• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

hoşgeldin canım aramıza, kurtulursun hiç üzülme, ben ilk başta asla yapamam diyodum,ama burda farmasi ve diğer arkadaşların desteğiyle 8.5 kilo verdim, vermem gerken bi 6 kilo daha var yaklaşık. öyle 2 ayda vermedim tabi, benim için diyet değil de bi yaşam tarzı oldu artık, sana da kolay gelsin, asla pes etme:16:

Sağol teşekkür ederim desteğin için.İnşallah en kısa zamanda gider şu fazlalıklarım

herkese merhaba:16:

hi ho hoooooo 66.5 geldim bugün:64::64::64:
yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrik ederim canım :65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::71::71::71::71::71::nazar::nazar::nazar::38::70:
hoşgeldin canım aramıza, kurtulursun hiç üzülme, ben ilk başta asla yapamam diyodum,ama burda farmasi ve diğer arkadaşların desteğiyle 8.5 kilo verdim, vermem gerken bi 6 kilo daha var yaklaşık. öyle 2 ayda vermedim tabi, benim için diyet değil de bi yaşam tarzı oldu artık, sana da kolay gelsin, asla pes etme:16:

Sağol teşekkür ederim desteğin için.İnşallah en kısa zamanda gider şu fazlalıklarım

gider canım gider önemli olan sağlığımızı kaaybetmeden ve de kalıcı olarak gitmesi :34:

hayırlısı olsun canım.
belki bu sefer herşey yoluna girecektir, yeterki sen kendine inan.
akşam sporu planın da güzel :34:

öğle menün çok hoş ve de ölçülü
helvayı reddetmen de senin bu sefer gerçekten bu işi kafaya koyduğunu gösteriyor ama çok canın isterse de gerisini getirmemek kaydıyla 2-3 yk yenilebilir canım. nefsimize eziyete gerek yok bence :34::38:

Eşimi bu sefer haklı çıkarmayacağım,benim kilo verebileceğime inanmıyor:2: Evet evimin çevresinde boş bir arazi artık orada dönüp duracağım :40: Tatlı içinde belki ilerleyen zamanlarda kaçamaklar yapabilirim.Yanımda 4 kişi birden yiyince canım çekiyor :59:

Eşimi bu sefer haklı çıkarmayacağım,benim kilo verebileceğime inanmıyor:2: Evet evimin çevresinde boş bir arazi artık orada dönüp duracağım :40: Tatlı içinde belki ilerleyen zamanlarda kaçamaklar yapabilirim.Yanımda 4 kişi birden yiyince canım çekiyor :59:

canım bence diyette olduğumuzu çevremizdeki kişilerin yanında çok dillendirmemeliyiz diye düşünüyorum. birkaç ay sonra millet zaten kendisi farkına varmaya başlıyorlar :9::9:

aslında şanslısın canım bi bakıma, benim eşim bana hiç bi zaman kilo aldın demedi, diyet yapayım dediğimde de yoo hiç ihtiyacın yok dedi, belki evet yap deseydi hiç bi zaman 75 kilo olmazdım:37:

insan ilk başta hep kaçamak yapmayı düşünüyor, ama zamangeçtikçe ve hayır diyebildiğini gördükçe daha bi hırslanıyor

canım bence diyette olduğumuzu çevremizdeki kişilerin yanında çok dillendirmemeliyiz diye düşünüyorum. birkaç ay sonra millet zaten kendisi farkına varmaya başlıyorlar :9::9:
kesinlikle haklısın sonra milletin ağzına sakız oluyor insan, sürekli kilo verebildin mi, nasıl gidiyor, çok yavaş ilerliyorsun vb.:47:
yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrik ederim canım :65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::71::71::71::71::71::nazar::nazar::nazar::38::70:

sağol canııımm, inan burası olmasa gerçekten başamazdım:54:

aslında şanslısın canım bi bakıma, benim eşim bana hiç bi zaman kilo aldın demedi, diyet yapayım dediğimde de yoo hiç ihtiyacın yok dedi, belki evet yap deseydi hiç bi zaman 75 kilo olmazdım:37:

insan ilk başta hep kaçamak yapmayı düşünüyor, ama zamangeçtikçe ve hayır diyebildiğini gördükçe daha bi hırslanıyor

