• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

tesekkür ederim canim 53 kiloydum daha önceleri onun icin o kiloya düsmeye calisiyorum o kiloya düsemeyince de ister istemez kendimi kilolu gibi hissediyorum sorun bu aslinda canim begenmene cok sevindim :69::71:
vah vaaaaah 53 ten 55 e çıkmışsın, ayol ne çok kilo almışsın:27: demek benim gibi 57 den 75 e çıksan nolur çok merak ediyorum:60: tabiki kiloları bizim gibi biriktirme, bikaç kilo alınca hemen verki sonra aylarca uğraşma, amaaaa kendinide bu kadar yıpratma tatlım yaaa, tamam mı:34:
hadi bakalim canim insallah istedigin sonuc olur

inşallah, bakalım çok heyecanlıyım:18: umarım 67 leri görürüm 67.900 olsa razıyım düşün yani:60:

vah vaaaaah 53 ten 55 e çıkmışsın, ayol ne çok kilo almışsın:27: demek benim gibi 57 den 75 e çıksan nolur çok merak ediyorum:60: tabiki kiloları bizim gibi biriktirme, bikaç kilo alınca hemen verki sonra aylarca uğraşma, amaaaa kendinide bu kadar yıpratma tatlım yaaa, tamam mı:34:

inşallah, bakalım çok heyecanlıyım:18: umarım 67 leri görürüm 67.900 olsa razıyım düşün yani:60:
yok be canim ocak ayindan beridir ugrasiyorum ben 64.3 kiloydum .4 aydir ugrasiyorum. bir ara 75 lere bende cikmisdim bundan 2 yil önce o zaman vermistim kilomu 53 tam olmusdum ee tikin tikin ne olcak cikdim 64lere bakdim yine 75e dogru gidiyorum dedim stop artik bende gördüm yani canim 75i bir dahada görmek istemem :9: bu sefer vereyim 2 kilomu insallah birdahada almiycam insallah olursun canim benim diledigin gibi

herkese merhaba

yine aynı kilodayım 68 e düşmüştüm yaa ordayım:59:

neyse dün internette araştırdım zaten, dünya sağlık örgütü normal şartlarda ayda 2 ila 4 kiloyu sağlıklı buluyormuş, bunlan avunayım bari, demekki doğru yoldayım, koskoca sağlık örgütü bu dimi:59:

bugünkü menüm;

sabah
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek

ara biraz kuru üzüm

öğlen
10-15 kadar yaprak sarma
1 kase yoğurt
2 salatalık

ara 1 fincan şekersiz nescafe
yarım dilim ekmek, peynir

akşamda
tavuk yemeği yaptım kendime, 1kaşık zeytinyağıyla buğulama gibi oldu:44:
2 baget, yarım patates eder yiyeceğim
yanına salata

herkese merhaba

yine aynı kilodayım 68 e düşmüştüm yaa ordayım:59:

neyse dün internette araştırdım zaten, dünya sağlık örgütü normal şartlarda ayda 2 ila 4 kiloyu sağlıklı buluyormuş, bunlan avunayım bari, demekki doğru yoldayım, koskoca sağlık örgütü bu dimi:59:

bugünkü menüm;

sabah
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek

ara biraz kuru üzüm

öğlen
10-15 kadar yaprak sarma
1 kase yoğurt
2 salatalık

ara 1 fincan şekersiz nescafe
yarım dilim ekmek, peynir

akşamda
tavuk yemeği yaptım kendime, 1kaşık zeytinyağıyla buğulama gibi oldu:44:
2 baget, yarım patates eder yiyeceğim
yanına salata

canımcım listen çok güzel
ve ayda 2-4 kilo arası kilo vermek en ideali zaten fazlası sağlığından olmana neden olabilir.
ama ideal kiloya yaklaştıkça da eski hızında kilolar gitmiyor bu da bir gerçek:34::38:

merhaba farmasi çok güzel kilo vermişsin.seni tebrik ederim..darısı bütün vermek isteyenlerin başına. kendimden bahsedeyim ben 2yıl önce doğum yaptım. oğlumu 2yaşına kadar emzirdim vede çok kilo aldım.5 ay önce diyet yaptım 78 kilodan 74.6 kiloya düştüm:1: sonra dayanamadım diyeti bırakınca 77kiloya geri döndüm:14: bir ay önce tekrar başladım diyete bugün tartıldım 74.8 kilo olmuşum. çok sevindim ama hiç kendime güvenemiyorum devam ettiremessem diye sen nasıl yaptın bıkkınlık gelmedimi sana bana bi destek olurmusun ne yapayım:44:

