abla regl olduğum için dün koca bi pastayı oturup yedim :|
ondan bu 3-4 gün aşırı dikkat edicem..
bişe sormam gerekiyor.çarşamba günü taşınıyoruz biz.annem 4-5 gün yemek yapamaycak dışardan bişiler söylerler..yakınımızda süpermarket var ben oradan aldığım şeylerle idare etmek istiyorum.siz ne önerirsiniz hafif şeyler..
canım mesela marketten neler alacaksın ?
küçük 2 dilim beyaz ekmeğe 2 tk tahin- pekmez sürdüm .bu da bugünlük akşam yemeğim olsun madem . gece oldukça geç yatıyorum ve vakit baya var.
yağsız yoğurt alırım
eti form bisküvileri
meyveli yoğurt alabilirim belki
süt
meyve alıcam bi de..
aklıma bunlar geldi sadece :)
canım yoğurt güzel fikir
kepek ekmek
kahvaltılık olarak peynir zeytin domates salatalık biber bunları da ihmal etmemeni tavsiye ederim
canım 15-20 gün vıtamını ıcer ramazandan önce gıderım doktora tahlıl ıcıncanım kilodan da öte önce vitamin mineral eksikliklerini kapatsan sağlığın için. önerilere bence kulak ver.
küçük 2 dilim beyaz ekmeğe 2 tk tahin- pekmez sürdüm .bu da bugünlük akşam yemeğim olsun madem . gece oldukça geç yatıyorum ve vakit baya var.
mesela su an ac deılım ama mısır hasladım ve sıcakken güzel olur dıye yemeyı düşünüyorum yan ısırf zevkıne ve engel olmaıyorum:78:
Bende de bu sorun var sırf canım cektiği icin yiyorum aclıktan fln değil
Devamlı bi yeme isteği
evet su içmek işe yarıyor..acıktıkça su içtim bi baktım 5 şişe bitmiş hala da susuyorum
geçmiş olsun canımgünaydın herkeseee.
bugün canım pek bişi istemiyo,bi de regl oldum çok ağrım var kahvaltı hazırlayamadım kendime..
bi bardak yeşilçay
2 dilim uno light
bir dilim yarım yağlı peynir
ben yazmayım hıc yedıklerımı ama ılgınctır cuma gunu 68 dım bugun sabah 67.5 cıktım dunku tempomdan sanırım evdekı ısler ve mısafır olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?