• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

merhabalar,,:71:

ben 1.68 boyundayım veeeeeeeeeeeeee 59 kilo oldum

ama asıl sorunum göbeğimin çok fena çıkması çok kötü duruyo

bütün sayfaları okuyamadım ama bi önerisi olan varmı

bu göbeği nası eriticem =((

mekik,yeşilçay,yoğurt :8:
başka çözümü yok sanırım zaten 2-3 kilo işini görür gibime geldi
abartılcak bişeyin yok canım kaç bedensin ki?

kızlar bir bardak light kola içsem nolur? kalorisi 0.2 ama?
bence kolayı her haliyle hayatından çıkar bak ne göbek kalır ne bir şey :34:
farmasi,

herşeyi yiyorum çikolataya dayanamıyorum

iştahım çek fena açıldı şu aralar,,,,

şeker ihtiyacanı mümkün olduğunca meyvelerden doğal yolla karşılamaya bak canım
şekerli yiyecekler tüketen kişiler ne kadar kilo probleri olmazsa olmasın mutlaka göbekleri olur çünkü alınan karbonhidratlar illaki göbek çevresinde yağ birikimine neden olurlar.
bence zor da olsa dene kendine bir şans ver bakalım ve de sonuçları bizimle paylaş olur mu? 15 gün 1ay müddet tanı kendine :34:

bence kolayı her haliyle hayatından çıkar bak ne göbek kalır ne bir şey :34:

şeker ihtiyacanı mümkün olduğunca meyvelerden doğal yolla karşılamaya bak canım
şekerli yiyecekler tüketen kişiler ne kadar kilo probleri olmazsa olmasın mutlaka göbekleri olur çünkü alınan karbonhidratlar illaki göbek çevresinde yağ birikimine neden olurlar.
bence zor da olsa dene kendine bir şans ver bakalım ve de sonuçları bizimle paylaş olur mu? 15 gün 1ay müddet tanı kendine :34:

hıı onun yerine ayran falan içmek gerekiyo o zaman madem

rica ederim canım . yardımcı olabilirsem elimden geldiğince ne mutlu bana.:34:

canım kahvaltını biraz renklendirmeni tavsiye ederim
peynir
zeytin
kuru kayısı erik vs gibi
bal ya da pekmez
domates salatalık
ceviz fındık gibi yiyeceklerle:34:

teşekkürler canım güzel düşüncelerin beni mutlu etti :38:
lakin ben diyetisyen değilim sadece deneyimlerimi okuduklarımı topikte arkadaşlarla paylaşıyorum ve yardımcı olabilirsem mutlu olurum. ayrıca motivasyon sağlanabilmesinde yardımcı olduğum arkadaşlar oldu kendileri de sık sık hakkın var üzerimizde derlerdi 10- 15 kilo arası verdiler.
ben önceden 60 -69 topiğinde yazıyordum ama her yerde olduğu gibi orada yıldızımızın barışmadığı kişiler oldu galiba ben onlara fazla geldim ki ben de orayı terkettim.
iyiki de etmişim diyorum bana çok artısı oldu bu durumun yeni yeni şeyler keşfettim ve hayatıma pozitif katkısı oldu bütün gün boyunca pc başında yazışmakla ömrüm geçmiyor şimdi spor yapmasam da daha fazla hareket ederek kalori harcıyorum artı birikim yapabilme konusundaki topiği keşfettim müthiş fırsatlar yakaladım bu bahaneyle.
kısacası arkama değil zaten hayatta önüme bakarım baktım da mükemmellllllllllllllllllllllllllll oldu sonuçları.
işte her hayırda şer , şerde hayır dedikleri bu olsa gerek :34:

çok mu şekerli şeyler tüketiyorsun canım?:34:

canım hiç hesaplama yapmıyorum
sadece gün içerisinde elimden geldiğince et süt tahıl sebze meyve dengesine ve de bol su içmeye ve de hareketli kalmaya özen gösteriyorum o kadar.

bana incelediğim diyet listeleri içerisinde en mantıklı gelen haluk saçaklının diyet listesi ve de Tülin Şahinin diyet yöntemi oldukça mantıklı gelmiştir.:34:

hiç ekmek yememek çözüm olmaz
yediklerinin yanına 1 dilim ekmek peynir de ekleseymişsin harika olurmuş bence.:34:

inşallah herşey dilediğin gibi olur canım
sporun için seni kutlarım :46::46:

anladım canım her topıkte oluyo bazı sıkıntılar zamanla dedıgın gıbı tek bı yerde takılı kalmamak lazım.ben kılo veren var mı dıye merak ettım ondan sordum canım dıyetısyen deılsın ama bak bıcok kısı senın deneyımlerınden kendıne de bı pay cıkarmaya calısıyo bu cok gzüel bişey ıns bende senın gıbı basırılı olurum tabı benım hıkayem bıraz karısık olur:1: tülin şahinin mantıgını bende begenıyorum.:34:diğerine de bakıcam

mekik,yeşilçay,yoğurt :8:
başka çözümü yok sanırım zaten 2-3 kilo işini görür gibime geldi
abartılcak bişeyin yok canım kaç bedensin ki?

valla eskiden 38 dim ama ş,imdi 40 adoğru yol aldım kaç mekik le başlayayım ki hemen çekmeye gidicem, iş yerimde mekik aleti var,,,

valla eskiden 38 dim ama ş,imdi 40 adoğru yol aldım kaç mekik le başlayayım ki hemen çekmeye gidicem, iş yerimde mekik aleti var,,,

canım bence sporda az da olsa devamlılık önemli
birden çok tutup sayıyı bıkıp usanıp hiç yapmamaktansa
yavaş yavaş azdan çoğa doğru vücudu bıktırmadan gitmek mantıklı .
30-50 den başla istersen :34:

