların şerrinden korusun...:Saruboceq:

Hakettiğin şey olmuş.Üyeliğin de mesajlarında silinmiş..Allah tüm hamileleri,çocuklu anneleri senin gibi vicdandan, insanlıktan yoksun insan görünümlü varlıkların şerrinden korusun...:Saruboceq:

amin.böyle dengesizler de var işte

of offfff ben bunu sana nasil anlatacaigim nasil uzuleceksin bilemiyorum

seni böyle içten sevgi dolu görmeyeli uzun zaman olmuş sanki..çok iyi geldi bana. :asigim:

akşam arabada ağzından "yavrum" çıktı ya.. eski ağız alışkanlığı veya yanlışlık veya olağandı belki..
neyse.. 1 kez bile duymak çokk güzeldi mafoldumben

canımsın dediğin beni ararayacak ve herşeyi bitirecek 10 saniyen yoktu ..
aramadın beni yalnızlıkla başbaşa bıraktın..
yaşadığımız herşeyin ucuz bi macera olduğumu düşünmeme sebep oldun ..
ama başkalarını arayabiliyorsun..
tebrikler okan..
senden haber almak bile canımı yakıyor..
her halükarda üzebiliyorsun beni..

hani küçükken bi yerim acıyınca "öpimde geçsin" derdin ya. . .
KALBİM ACIYOO ANNEE HEMDE ÇOOK ACIYOO.. hadi öpte geçsin..

Keşke bunu sende bilsen aşkım mafoldumben

Back