• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

öğleden önceki ara öğünlerim

ara : 1 hurma
ara: 200 ml sade süt
30 gr kek

öğle- akşam yemeği
4 -5 yk pilav
5-6 yk keşkek
3-4 yk cacık
2 yk bamya

ara: 500 ml su

ara:
1 badem
4 fındık
10 dut kurusu
500 ml su

Son düzenleme:
Selam canım,ben bir soru sormak istiyorum.Diyete başladığımdan beri 7 kg verdim.Yumuşamaya başladığımı hissediyorum.Sarkmak istemyiorum ,eskiden etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşak 12 kg daha verınce ne olur bilemiyorum.Bu yüzden spor yapmaya karar verdim.Hayatıma sporu sokmaya karar verdim.14 yaşındayım artık liseye başlıyorum,geçen 3 yıldan sonra sınavsız bir yılım olacağı için hafta içi -hafta sonu dah açok vaktim olacak.Şimdi benim sorum şu ; Sarkmayıp sıkılaşmak için spor salonuna gidip aletlerle vs. mi spor yapmak gerekiyor?
Çünkü ben voleybol oynamayaı düşünüyorum.Önce voleybol kursuna gidip sonrada okul takımına girmeyi düşünüyorum mesela haftada 1-2 gün voleybol antrenmanları ve 1-2 saat yürüyüş yeterli olurmu? yoksa spor salonuna gidip adam akıllı spor yapmak mı? benim aklıma takılan spora başladımmı bırakmamak lazım.Ama sürekli spor salonuna gidebilirmiyim bilmiyorum.Ama voleybol oynarsam sürekli oynarım hiç bırakmam çünkü profosyonel yapmak istiyorum.Aklım çok karıştı sizce ne yapmalıyım?
*Baktımda aşırı uzun olmuş,üşenmeyip okuyupcevaplarsanız çok sevinirim.Çok teşekkürler :)

:72:

farmasi seni burda da buldum bende zayıflamak istiyorum banada yardım edermisim??4 kilo versem yeterli..

farmasicim sen ekonomi yaptigimiz topicteki farmasimisin,hep goruyordum farmasinin zayiflama oykusu diye demek diyet yaparken az yedikce kesfettin bu ekonomi isini:27:

Selam canım,ben bir soru sormak istiyorum.Diyete başladığımdan beri 7 kg verdim.Yumuşamaya başladığımı hissediyorum.Sarkmak istemyiorum ,eskiden etlerim sımsıkıydı şimdi yumuşak 12 kg daha verınce ne olur bilemiyorum.Bu yüzden spor yapmaya karar verdim.Hayatıma sporu sokmaya karar verdim.14 yaşındayım artık liseye başlıyorum,geçen 3 yıldan sonra sınavsız bir yılım olacağı için hafta içi -hafta sonu dah açok vaktim olacak.Şimdi benim sorum şu ; Sarkmayıp sıkılaşmak için spor salonuna gidip aletlerle vs. mi spor yapmak gerekiyor?
Çünkü ben voleybol oynamayaı düşünüyorum.Önce voleybol kursuna gidip sonrada okul takımına girmeyi düşünüyorum mesela haftada 1-2 gün voleybol antrenmanları ve 1-2 saat yürüyüş yeterli olurmu? yoksa spor salonuna gidip adam akıllı spor yapmak mı? benim aklıma takılan spora başladımmı bırakmamak lazım.Ama sürekli spor salonuna gidebilirmiyim bilmiyorum.Ama voleybol oynarsam sürekli oynarım hiç bırakmam çünkü profosyonel yapmak istiyorum.Aklım çok karıştı sizce ne yapmalıyım?
*Baktımda aşırı uzun olmuş,üşenmeyip okuyupcevaplarsanız çok sevinirim.Çok teşekkürler :)

