• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

10 gün oldu...zaman yavaş yavaş geçiyor...ben seni unutuyorum ve unuttuğumu biliyorum...artık ben bunu haketmedim demek istemiyorum hiç bir şey söylemek istemiyorum...yoruldum çünkü aynı şeyleri söylemekten...sayende çok eşy öğrendim yalan değil belki de sadece bu yüzden çıktın karşıma sadece öğreneyim diye ve çok güzel öğrettin...biraz daha kemikleştim sanki...git gide duygularımdan uzaklaştığımı biliyor musun?...sen yokken olduğu gibi devam ediyor hayatım...hiç çıkmamışsın karşıma hiç yaşatmamışsın bana onları gibi...herşey yolunda anlayacağın...biraz daha duygusuzlaştım o kadar...içim katılaştı...15 gün sonra seni aramıcam izmirde...arasan da bulamayacaksın beni zaten...bunu şu anda bilmesende sen aradığın yerde bulamayacaksın bir daha beni...söylenecek çok bir şey yok...çünkü sen sözcükleri yitirttin bana...kendi yapboz hayatın da parçaların tammış gibi yaşamaya devam et bir gün farkedeceksin nasılsa bir parçanın eksik olduğunu...ama ne yazıkki o zaman şimdi olduğu gibi herşey için çok geç olacak...

aynen ya..süper olmuş..!!yerimseniben

Olmayacak dua'ya amin diyoruz dimi ?
Olmayacak dimi ?Cesaret edemediğimiz için kopamıyoruz yoksa mantıklı olan ''biz''in olmaması değil dimi ? Söyle ya..Rahatla işte..Susma.Konuş.Olmayacak de.Yapamam be de.Acı çeksemde,aşktan gebersemde yolumu çizeyim bende.9 ay olucak bu belirsizlik var.Yapamıyorsun işte.Yapamıyorsun...

seni severdim
hüznüm koynumda
seni severdim
hem uyanık, hem uykumda
seni severdim
ve sana rağmen yine severdim
dar ağacı ip boynumda
sen aşkı anlamaz bilmez
gün yansa ağlamaz sakin
ben akmayan göz yaşında
seni severdim
sen hisli korkak savaşçı
aşkı kime satmış hain
ben her savaş meydanında
seni severdim​

Senin yanında olmanın verdiği huzur paha biçilemez elam. Yarını iple çekiyorum biliyorum ki en süperinden bi gün yaşayacağız. Yeni yılda eskiye nazaran daha mutlu olcaz. 6 senelik ilişkimizde yaptığımız hatalar olmayacak. Problem olan şeylere gülücez. Seni seviyorum...

birbirimizi kirdigimiz yiprattigimiz gunler cok oldu 2009da.
iste bu yuzden 2009 hic sevemedim. umarim 2010 bizim icin hayirli olur.
sana soguk davransam da seni cok cok seviyorum.biracik burnun surtsun istiyorum.
2010da insallah yuvamiz senlensin. minicik bir meleigimiz olsun.
senin ve benim parcam olsun.
gozlerin senin gozlerin gibi bal rengi olsun.
senin gibi zeki uyanik ve akilli olsun.
benim kadar duygusal ve hayata genis baksin.
umarim umarim 2010 da cekirdek aile olabiliriz.
seni cok seviyorum KOCACIM.
YENI YILIMIZ KUTLU OLSUN.
HERGUNUMUZ BUGUNUMUZDEN DAHA GUZEL OLSUN.:asigim::nazar::CüvCüv:

Back