O da zayıflayayım istiyor ama can evimden vuruyor işte beni,kızdırmak hoşuna gidiyor :52:

Evet,canım birşey yerken görmeyiversinler bu bisküvi falan da olabilir.Hani sen diyetteydin hep yiyorsun vb konuşmalar.Sinir bozucu oluyor

kesinlikle haklısın sonra milletin ağzına sakız oluyor insan, sürekli kilo verebildin mi, nasıl gidiyor, çok yavaş ilerliyorsun vb.:47:

sağol canııımm, inan burası olmasa gerçekten başamazdım:54:
estağfirullah canım sen istemeseydin hiçbirşey olmazdı. senin iradenin güçlülüğünün eseri tamamen.:34:

O da zayıflayayım istiyor ama can evimden vuruyor işte beni,kızdırmak hoşuna gidiyor :52:

sakın sinirlenme stres yapma sakin sakin güzel bir psikoloji ile acele etmeden sağlıkla uzun vadeye yayarak zayıflama sürecini başarabilirsin canım. kendine kısa hedefler koyma sakın.:16:

Herkese Günaydın ...
Akşam yediklerimi yazayım hemen

-1 kepçe çorba
-5 yk türlü
-1 kase yağsız yoğurt
Bir de yemek sonrasında 1 saat yürüdüm.Mahallenin küçük bıcırları da peşime takıldı faereli köyün kavalcısı gibi oldum :66:

Bu sabah ki kahvaltım

-1 dilim kepekli ekmek
-2 parça peynir
-5 adet yeşil zeytin
-1 bardak şekersiz çay
-domates,salatalık

Herkese Günaydın ...
Akşam yediklerimi yazayım hemen

-1 kepçe çorba
-5 yk türlü
-1 kase yağsız yoğurt
Bir de yemek sonrasında 1 saat yürüdüm.Mahallenin küçük bıcırları da peşime takıldı faereli köyün kavalcısı gibi oldum :66:

Bu sabah ki kahvaltım

-1 dilim kepekli ekmek
-2 parça peynir
-5 adet yeşil zeytin
-1 bardak şekersiz çay
-domates,salatalık

afiyet olsun canım
akşam yemeğin de çok dengeli ölçülü
sporun da harika

kahvaltın zaten harika :38:

Öğle yemeğimi yiyeli çok oldu gerçi ama bugün yoğundum ofiste :59:
Menüme gelince ; 3 yk etli patlıcan yemeği
1 servis kaşığı pirinç pilavı
1 küçük kase havuç tarator

bu da benim menüm;
sabah ; 1.5 dilim tam buğdaylı ekmek,1 sahanda yumurta,3 çatal peynir
öğle ; 1 tabak susuz yeşil fasulye,1 kase yoğurt ,5-6 tane acı biber (turşu)
ara ; 2 yeşil erik
şu saate kadar 1.5 litre su...
şimdi hareket zamanı görüşürüz :))

bu da benim menüm;
sabah ; 1.5 dilim tam buğdaylı ekmek,1 sahanda yumurta,3 çatal peynir
öğle ; 1 tabak susuz yeşil fasulye,1 kase yoğurt ,5-6 tane acı biber (turşu)
ara ; 2 yeşil erik
şu saate kadar 1.5 litre su...
şimdi hareket zamanı görüşürüz :))

canım sabah kahvaltını domates biber salatalık gibi yiyeceklerle renklendirebilirsin:34:
öğlen çok güzel
ara öğünün de su miktarın da hepsi harika olmuş:46:

Back