Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

selam arkadaşlar ben geldiiiim iki haftadır yoktum hamdolsun ki kilo almamışım kardeşimin düğünü bitti çok şükür son misafirleride dün yolculadık temizlikleride yaptık vee bugün sağlıklı beslenmeye geri döndüm kızlar burda yokken neler yedim neler söylesem inanamazsınız amaaa koşturmaktan kilo almamışım farmasicim inşallah güzel bir gezi olmuştur yarın dönüyosun seni çok özledim canım

merhaba kızlar yeniden buradayım
hepinizi çok özledim umarım herşey yolundadır.
mavlicim yeni çifte sonsuz mutluluklar dilerim.

merhaba kızlar yeniden buradayım
hepinizi çok özledim umarım herşey yolundadır.
mavlicim yeni çifte sonsuz mutluluklar dilerim.

hosgeldin canim nasil gecti bizde seni özledik bayagi yorulmussundur
mavli canim mutluluklar dilerim kardesinede sende hosgeldin tekrardan

merhaba kızlar umarım herkes için huzur dolu bir gün olur

Hakkaten yaaaa mavli,yayaya nerdesiniz ???Yayaya valla özledim ben seni canım naptın yaaa?Bu arada ben 63 e düştüm ....

Hakkaten yaaaa mavli,yayaya nerdesiniz ???Yayaya valla özledim ben seni canım naptın yaaa?Bu arada ben 63 e düştüm ....

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnnn tebrikler canım
devamı sağlıkla gelsin inşallah

işte geldim burdayııııııııııııııııııııııım

herkese selam olsun, çok özledim bende neyusacım sizi

annem varda bizde o yüzden internete girip çatır çatır yazamıyoooom

ama aklım burda hep

neyusa tebrikler canımmmm

ben annem geldiğinden beri tartılmadım, umarım kilo almamışımdır, çok abartmadım ama çokda dikkat edemedim:18::18::18:

anacığım pazar günü gidiyor sonra tam gaz devam
annem çok zayıflamışsın dedi

bide kızlar söylemesi ayıp çok fena şey oldum ben, kabız:78: çatlamak üzereyim, napsam ki:97:

çok öptüm hepinizi

bekleyin beni

slm bende sizi özledim canımcım bi geldim bidaha gittim buaralar sıkıntılıyım oyüzdende foruma uğrayamıyorum kızlar kilom aynı ama foruma neoldu yaaa kimsecikler kalmamış:26:

canım kabızlık için bol bol su iç.
kuru ya da yaş kayısı yemeni önerirm aynı şekilde erik de kuru ya da yaş iyi gelir.
elma sirkeli ballı su da iyidir. şimdiden şifalar olsun

canım kabızlık için bol bol su iç.
kuru ya da yaş kayısı yemeni önerirm aynı şekilde erik de kuru ya da yaş iyi gelir.
elma sirkeli ballı su da iyidir. şimdiden şifalar olsun
sağol canım benim çözdüm çok şükür
görüşmeyeli nasılsın, yaz gelince aktiviteler arttı, bilgisayara zaman kalmıyor değil mi
slm bende sizi özledim canımcım bi geldim bidaha gittim buaralar sıkıntılıyım oyüzdende foruma uğrayamıyorum kızlar kilom aynı ama foruma neoldu yaaa kimsecikler kalmamış:26:

canım yaz geldi yaa herkes geziyo sanırım
umarım sıkıntılarının sebebi büyük değildir tatlım, üzme canını

evet yaaa herkes geziyor canım sıkıntımın sebebi büyük aslında ama düzeltmek elimde değil oyüzdende kendimi çok üzmemeye çalışıyorum da bu aralar stresten sürekli abur cubur yiyorum inşallah tez zamanda Rabbim sıkıntımı giderir bende kendimi toparlarım bana dua edin

merhaba canım evet haklısın yaz gelince aktiviteler artıyor.
hafta sonu da Ankara'ya gezi düzenledik . çok şükür okulla gezileri kazasız belasız bitirdik.
kabızlığının geçmesine sevindim.

Rabbim tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın bitanem

kızlar son 15 gündür yediklerimin listesini yapmadan yaşamayı sürdürmeye başladım

oyy canım inşallah tez zamanda sıkıntın neyse kurtulursun, dualarım seninle üzülme lütfen

oh oh geziler bol bu ara herhalde, sanada değişiklik olmuştur canım
kızlar son 15 gündür yediklerimin listesini yapmadan yaşamayı sürdürmeye başladım

oyy canım inşallah tez zamanda sıkıntın neyse kurtulursun, dualarım seninle üzülme lütfen

oh oh geziler bol bu ara herhalde, sanada değişiklik olmuştur canım

evet canım bu aralar geziler boldu ama şimdilik bir soluk alalım dedik kısmetse bundan sonrası yaz ve sonbaharda olur inşallah.
evet hem de ne güzel değişiklik oldu ama sizleri çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…