Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

merhabalar örtmenimm:) konunuzu okudum...şimdi bens ıze derdımı söyleyeyım...ben normalde zaten iri bır vucuda sahıbım yanı bu kılodan kaynaklı degıl ıstedıgım kadar zayıflaytım kemıklerım ınce görunmeme engel oluyor.bu arada boyum 174. 26 yasındayım... 18 yasındayken bı ara 65 kılo oldum zayıfladım 57 kılo oldum....üni yıllarında 68 e cıktım ve erkek ark ın gazı ıle o zaman lar spora ve dıyete baslamıstım. ama ne dıyet acayıp sıkı ac gezıyordum dıyebılırım.gunde en az 30 dk yuruyus ve maxx düzeyde step yapıyordum.ve ben bu şekılde yaklasık 1.5 - 2 ayda 8 kılo zayıflamıstım ve sonra 58 e kadar dustum... unı bıtene kadar duzensız beslenmeden 2 yılda sadece 4 kılo aldım...okul kapandı iş yok vs sebeplerden 75 e cıktım...evlenecegım ıcın zayıflamak ıstedım.ve gecen yaz sporla ama bu sefer cok sıkı olmayan dıyuetle 67 e kadar düştüm.evlendım 4 ay oldu ve ben yıne kılo aldım ancak sporu bıraktıguım için vucudumda sarkmalar olustu.şuan cnm hıc spoor yapmak ıstemıyor cunku bıktım. hayatımın hep belli dönemlerınde spor yaptım ve artık gına geldı.şuan oturdugum yer alanya burası kucuk ve turklerden cok yabancıların oldugu bıryer.hiç arkadasım yok.spor salonuna gıdemıyorum.yürüyüşe cıkmayı cnm istemıyor napacagımı şaşırdım....çünku artık bende bı bıkkınlık var...spor salonuna yıne gıdebılırım belkı ama hem çok pahalı şuan hala işsiz oldugum ıcın eşime yük bındırmek ıstemıyorum o kesınlıkle yollamak ıster ama şuan bu mumkun degıl pek.spor salonunda gıtmeyınce eee o eskı azmım de yok kaldım öle...çok uzun oldu galiba

slm arkadaşım çok sevindim Allah artırsınbu aralar burya kimse girmiyor farmaside liste tutmayı bırakınca artık yazmıyor neyse farmasicim sen genede bizim gönlümüzdesin özletme kendini
merhaba canımcım ben de sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim . bu aralar okulda yoğunluk çoktu malum sene sonu işleri , piknik en son da seçim ve seçimde görev almam sebebiyle koşuşturmacalarım neyse bitti artık .
listeye gelince faydası olduğunu düşünüyorsanız gene günlük beslenme listemi eklerim.

hepimiz dönem dönem değişik psikolojilere içerisine giriyoruz bana oluyordu.
önemli olan zayıflıktan da ziyade sağlıklı olmak ileriye yönelik sağlığımıza da yatırım yaptığımızı düşünürsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
elbette insanın giydiğinin yakışması ya da giysi seçerken üzerine istediği giysinin şak diye oturması da güzel bir duygu.

demek ki bi ben değilim, boyuma göre ideal kilom 63, ama ben 60 a inmeye çalışıyorum, biliyorumki 60 a inince 58 i hedeflicem, zayıfladıkça kendimi kilolu görüyorum
kendini kilolu görme canım da sağlıkla düşebildiğin kadar düşmen senin menfaatine olur her açıdan elbette.

kızmam canım kesinlikle kızmam arada rotayı değiştirmek de fayda olduğunu düşünürüm hep tek düzelik bana göre değil. o nedenle arada metabolizmayı şaşırtmak lazım çok denedim , biliyorum ve de o şekilde istediğim kilonun çok daha altına indim.

merhaba arkadaşım şansını bir de burada denemek ister misin ?

benim boyum 164 ideal kilom 56 yani daha yolum var.listelere uymak yani sürekli diyetteyim modunda olmak beni yordu.insanların verdikleri tepkiler beni yordu.ikram ettikleri abur cuburlara hayır deyince 'ya bundan ne olacak ki 'deyip üstüne kilo geyiği yapmaları beni yordu.onun için listeleri attım kenara...yaklaşık bir yıldır kilolarımı vermeye çalışıyor olmak beni yordu.akşamları aç yatmak, uyuyamamak beni yordu...sanırım psikolojik desteğe ihtiyacım var ama bunu eşime bile söyleyemem,dakika başı tartılıyorum,kafayı yiyeceğim...

