• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

57 kiloyum ama 38 bedenim sanırım.66 ile başlamıştım o zamanlar 40 42 giyiyordum zayıflayalı hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum..
dukan diyeti tabi meyvesiz falan.2 gün atak evresiyle su atıp bedenimden meyve sebzeye dönücem =)

kesinlikle 36 bedensindir .168 e 57 kilo süperrrrrrrrrr
daha ne diyeti yapacaksın ki?:26:

akşama sanırım yemek yiyemeyeceğim içtiğim sulardan mı nedir iyice şiştim.
sadece meyve vs yerim herhalde :34:

olacak canım hayırlısıyla ama sen yeterki acele edip moralini bozma yeter :34:

merhaba arcak81 nasılsın ?:34:

merhaba canım ısmımle de hıtap edebılırısn arzu ben:34:

pek ıyı deılım dün aksam mahvoldu yanı beceremedım yıne aksma yemegı 8 bucukta yıyebıldım ve ne bulduysam yedım arkasına da 1 salkım üzüm yeıdm yanı 1-2 saat sonra
bugunde sabah bastan 1 dılımkepek ekmegıyle corba ıctım corba azdı ama arkasına oglumun yarınkalan haslanmıs yumurtasını 1 dılım daha ekmek ve az peynırle yedım sonra yesılcayla evde ne zamndan kalan hazır bı kek vardı baya vardır 60-70 gr onu yedım sabah 6 bucukta kalkmıstım 9 a kadar bunları yedım saat 3 3.5 a kadar bısey yıyemedım zaten acıkmadım ıs yaptım mısafırım gelcektı o gelınce kısır yedım az yanı yıne fazla bısey yıyemedım az oncede 6 yk vardı rkabak yemegı ve mılfoy yapmıstım 2 tane ondan yedım yapamıyorum olmuyoo haftasonu ıyıce duzenım bozuluyo haftaıcıde aksama kadar ıyı aksam felaket offf:50::14::14::14::14:

merhaba canım ısmımle de hıtap edebılırısn arzu ben:34:

pek ıyı deılım dün aksam mahvoldu yanı beceremedım yıne aksma yemegı 8 bucukta yıyebıldım ve ne bulduysam yedım arkasına da 1 salkım üzüm yeıdm yanı 1-2 saat sonra
bugunde sabah bastan 1 dılımkepek ekmegıyle corba ıctım corba azdı ama arkasına oglumun yarınkalan haslanmıs yumurtasını 1 dılım daha ekmek ve az peynırle yedım sonra yesılcayla evde ne zamndan kalan hazır bı kek vardı baya vardır 60-70 gr onu yedım sabah 6 bucukta kalkmıstım 9 a kadar bunları yedım saat 3 3.5 a kadar bısey yıyemedım zaten acıkmadım ıs yaptım mısafırım gelcektı o gelınce kısır yedım az yanı yıne fazla bısey yıyemedım az oncede 6 yk vardı rkabak yemegı ve mılfoy yapmıstım 2 tane ondan yedım yapamıyorum olmuyoo haftasonu ıyıce duzenım bozuluyo haftaıcıde aksama kadar ıyı aksam felaket offf:50::14::14::14::14:

merhaba arzu aslında yediklerin inan emziren bir anne için tuhaf değil .
sadece öğünlerinde domates salatalık yeşil biber gibi tok tutan şişiren ama bir o kadar da vitamin mineral açısından insana güç veren yiyecekleri eksik etmemeni tavsiye ederim.
kısırın da yağı az ise ve de 6-7 yk ise sorun olmaz.
sabah yediklerini çoktan yakmışsındır bile yaptığın işle.:34:

merhaba arzu aslında yediklerin inan emziren bir anne için tuhaf değil .
sadece öğünlerinde domates salatalık yeşil biber gibi tok tutan şişiren ama bir o kadar da vitamin mineral açısından insana güç veren yiyecekleri eksik etmemeni tavsiye ederim.
kısırın da yağı az ise ve de 6-7 yk ise sorun olmaz.
sabah yediklerini çoktan yakmışsındır bile yaptığın işle.:34:

canım saol da ben kendımı bılıyom yaa fazla kacıyo yanı benım gözüm ac tok olsamda duramıyorum cogu zaman ama genede vazgecmıyorum hıcbı zaman aynı olmuyo yanı hafta ıcı gene dıkkat etmeye calısıyom yanı en azında kılo almayım dıye

mesela su an ac deılım ama mısır hasladım ve sıcakken güzel olur dıye yemeyı düşünüyorum yan ısırf zevkıne ve engel olmaıyorum:78:

:)

akşam yemeğimi yedim.
yağsız yoğurt
tavuk sote:8:
çok güzelllllllllllllllllll:nazar::nazar::nazar: afiyet olsun
canım saol da ben kendımı bılıyom yaa fazla kacıyo yanı benım gözüm ac tok olsamda duramıyorum cogu zaman ama genede vazgecmıyorum hıcbı zaman aynı olmuyo yanı hafta ıcı gene dıkkat etmeye calısıyom yanı en azında kılo almayım dıye

mesela su an ac deılım ama mısır hasladım ve sıcakken güzel olur dıye yemeyı düşünüyorum yan ısırf zevkıne ve engel olmaıyorum:78:

arzu ben senin derdini çok iyi anladım hiç bu konuyu bir uzmanla görüştün mü tahlil filan yaptırdın mı?

mısırdan bişe olmaz herhalde ya.. boyun kaç bu arada :)
boyum 1.70 canım
çok güzelllllllllllllllllll:nazar::nazar::nazar: afiyet olsun

arzu ben senin derdini çok iyi anladım hiç bu konuyu bir uzmanla görüştün mü tahlil filan yaptırdın mı?

canım 1.5 ay once dıyetısyene de gıttım onu da denedım am abıdaha gıtmedım lıste verdı uyamadım tabı
6 ay once yaptırmıstım tes onu goturdum b vıtamını eksıklıgı yüksek oranda bısey demedı arada da olsa vıtamının ııc dedı gene ıcmeıdm sonra ogrendım kı yag yakımını cok yavaslatıyormus bu b vıtamını eksıklıgı 3 gündür basladım ıcmeye bılmıyorum:50:

boyum 1.70 canım

canım 1.5 ay once dıyetısyene de gıttım onu da denedım am abıdaha gıtmedım lıste verdı uyamadım tabı
6 ay once yaptırmıstım tes onu goturdum b vıtamını eksıklıgı yüksek oranda bısey demedı arada da olsa vıtamının ııc dedı gene ıcmeıdm sonra ogrendım kı yag yakımını cok yavaslatıyormus bu b vıtamını eksıklıgı 3 gündür basladım ıcmeye bılmıyorum:50:

canım kilodan da öte önce vitamin mineral eksikliklerini kapatsan sağlığın için. önerilere bence kulak ver.:34:

az önceki dediğine cvp veriyim.34 genç bi yaş ama ben 17yim ondan abla dedim :)
tavuk sote 5 yk.
yoğurt 2 yk.

ölçüler tam benlik
ama yanında domates salatalık
1dilim kepek ekmek
2 yk daha yoğurt yiyebilirdin ama gene de sen bilirsin canım :34:

Back