Sabah Kahvaltım saat 11.00'da yaptım.
-2 dilim ezine peynir(1 dilimi kibrit kutusunun yarısı kadar)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 bardak çay(3 şeker)
-1 çay kaşığı notellaa(tadımlık:37:)
-1 domates
-1 salatalık
-2 küçük yeşil biber
:52: amma çok yemişim beee.
Şimdi öğlen yemeğimi 2 de yesem uygun olurmu? :):82:

kalkıp leslie yapmam lazım çok üşeniyorum biri beni azarlarsın :47: birde mekik çekmeye başladım ama 50 den falan başlayamadım 25 te kaldım valla :(

öğle yemeğim
3-4 kasık susuz bamya yemeği
1 kase mercımek corba
yogurtlu brokoli
2 ısırık kepek ekmeği
azcık karpuz

aksama büyük ihtimal menemen yaparım (eşim geceye gıtcek cunbku vaktım yok yarımsaatte halletmem lazım yoksa alı nazık yapcaktım)inş aksama kendımı durdurabılırım yeme konusunda bu hafta cuma 66 yı görmek ıstıyorum eger gorursem 2.5 aydan sonra seytanın bacagını kırmıs olucam :36:

Sabah Kahvaltım saat 11.00'da yaptım.
-2 dilim ezine peynir(1 dilimi kibrit kutusunun yarısı kadar)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 bardak çay(3 şeker)
-1 çay kaşığı notellaa(tadımlık:37:)
-1 domates
-1 salatalık
-2 küçük yeşil biber
:52: amma çok yemişim beee.
Şimdi öğlen yemeğimi 2 de yesem uygun olurmu? :):82:
hepsi çok güzel:nazar::nazar:
öğlen yemeği saatin deçok uygun

kalkıp leslie yapmam lazım çok üşeniyorum biri beni azarlarsın :47: birde mekik çekmeye başladım ama 50 den falan başlayamadım 25 te kaldım valla :(
25 te güzel yeter ki spor yap canım:34:
kalk yap bakiyim döverim seni heeee :23:
bu da güzel:60::60::9::9:
döv valla yaa.şimdi 5 millik iniyor bkayım kaç mil dayanıcam :(
kolay gelsin :38::nazar:
ben bir saat sporumu yaptım daha hiçbişi yapamam galiba :9:
valla harikasınız kızlar :nazar::nazar:
öğle yemeğim
3-4 kasık susuz bamya yemeği
1 kase mercımek corba
yogurtlu brokoli
2 ısırık kepek ekmeği
azcık karpuz

aksama büyük ihtimal menemen yaparım (eşim geceye gıtcek cunbku vaktım yok yarımsaatte halletmem lazım yoksa alı nazık yapcaktım)inş aksama kendımı durdurabılırım yeme konusunda bu hafta cuma 66 yı görmek ıstıyorum eger gorursem 2.5 aydan sonra seytanın bacagını kırmıs olucam :36:

öğlen tam benlik süper olmuş afiyet olsun canım :nazar::nazar:

öğle yemeğim

5 yk yumurtalı hindi salam
5 yk makarna
3-4 yk yoğurt
3-4 dilim domates
4-5 dilim karpuz

öğle yemeğim

5 yk yumurtalı hindi salam
5 yk makarna
3-4 yk yoğurt
3-4 dilim domates
4-5 dilim karpuz

sende süpersin canım bu sekılde yemeye alıstın mı yoks akendını zorluyormusun mesela doydun dıyelım ama canın ıstıyor gene de dıyo musun dıkkat edeyım 5 kasık yeter fılan dıye

sende süpersin canım bu sekılde yemeye alıstın mı yoks akendını zorluyormusun mesela doydun dıyelım ama canın ıstıyor gene de dıyo musun dıkkat edeyım 5 kasık yeter fılan dıye

canım doymuşsam zorlamam kendimi kesinlikle çünkü mideyi genişletmeye başlamış oluruz o zaman da :34:

akşama üç tane sosis ızgara ve ayran düşünüyorum sizce nasıl :82:

sosisler küçükse tamam büyük uzunsa o zaman 2 tane olsun yanına da domates salatalık 1 dilim ekmek ayran süper olur.
küçükse 3 tane fakat yanına domates salatalık ve 1 dilim ekmek[ ayran
ekmek tercihen kepekli olursa faydasını çok görürsünüz çok tok tutuyor inanın.:34:/COLOR]

Son düzenleme:
sosisler küçükse tamam büyük uzunsa o zaman 2 tane olsun yanına da domates salatalık 1 dilim ekmek ayran süper olur.
küçükse 3 tane fakat yanına domates salatalık ve 1 dilim ekmek[ ayran
ekmek tercihen kepekli olursa faydasını çok görürsünüz çok tok tutuyor inanın.:34:/COLOR]

büyük uzun :8:
ekmek tüketmiyorum ben sabah tüketebiliyorum sadece..gerisi tıkıyor.ekmek yemicem diye 3 tane demiştim ama 2 olsun o zaman
tabi domatesimi salatalığımı ihmal etmiyorum yazmayı unutmuşum.
bu aralar taşınıcaz falan babam alışveriş yapmadı evde pek bişe yok o yüzden fazla yiyemiyorum.. bide hastayım keyfim yok rengim falan sapsarı geziniyorum :26:

Back