bende özledim canım hepinizievet canım bu aralar geziler boldu ama şimdilik bir soluk alalım dedik kısmetse bundan sonrası yaz ve sonbaharda olur inşallah.
evet hem de ne güzel değişiklik oldu ama sizleri çok özledim.
Merhabalar,bugün tartıldım kızlar 62.700 geldim hedefim 58 di ama bu ay sonunda bebek düşünüyorum bilmiyorum nasıl olacak???Öpüyorum sizleriiii
Merhabalar,bugün tartıldım kızlar 62.700 geldim hedefim 58 di ama bu ay sonunda bebek düşünüyorum bilmiyorum nasıl olacak???Öpüyorum sizleriiii
merhabalar canlar regaip kandiliniz mübarek olsun hepinizin,hayirlara vesile olsun insallah,gece dualarda birlesmek dilegiyle..
tebrik ederim sonuç mükemmel.ben de öğretmenim.şu an 69 kiloyum.15 kg vermem gerekiyor.bugün başlıyorum.İnş başarılı olurum...
slm arkadaşım çok sevindim Allah artırsınherkese merhaba;
çok şükür sonunda 67 ye düştüm
hepinizi çok özledim, öptüm
slm arkadaşım çok sevindim Allah artırsınbu aralar burya kimse girmiyor farmaside liste tutmayı bırakınca artık yazmıyor neyse farmasicim sen genede bizim gönlümüzdesin özletme kendini
aminnn canım sağolasın
evet kimsecikler girmiyor bu aralar, ben de dahil, havalar ısınınca insan mayışıyor mu ne:44:
şimdi kilolar gittikçe bi memnuniyetsizlik başladı bende, eskidende böyleydim, ne kadar zayıflarsam o kadar kafayı yerdim( bu boyla 50 ye düşmüştüm düşünün yani)
ilginç ama zayıfladıkça kendimi daha iri hissediyorum, acayip bi hırs oluyor, offf delimiyim neyim ayol:97:
dün biraz alışveriş yaptım, M üstler, 40 beden pantolonlar aldım( önceden üst xl, alt 42-44 dü) hiç beğenmedim kendimi, ben 75 kiloyken daha bi güzel buluyodum kendimiilginç işte, sizde de böyle oluyor mu:44:
ben de bir dönem 51 kiloya düşmüştüm ama hala kendimi şişman görüyor,nasıl zayıflayacağım diye dertleniyordum.şimdi 65 kiloyum.hamilelik öncesi 63'tüm,2 kilom kaldı eski kiloma ama 63te çok geliyor bana eskisinden de çokkk...
demek ki bi ben değilim, boyuma göre ideal kilom 63, ama ben 60 a inmeye çalışıyorum, biliyorumki 60 a inince 58 i hedeflicem, zayıfladıkça kendimi kilolu görüyorum
farması tebrik ediyorum sizi hedefinize ulaşmışsınız sanırım. darısı bizlerin başına artık :)
aslında ne yapmamız gerektiğini hepimiz az çok biliyoruz ama iradeli ve azimli olmak gerekiyor,psikolojik boşlukları yemekle doldurmamak gerekiyor ....gerekiyor da gerekiyor...çok zor bir yol...hepimize Allah kolaylık versin.Bu aralar hiç iştahım yok ama bu durum bile beni korkutuyor.bu dönemde verdiğim gramlar sonrasında hızla gelir mi diye...ve ne yersem(erik,salatalık vb.) vücut onu alıp hoppppp yağ diye depolarsa....bi akıl hocası şart yine diyetisyene mi gitsem diyorum ama listeler beni boğuyor,evde yeterince var zaten(
bana da yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?