süpersin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm devamı gelecek inşallah sen pesetme yeterki

amin canım gelecek devamı tabi, çünkü çok karalıyım, az az ama dengeli gittiğini düşünüyorum, yüzüm gözüm de çökmedi çok şükür
evet canım şu an piskopatlık dönemime girmiş bulunmaktayım sağlık önemli tabi artık yağ kütlesi gibi yorulup düşmüyorum mesela, daha canlı daha aktifim.
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım, o dediğin insanlara kulaklarını tıka, net ol, kestir at, insanlar bayılır her şeye burun sokmaya
liste derken belirli bi listemiz yok bizim, az az dengeli beslenmeye çalışıyoruz, önceki sayfalara bakarsan örnek olur sana tatlım, aç kalarak zayıflayamayacağımı öğrendim ben mesela
Canım şu anki kilon bile süper bence hiç kasma kendini cadıııı:78::78::78::78:
sağol canım da daha var biraz daha

bende gram gram verenlerdenim, üzülme yalnız değilsin

canım o zaman hergün buraya yediğini içtiğini yazmakla başlayabilirsin

Yaa ben de aranıza katılmak istiyorum. 24 Yaşındayım,boyum 1,64 cm kilom da 68.
Bu fazlalıklarımdan bugün kesin olarak kurtulmaya karar verdim,sonra sizin grubu gördüm.
Benim de hedefim 57 kg olmak.

eVET KIZLAAAAR bugün tartıldım(Aç) 61.700 geldim yani 61de gördüm...Artık 40 beden bile büyük gelmeye başladı 59u bi görsem gerisi gelecek sanki

merhaba canım seni çok iyi anlıyorum ben her zaman bana sorduklarında şunu söyledim ya da yazdım bu bir diyet değil yaşam boyu dengeli beslenme metodu bu kadar basit.
ayrıca sen sadece seni dinle işine gelmeyen hareketlere tavırlara seslere asla kulak asma .
senin kararların senin için daha önemli .
kimsenin de işine burnunu sokmasına müsade etme.

zamana bırak ve de sonucu görüp konuşsunlar olmaz mı?
Bu fazlalıklarımdan bugün kesin olarak kurtulmaya karar verdim,sonra sizin grubu gördüm.
merhaba hoşgeldin canım kilolarından kurtulursun elbette.sen çünkü karar vermekle zaten en büyük meseleyi halletmişsin bence mühim olan karar vermek ve de uygulamaya geçmek.sonrası malum tam isabetttttttttttt
eVET KIZLAAAAR bugün tartıldım(Aç) 61.700 geldim yani 61de gördüm...Artık 40 beden bile büyük gelmeye başladı 59u bi görsem gerisi gelecek sanki

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işte budur tatlım 59 u da görürsün 58 i de yeterki azimle devam et.

merhaba azra nasılsın ? hayırlı akşamlar canım

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Bu sabah kahvaltıda; 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
domates,salatalık,maydanoz
1 çay bardağı açık şekersiz çay
1 tane de haşlanmış yumurta yedim.

Az önce de ara öğünümdü;2 adet kepekli bisküvi ve 1 fincan form çayı içtim.

merhaba canım ben kahvaltını da ara öğününü de çok başarılı buldum

Son düzenleme:

merhaba canım ben kahvaltını da ara öğününü de çok başarılı buldum

Çok teşekkür ederim canım ,daha önce diyestisyene gitmiştim ama pek başarılı olamıştım Onun verdiği listeyi tekrar uyguluyorum.İş yerimde biraz zor oluyor ama ne yapalım.Tabi bu kez akşamları da en az 30-45 dakikada koşacağım.

Bu arada öğle yemeğinde;
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 tane kabak dolması ve yoğurt yedim.

Yemeği iş yerimde yediğim için seçme şansım olmuyor.O gün ne geldiyse artık.
Yalnız kendimle müthiş bir imtihanım oldu bugün,süt helvası geldi ve ben yemedim

hayırlısı olsun canım.
belki bu sefer herşey yoluna girecektir, yeterki sen kendine inan.
akşam sporu planın da güzel

öğle menün çok hoş ve de ölçülü
helvayı reddetmen de senin bu sefer gerçekten bu işi kafaya koyduğunu gösteriyor ama çok canın isterse de gerisini getirmemek kaydıyla 2-3 yk yenilebilir canım. nefsimize eziyete gerek yok bence

Son düzenleme:
hoşgeldin canım aramıza, kurtulursun hiç üzülme, ben ilk başta asla yapamam diyodum,ama burda farmasi ve diğer arkadaşların desteğiyle 8.5 kilo verdim, vermem gerken bi 6 kilo daha var yaklaşık. öyle 2 ayda vermedim tabi, benim için diyet değil de bi yaşam tarzı oldu artık, sana da kolay gelsin, asla pes etme
tebrikler tatlım, harikasın

menün çok güzel canım bence, olacak sen yeterki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…