Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farmasicim inşallah güzel bir gezi olmuştur yarın dönüyosun seni çok özledim canımkızlar yarın akşam üzeri doğu karadeniz turu için yolculuğa çıkacağız nasipse ve inşallah 23 mayıs pazartesi günü burada yazmaya devam edeceğim. kızlar sizleri çok özleyeceğim ,sizleri çok öpüyorum dönüşümde güzel haberlerinizi almak dileğiyle Allah'a emanet olun.
merhaba kızlar yeniden buradayım
hepinizi çok özledim umarım herşey yolundadır.
mavlicim yeni çifte sonsuz mutluluklar dilerim.
merhaba azra nasılsın ?
Hakkaten yaaaa mavli,yayaya nerdesiniz ???Yayaya valla özledim ben seni canım naptın yaaa?Bu arada ben 63 e düştüm ....
Hakkaten yaaaa mavli,yayaya nerdesiniz ???Yayaya valla özledim ben seni canım naptın yaaa?Bu arada ben 63 e düştüm ....
işte geldim burdayııııııııııııııııııııııım
herkese selam olsun, çok özledim bende neyusacım sizi
annem varda bizde o yüzden internete girip çatır çatır yazamıyoooom
ama aklım burda hep
neyusa tebrikler canımmmm
ben annem geldiğinden beri tartılmadım, umarım kilo almamışımdır, çok abartmadım ama çokda dikkat edemedim:18::18::18:
anacığım pazar günü gidiyor sonra tam gaz devam
annem çok zayıflamışsın dedi
bide kızlar söylemesi ayıp çok fena şey oldum ben, kabız:78: çatlamak üzereyim, napsam ki:97:
çok öptüm hepinizi
bekleyin beni
sağol canım benim çözdüm çok şükürcanım kabızlık için bol bol su iç.
kuru ya da yaş kayısı yemeni önerirm aynı şekilde erik de kuru ya da yaş iyi gelir.
elma sirkeli ballı su da iyidir. şimdiden şifalar olsun
slm bende sizi özledim canımcım bi geldim bidaha gittim buaralar sıkıntılıyım oyüzdende foruma uğrayamıyorum kızlar kilom aynı ama foruma neoldu yaaa kimsecikler kalmamış:26:
evet yaaa herkes geziyor canım sıkıntımın sebebi büyük aslında ama düzeltmek elimde değil oyüzdende kendimi çok üzmemeye çalışıyorum da bu aralar stresten sürekli abur cubur yiyorum inşallah tez zamanda Rabbim sıkıntımı giderir bende kendimi toparlarım bana dua edinsağol canım benim çözdüm çok şükür
görüşmeyeli nasılsın, yaz gelince aktiviteler arttı, bilgisayara zaman kalmıyor değil mi
canım yaz geldi yaa herkes geziyo sanırım
umarım sıkıntılarının sebebi büyük değildir tatlım, üzme canını
merhaba canım evet haklısın yaz gelince aktiviteler artıyor.sağol canım benim çözdüm çok şükür
görüşmeyeli nasılsın, yaz gelince aktiviteler arttı, bilgisayara zaman kalmıyor değil mi
canım yaz geldi yaa herkes geziyo sanırım
umarım sıkıntılarının sebebi büyük değildir tatlım, üzme canını
evet yaaa herkes geziyor canım sıkıntımın sebebi büyük aslında ama düzeltmek elimde değil oyüzdende kendimi çok üzmemeye çalışıyorum da bu aralar stresten sürekli abur cubur yiyorum inşallah tez zamanda Rabbim sıkıntımı giderir bende kendimi toparlarım bana dua edin
oyy canım inşallah tez zamanda sıkıntın neyse kurtulursun, dualarım seninle üzülme lütfenevet yaaa herkes geziyor canım sıkıntımın sebebi büyük aslında ama düzeltmek elimde değil oyüzdende kendimi çok üzmemeye çalışıyorum da bu aralar stresten sürekli abur cubur yiyorum inşallah tez zamanda Rabbim sıkıntımı giderir bende kendimi toparlarım bana dua edin
oh oh geziler bol bu ara herhalde, sanada değişiklik olmuştur canımmerhaba canım evet haklısın yaz gelince aktiviteler artıyor.
hafta sonu da Ankara'ya gezi düzenledik . çok şükür okulla gezileri kazasız belasız bitirdik.
kabızlığının geçmesine sevindim.
Rabbim tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın bitanem
kızlar son 15 gündür yediklerimin listesini yapmadan yaşamayı sürdürmeye başladım
oyy canım inşallah tez zamanda sıkıntın neyse kurtulursun, dualarım seninle üzülme lütfen
oh oh geziler bol bu ara herhalde, sanada değişiklik olmuştur canım