Selam canım,ben bir soru sormak istiyorum.Diyete başladığımdan beri 7 kg verdim.Yumuşamaya başladığımı hissediyorum.Sarkmak istemyiorum ,eskiden etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşak 12 kg daha verınce ne olur bilemiyorum.Bu yüzden spor yapmaya karar verdim.Hayatıma sporu sokmaya karar verdim.14 yaşındayım artık liseye başlıyorum,geçen 3 yıldan sonra sınavsız bir yılım olacağı için hafta içi -hafta sonu dah açok vaktim olacak.Şimdi benim sorum şu ; Sarkmayıp sıkılaşmak için spor salonuna gidip aletlerle vs. mi spor yapmak gerekiyor?
Çünkü ben voleybol oynamayaı düşünüyorum.Önce voleybol kursuna gidip sonrada okul takımına girmeyi düşünüyorum mesela haftada 1-2 gün voleybol antrenmanları ve 1-2 saat yürüyüş yeterli olurmu? yoksa spor salonuna gidip adam akıllı spor yapmak mı? benim aklıma takılan spora başladımmı bırakmamak lazım.Ama sürekli spor salonuna gidebilirmiyim bilmiyorum.Ama voleybol oynarsam sürekli oynarım hiç bırakmam çünkü profosyonel yapmak istiyorum.Aklım çok karıştı sizce ne yapmalıyım?
*Baktımda aşırı uzun olmuş,üşenmeyip okuyupcevaplarsanız çok sevinirim.Çok teşekkürler :)
Selam canım,ben bir soru sormak istiyorum.Diyete başladığımdan beri 7 kg verdim.Yumuşamaya başladığımı hissediyorum.Sarkmak istemyiorum ,eskiden etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşak 12 kg daha verınce ne olur bilemiyorum.Bu yüzden spor yapmaya karar verdim.Hayatıma sporu sokmaya karar verdim.14 yaşındayım artık liseye başlıyorum,geçen 3 yıldan sonra sınavsız bir yılım olacağı için hafta içi -hafta sonu dah açok vaktim olacak.Şimdi benim sorum şu ; Sarkmayıp sıkılaşmak için spor salonuna gidip aletlerle vs. mi spor yapmak gerekiyor?
Çünkü ben voleybol oynamayaı düşünüyorum.Önce voleybol kursuna gidip sonrada okul takımına girmeyi düşünüyorum mesela haftada 1-2 gün voleybol antrenmanları ve 1-2 saat yürüyüş yeterli olurmu? yoksa spor salonuna gidip adam akıllı spor yapmak mı? benim aklıma takılan spora başladımmı bırakmamak lazım.Ama sürekli spor salonuna gidebilirmiyim bilmiyorum.Ama voleybol oynarsam sürekli oynarım hiç bırakmam çünkü profosyonel yapmak istiyorum.Aklım çok karıştı sizce ne yapmalıyım?
*Baktımda aşırı uzun olmuş,üşenmeyip okuyupcevaplarsanız çok sevinirim.Çok teşekkürler :)
hoşgeldin canımfarmasi seni burda da buldum bende zayıflamak istiyorum banada yardım edermisim??4 kilo versem yeterli..
evet o benim canımfarmasicim sen ekonomi yaptigimiz topicteki farmasimisin,hep goruyordum farmasinin zayiflama oykusu diye demek diyet yaparken az yedikce kesfettin bu ekonomi isini
hoşgeldin canımArtık Bende Zayıflamak İstiyorumBanada Yardımcı Olacak Birileri Var mı Onumde Koskoca 9 Kilo Var Hic bu Kadar Kilo Almamıstım Bogazımı Durduramıyoruuuummm
farmasicim sen ekonomi yaptigimiz topicteki farmasimisin,hep goruyordum farmasinin zayiflama oykusu diye demek diyet yaparken az yedikce kesfettin bu ekonomi isini
sabah kahvaltısında 1 poğaça yada yarım tost
öğlen çay ve yanında ıvır zıvır çikolata,kek tatlı ne bulursam..(çok fena çikolata delisiyim 1 hafta öncesine kadar günde 3 tane yediğimi bilirim ama artık yemiyorum)
akşam:çorba.pilav ve bir çeşitte yemek. ekmek hiç yemiyorum(dışarda yediğimizden menü değişiyo)
geceleri meyve,dondurma..
bugün ne yedim
saat 10:30 yarım tost
öğlen 13.00 kakolu kek çay
akşam17tavuk çorbası.biber dolması.fırında makarna.yoğurt.
canım ben birazdan netten cıkarım yarın görüşürüz..senin yorumlarını bekliyorum yarın okurum..
bu arada 57 kiloyum..boy 1.62 dedğim gibi 4 kilo vesem yeter..2 yılda 7 kilo aldım 50 kiloydum daha önce.
öğlen tavuk sote yedim yine.. çok tavuk yiyorum gıdaklamaya başlicam
ara öğün bir kase kiraz
akşam bir tane poğaça yedim büyük değildi pek.başka bişi yoktu dışardaydık napıyım..
tavuğu ben de çok severim.:13:
ara öğün de süper
akşam dışarıda olan biri için sadece poğaca bence gayet güzel az hasarla atlatmışsın ne güzel.
hepsi çok güzel.
akrabamız var kendisi hafif balık etli biri gördümü bile kilo ver der,bana kilo verme artık zayıfsın baya dedi havalara uçtum
hoşgeldin canımyediklerini içtiklerini aktivitelerini paylaş yeter .
hayırlısıyla gitsin kilolar
Hosbuldum Tatlim Tsk EdermYarın Sabahtan İtibaren Yazmaya Baslıyorum Hayırlısıyla Vericeeem İnsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?