• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

selam arkadaşlar ben geldiiiim:16::16::16: iki haftadır yoktum hamdolsun ki kilo almamışım kardeşimin düğünü bitti çok şükür son misafirleride dün yolculadık temizlikleride yaptık vee bugün sağlıklı beslenmeye geri döndüm kızlar burda yokken neler yedim neler söylesem inanamazsınız amaaa koşturmaktan kilo almamışım:46::65:
kızlar yarın akşam üzeri doğu karadeniz turu için yolculuğa çıkacağız nasipse ve inşallah 23 mayıs pazartesi günü burada yazmaya devam edeceğim. kızlar sizleri çok özleyeceğim ,sizleri çok öpüyorum dönüşümde güzel haberlerinizi almak dileğiyle Allah'a emanet olun.:16:
farmasicim inşallah güzel bir gezi olmuştur yarın dönüyosun seni çok özledim canım:16::16::16::29::29::29:

merhaba kızlar yeniden buradayım
hepinizi çok özledim umarım herşey yolundadır.
mavlicim yeni çifte sonsuz mutluluklar dilerim.:16:

merhaba kızlar yeniden buradayım
hepinizi çok özledim umarım herşey yolundadır.
mavlicim yeni çifte sonsuz mutluluklar dilerim.:16:

hosgeldin canim nasil gecti bizde seni özledik bayagi yorulmussundur:1:
mavli canim mutluluklar dilerim kardesinede sende hosgeldin tekrardan

merhaba kızlar umarım herkes için huzur dolu bir gün olur:16:

Hakkaten yaaaa mavli,yayaya nerdesiniz ???Yayaya valla özledim ben seni canım naptın yaaa?Bu arada ben 63 e düştüm ....

Hakkaten yaaaa mavli,yayaya nerdesiniz ???Yayaya valla özledim ben seni canım naptın yaaa?Bu arada ben 63 e düştüm ....

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnnn tebrikler canım:65::65::65::64::64::64::66::66::66::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
devamı sağlıkla gelsin inşallah :70::71::16::38:

işte geldim burdayııııııııııııııııııııııım:16:

herkese selam olsun, çok özledim bende neyusacım sizi:16:

annem varda bizde o yüzden internete girip çatır çatır yazamıyoooom:59:

ama aklım burda hep

neyusa tebrikler canımmmm:71::71::71:

ben annem geldiğinden beri tartılmadım, umarım kilo almamışımdır, çok abartmadım ama çokda dikkat edemedim:18::18::18:

anacığım pazar günü gidiyor:58: sonra tam gaz devam:40:
annem çok zayıflamışsın dedi:66::64:

bide kızlar söylemesi ayıp çok fena şey oldum ben, kabız:78: çatlamak üzereyim, napsam ki:97:

çok öptüm hepinizi:54:

bekleyin beni:16:

slm bende sizi özledim canımcım bi geldim bidaha gittim buaralar sıkıntılıyım oyüzdende foruma uğrayamıyorum kızlar kilom aynı ama foruma neoldu yaaa kimsecikler kalmamış:26:

işte geldim burdayııııııııııııııııııııııım:16:

herkese selam olsun, çok özledim bende neyusacım sizi:16:

annem varda bizde o yüzden internete girip çatır çatır yazamıyoooom:59:

ama aklım burda hep

neyusa tebrikler canımmmm:71::71::71:

ben annem geldiğinden beri tartılmadım, umarım kilo almamışımdır, çok abartmadım ama çokda dikkat edemedim:18::18::18:

anacığım pazar günü gidiyor:58: sonra tam gaz devam:40:
annem çok zayıflamışsın dedi:66::64:

bide kızlar söylemesi ayıp çok fena şey oldum ben, kabız:78: çatlamak üzereyim, napsam ki:97:

çok öptüm hepinizi:54:

bekleyin beni:16:

canım kabızlık için bol bol su iç.
kuru ya da yaş kayısı yemeni önerirm aynı şekilde erik de kuru ya da yaş iyi gelir.
elma sirkeli ballı su da iyidir. şimdiden şifalar olsun:38:

canım kabızlık için bol bol su iç.
kuru ya da yaş kayısı yemeni önerirm aynı şekilde erik de kuru ya da yaş iyi gelir.
elma sirkeli ballı su da iyidir. şimdiden şifalar olsun:38:
sağol canım benim:16: çözdüm çok şükür
görüşmeyeli nasılsın, yaz gelince aktiviteler arttı, bilgisayara zaman kalmıyor değil mi
slm bende sizi özledim canımcım bi geldim bidaha gittim buaralar sıkıntılıyım oyüzdende foruma uğrayamıyorum kızlar kilom aynı ama foruma neoldu yaaa kimsecikler kalmamış:26:

canım yaz geldi yaa herkes geziyo sanırım:40:
umarım sıkıntılarının sebebi büyük değildir tatlım, üzme canını:16:

görüşmeyeli nasılsın, yaz gelince aktiviteler arttı, bilgisayara zaman kalmıyor değil mi

evet yaaa herkes geziyor canım sıkıntımın sebebi büyük aslında ama düzeltmek elimde değil oyüzdende kendimi çok üzmemeye çalışıyorum da bu aralar stresten sürekli abur cubur yiyorum inşallah tez zamanda Rabbim sıkıntımı giderir bende kendimi toparlarım bana dua edin:16::16::16:

merhaba canım evet haklısın yaz gelince aktiviteler artıyor.
hafta sonu da Ankara'ya gezi düzenledik . çok şükür okulla gezileri kazasız belasız bitirdik.:34:
kabızlığının geçmesine sevindim.

evet yaaa herkes geziyor canım sıkıntımın sebebi büyük aslında ama düzeltmek elimde değil oyüzdende kendimi çok üzmemeye çalışıyorum da bu aralar stresten sürekli abur cubur yiyorum inşallah tez zamanda Rabbim sıkıntımı giderir bende kendimi toparlarım bana dua edin:16::16::16:

Rabbim tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın bitanem:38::16:

kızlar son 15 gündür yediklerimin listesini yapmadan yaşamayı sürdürmeye başladım:1:

oyy canım inşallah tez zamanda sıkıntın neyse kurtulursun, dualarım seninle üzülme lütfen:5:

merhaba canım evet haklısın yaz gelince aktiviteler artıyor.
hafta sonu da Ankara'ya gezi düzenledik . çok şükür okulla gezileri kazasız belasız bitirdik.:34:
kabızlığının geçmesine sevindim.

Rabbim tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın bitanem:38::16:
oh oh geziler bol bu ara herhalde, sanada değişiklik olmuştur canım:16:
kızlar son 15 gündür yediklerimin listesini yapmadan yaşamayı sürdürmeye başladım:1:

:65::71:

oyy canım inşallah tez zamanda sıkıntın neyse kurtulursun, dualarım seninle üzülme lütfen:5:

oh oh geziler bol bu ara herhalde, sanada değişiklik olmuştur canım:16:

:65::71:

evet canım bu aralar geziler boldu ama şimdilik bir soluk alalım dedik kısmetse bundan sonrası yaz ve sonbaharda olur inşallah.
evet hem de ne güzel değişiklik oldu ama sizleri çok özledim.:16:

Back