Canım voleybol sıkılastırır zaten bide spor salonuna gitmene gerek yok bence ama neden yüzmeye gitmeyi düsünmüyorsun?
Hem boyunun uzaması hemde vücudunun sekillenmesine cok yardımcı olur

Artık Bende Zayıflamak İstiyorum :59: Banada Yardımcı Olacak Birileri Var mı Onumde Koskoca 9 Kilo Var :50: Hic bu Kadar Kilo Almamıstım Bogazımı Durduramıyoruuuummm :43:

merhaba canım hoşgeldin.
herşeyden önce bu 7 kiloyu ne kadar sürede verdin?
spor konusuna gelince önceden çok düzenli yürüyüş yapmış ve de kondüsyon bisikleti çevirmiş biri olarak şunu söylemeliyim ki ben 12 kiloyu verme sürecimde 1. sayfada yazılanların dışında spor olarak hiçbirşey yapmadım ve hala da yapmıyorum. fakat şunu anladım ki kilo verme işini aceleye getirmeden uzun zaman dilimine yayarak ve yaşam boyu sürecek dengeli ve düzenli beslenme prensibi haline getirirsek bence hiç de sarkık filan oluşmaz.
sonuçta voleybol da oynasan oyuna başlamadan önce zaten ısınma hareketleri yapman gerekecek öyle değil mi tatlım ?
bence voleybol artı yürüyüş fevkalede işini görür. gene de karar senin.:34:

farmasi seni burda da buldum bende zayıflamak istiyorum banada yardım edermisim??4 kilo versem yeterli..
hoşgeldin canım :71:
seve seve yardımcı olmaya çalışırım canım benim:38:
yediklerini içtiklerini yaz beraber yorumlayalım :34:
deneyimlerimizi paylaşalım:16:

farmasicim sen ekonomi yaptigimiz topicteki farmasimisin,hep goruyordum farmasinin zayiflama oykusu diye demek diyet yaparken az yedikce kesfettin bu ekonomi isini:27:
evet o benim canım
evet ya az yiyip çil çil altın aldım :52::52::52::52::60::60::60::60::60::60: nasıl ama ?:34:

Artık Bende Zayıflamak İstiyorum :59: Banada Yardımcı Olacak Birileri Var mı Onumde Koskoca 9 Kilo Var :50: Hic bu Kadar Kilo Almamıstım Bogazımı Durduramıyoruuuummm :43:
hoşgeldin canım :71: yediklerini içtiklerini aktivitelerini paylaş yeter .
hayırlısıyla gitsin kilolar :38:

ekonomi yapmak için demek ki önce boğazdan kesmek gerekiyormuş..iyi yöntem valla hem zayıflıyosun hem de çil çil altınlarımız oluyo..:21::21:

sabah kahvaltısında 1 poğaça yada yarım tost
öğlen çay ve yanında ıvır zıvır çikolata,kek tatlı ne bulursam..(çok fena çikolata delisiyim 1 hafta öncesine kadar günde 3 tane yediğimi bilirim ama artık yemiyorum)
akşam:çorba.pilav ve bir çeşitte yemek. ekmek hiç yemiyorum(dışarda yediğimizden menü değişiyo)
geceleri meyve,dondurma..

bugün ne yedim
saat 10:30 yarım tost
öğlen 13.00 kakolu kek çay
akşam17:30:tavuk çorbası.biber dolması.fırında makarna.yoğurt.

canım ben birazdan netten cıkarım yarın görüşürüz..senin yorumlarını bekliyorum yarın okurum..

bu arada 57 kiloyum..boy 1.62 dedğim gibi 4 kilo vesem yeter..2 yılda 7 kilo aldım 50 kiloydum daha önce.

