• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

Çok güzel kilo vermişsin farmasi tebrikler :) Ben de öğretmenim 3 5 kilo versem iyi olacak. Dün başladım diyetime. Senin 2. sayfada paylaştığın 50 maddelik yazıyı pc me kaydettim. Bakalım en kısa zamanda vermek istiyorum. Şu anki halimde kötü değil. Ama formda olmak iyidir. Boyum 153, kilo 52benim :) Çok sırıtmıyor ama versem iyi olacak.

farmasi ben seni tebrik etmekle birlite imrenerek takip etmekteyim.ancak 2. sayfada olduğu söylenen 50 maddelik yazını ne hikmetse bulamadım baktım baktım yok :44:
yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...:)

farmasi ben seni tebrik etmekle birlite imrenerek takip etmekteyim.ancak 2. sayfada olduğu söylenen 50 maddelik yazını ne hikmetse bulamadım baktım baktım yok :44:

3 . sayfada canım:34:

3 . sayfada canım:34:

Ben sayfa ayarını değiştirdiğim için bende 2. sayfa görünüor kusura bakmayın yanıltayayım sizi de:)

mesela önceki sayfalardan beslenme örnekleri vereyim birkaç tane :34:

sabah kalkınca

500 ml ılık su

kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin-pekmez
1 kk keçi peyniri
3 zeytin
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 domates
250 ml şekersiz çay

öğleye kadar ara yapmak aklıma bile gelmemiş koşuşturmacadan.

öğlen menüm

1.5 kepçe yayla çorbası
2 yk patates püresi
4 adet minik köfte( bütün köfteler 3 kk kadardı)
4 yk yoğurt
2 domates

ara:200 ml çilekli süt

ara: 1 elma

500 ml su

ara: 1 küçük dilim kepek ekmek
1.5 tk tahin pekmez

ara: 250 ml su

akşam menüm

1.5 kk haşhaşlı çörek
1 dilim kepek ekmek
3 tk tahin- pekmez
2 dilim kaşar peyniri
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
250 ml şekersiz çay

ara: 250 ml su

hergün aynı diyeti mi uyguluyorsun yoksa hergün farklımı veya bir hafta bunu 1 hafta bşka öyle mi yapıyorsun canım yardımcı olursan sevinirim. :)

hergün aynı diyeti mi uyguluyorsun yoksa hergün farklımı veya bir hafta bunu 1 hafta bşka öyle mi yapıyorsun canım yardımcı olursan sevinirim. :)

hergün aynı değil canım
et süt tahıl meyze sebze dengesine dikkat etmek suretiyle değiştiriyorum :34:

hergün aynı değil canım
et süt tahıl meyze sebze dengesine dikkat etmek suretiyle değiştiriyorum :34:

Merhabalar
2 gündür yazdıklarınızı okuyorum, motive oluyorum.Teşekkürler farmasi..

Ben çok kolay kilo alabilen ama çok zor veren 2 çocuk annesi bir kadınım.Boyum kısa olduğu için 2-3 kilo bile bende çok farkediyor.Şu anda 62 kiloyum , 55 e falan düşmek gibi bir hayalim var.:52: Evlendiğimde 47 kilo idim.Doğumlardan sonra bir süre bazı ilaçlar kullandım ve hızla kilo aldım.Şimdi de bir türlü veremiyorum.Bankacıyım ve çok hareketsiz bir yaşantım var:(

bende sizin gibi yediklerime dikkat etmek istiyorum.

Back