- 6 Ağustos 2010
- 39.406
- 69.904
- 798
abla regl olduğum için dün koca bi pastayı oturup yedim :|
ondan bu 3-4 gün aşırı dikkat edicem..
tamam şimdi oldu canım o zaman dengeleme metodun da harikaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla regl olduğum için dün koca bi pastayı oturup yedim :|
ondan bu 3-4 gün aşırı dikkat edicem..
bişe sormam gerekiyor.çarşamba günü taşınıyoruz biz.annem 4-5 gün yemek yapamaycak dışardan bişiler söylerler..yakınımızda süpermarket var ben oradan aldığım şeylerle idare etmek istiyorum.siz ne önerirsiniz hafif şeyler..
canım mesela marketten neler alacaksın ?
küçük 2 dilim beyaz ekmeğe 2 tk tahin- pekmez sürdüm .bu da bugünlük akşam yemeğim olsun madem . gece oldukça geç yatıyorum ve vakit baya var.
yağsız yoğurt alırım
eti form bisküvileri
meyveli yoğurt alabilirim belki
süt
meyve alıcam bi de..
aklıma bunlar geldi sadece :)
canım yoğurt güzel fikir
kepek ekmek
kahvaltılık olarak peynir zeytin domates salatalık biber bunları da ihmal etmemeni tavsiye ederim
canım 15-20 gün vıtamını ıcer ramazandan önce gıderım doktora tahlıl ıcıncanım kilodan da öte önce vitamin mineral eksikliklerini kapatsan sağlığın için. önerilere bence kulak ver.
küçük 2 dilim beyaz ekmeğe 2 tk tahin- pekmez sürdüm .bu da bugünlük akşam yemeğim olsun madem . gece oldukça geç yatıyorum ve vakit baya var.
mesela su an ac deılım ama mısır hasladım ve sıcakken güzel olur dıye yemeyı düşünüyorum yan ısırf zevkıne ve engel olmaıyorum:78:
Bende de bu sorun var sırf canım cektiği icin yiyorum aclıktan fln değil
Devamlı bi yeme isteği
evet su içmek işe yarıyor..acıktıkça su içtim bi baktım 5 şişe bitmiş hala da susuyorum
geçmiş olsun canımgünaydın herkeseee.
bugün canım pek bişi istemiyo,bi de regl oldum çok ağrım var kahvaltı hazırlayamadım kendime..
bi bardak yeşilçay
2 dilim uno light
bir dilim yarım yağlı peynir
ben yazmayım hıc yedıklerımı ama ılgınctır cuma gunu 68 dım bugun sabah 67.5 cıktım dunku tempomdan sanırım evdekı ısler ve mısafır olayı