öğlen tavuk sote yedim yine.. çok tavuk yiyorum gıdaklamaya başlicam :14:
ara öğün bir kase kiraz
akşam bir tane poğaça yedim büyük değildi pek.başka bişi yoktu dışardaydık napıyım..:17:

sabah kahvaltısında 1 poğaça yada yarım tost
öğlen çay ve yanında ıvır zıvır çikolata,kek tatlı ne bulursam..(çok fena çikolata delisiyim 1 hafta öncesine kadar günde 3 tane yediğimi bilirim ama artık yemiyorum)
akşam:çorba.pilav ve bir çeşitte yemek. ekmek hiç yemiyorum(dışarda yediğimizden menü değişiyo)
geceleri meyve,dondurma..

bugün ne yedim
saat 10:30 yarım tost
öğlen 13.00 kakolu kek çay
akşam17:30:tavuk çorbası.biber dolması.fırında makarna.yoğurt.

canım ben birazdan netten cıkarım yarın görüşürüz..senin yorumlarını bekliyorum yarın okurum..

bu arada 57 kiloyum..boy 1.62 dedğim gibi 4 kilo vesem yeter..2 yılda 7 kilo aldım 50 kiloydum daha önce.

yediklerin özellikle öğle için çok da sağlıklı değil
mesela sebze et tahıl meyve süt ürünleri dengesini sağlamak lazım.
ama bu henüz paylaştığın ilk liste zamanla daha değişik şeylerle karşılaşıp ona göre yorumlara devam ederiz.
verilmeyecek bir kilo miktarın yok o açıdan çok avantajlısın şu durumda.bence hiç zorlanmadan verirsin.
bir de günlük sadece tükettiğin su miktarını da paylaşırsan sevinirim.:34:

öğlen tavuk sote yedim yine.. çok tavuk yiyorum gıdaklamaya başlicam :14:
ara öğün bir kase kiraz
akşam bir tane poğaça yedim büyük değildi pek.başka bişi yoktu dışardaydık napıyım..:17:

tavuğu ben de çok severim.:13:
ara öğün de süper
akşam dışarıda olan biri için sadece poğaca bence gayet güzel az hasarla atlatmışsın ne güzel.
hepsi çok güzel.:34:

tavuğu ben de çok severim.:13:
ara öğün de süper
akşam dışarıda olan biri için sadece poğaca bence gayet güzel az hasarla atlatmışsın ne güzel.
hepsi çok güzel.:34:

akrabamız var kendisi hafif balık etli biri gördümü bile kilo ver der,bana kilo verme artık zayıfsın baya dedi havalara uçtum :14:

akrabamız var kendisi hafif balık etli biri gördümü bile kilo ver der,bana kilo verme artık zayıfsın baya dedi havalara uçtum :14:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrr:13::13::13: harika bir duygudur bilirim birilerinin aaaaaaaa çok zayıflamışsın
artık daha fazla kilo verme demeleri
bugün de gittiğim düğün yemeğinde birileri ile görüştük kuru kız diyor bana nasıl sevindim bilemezsin:34:

Hosbuldum Tatlim Tsk Ederm :71: Yarın Sabahtan İtibaren Yazmaya Baslıyorum Hayırlısıyla Vericeeem İnsallahh :75:

Hosbuldum Tatlim Tsk Ederm :71: Yarın Sabahtan İtibaren Yazmaya Baslıyorum Hayırlısıyla Vericeeem İnsallahh :75:

inşallah canım hayırlısıyla verirsin kilolarını :38:
yarından itibaren görüşmek dileğiyle o zaman hayırlı geceler :34:

öğretmenim:26:
Bi sorum var benim yine :1: Ben daha önce öyle pek su icmezdim
Simdi 2-3 gündür günde 2litreyi geciriyorum haliyle tuvaletten cıkamıyorum 10 dakikada bir tuvaletteyim
Ama asıl sorun bukadar su cok rahatsız ediyo beni karnım okadar şişki oturup kalkamicam nerdeyse:1:
Yeni yeni bukadar su içmeye basladığım icinmi böyledir ilerde düzelirmi sende oluyomu mesela?
Yoksa hep böyle şişmi kalcam icmeye devam ettikce?:14::14:

Back