merhaba farmasi çok güzel kilo vermişsin.seni tebrik ederim..darısı bütün vermek isteyenlerin başına. kendimden bahsedeyim ben 2yıl önce doğum yaptım. oğlumu 2yaşına kadar emzirdim vede çok kilo aldım.5 ay önce diyet yaptım 78 kilodan 74.6 kiloya düştüm:1: sonra dayanamadım diyeti bırakınca 77kiloya geri döndüm:14: bir ay önce tekrar başladım diyete bugün tartıldım 74.8 kilo olmuşum. çok sevindim ama hiç kendime güvenemiyorum devam ettiremessem diye sen nasıl yaptın bıkkınlık gelmedimi sana bana bi destek olurmusun ne yapayım:44:

merhaba hoşgeldin canım bıkkınlık işin adı diyet olursa gelir insana canım ya
ama işin adı hayat boyu sürecek beslenme değişikliği olursa o zaman daha kolay kabulleniyor insan durumu ve ayrıca ben aklına gelebilecek herşeyi rahatça ölçülü bir biçimde yedim ve hala da yemeye devam ediyorum. önemli olan neyi ne zaman ve ne ölçüde tükettiğin bir de ödül ya da kaçamaklarını ölçüülü tutmak sonrasında ya da öncesinde mutlaka dengelemek hepsi bu kadar basit .:34::38:

kızlar şimdi arkadaşlarla yürüyüşe gideceğiz nasipse haydi Allah'a emanet olun görüşmek üzere canlar. çok öptüm hepinizi.:38::16:

merhaba hoşgeldin canım bıkkınlık işin adı diyet olursa gelir insana canım ya
ama işin adı hayat boyu sürecek beslenme değişikliği olursa o zaman daha kolay kabulleniyor insan durumu ve ayrıca ben aklına gelebilecek herşeyi rahatça ölçülü bir biçimde yedim ve hala da yemeye devam ediyorum. önemli olan neyi ne zaman ve ne ölçüde tükettiğin bir de ödül ya da kaçamaklarını ölçüülü tutmak sonrasında ya da öncesinde mutlaka dengelemek hepsi bu kadar basit .:34::38:
hoşbulduk canım
doğru söylüyorsun diyet denince kısıtlama geliyor insanın aklına yasaklarda daha çekici oluyor bu yüzden. tamam diyet demicem o zaman..tavsiyen için teşekkürler canım. ben sabah kahvaltıda 2 tane ceviz,peynir,1ince dilim ekmek vede çayım var. ara öğünde elma yiyorum, öğlenleyin 1tane haşlanmış yumurta,1bardak ayran,salata 2dilim ekmek,sonra arada bir meyve akşamleyin 8 yemek kaşığı sebze yemeği, yarım kase yoğurt,salata,2dilim ekmek. gecede 2porsiyon meyve..nasıl beslenme listem iyimi böyle 1ayda 3kilo verebildim.çok az vermişim öğle değilmi:50:

yayaya canım naptın yaaa,tartılma günündü bugün????

Menüm

Kahvaltı
kepek ekmekle yapılmış kaşarlı tost
1 küçük domates
3 zeytin
1 yeşil biber
1 kupa 5i 1 yerde

Ara
1 tane pikolata

Öğlen menüm çooooook karışık oldu

Eşimle yemeğe gittik önce orda
1/2 porsiyon kebap
1 el kadar pide 1 bardak ayran

Sonra arkadaşa gittim yarım saat sonra oda kahvaltılık hazırlamış yemem diyemedim ayıp lur iye ordada:60::60::60::60::60::60:
3 közlenmiş biber
1yk sucuklu yumurta
1 elin yarısı kadar pide
domates salatalık falan iştee ölüyordum nerdeyse 1 tanede kurabiye yedim patlayacaktım az kalsın

Ara yapmadım akşamda 1 dilim kabaklı börek yaptım 2 kaşık unla yayaya paylaşmıştı:Kabak Böreği | Mutfak Penceresi Yani durum bundan ibaret kızlaaarrrr bugün baya bi komik oldu

hoşbulduk canım
doğru söylüyorsun diyet denince kısıtlama geliyor insanın aklına yasaklarda daha çekici oluyor bu yüzden. tamam diyet demicem o zaman..tavsiyen için teşekkürler canım. ben sabah kahvaltıda 2 tane ceviz,peynir,1ince dilim ekmek vede çayım var. ara öğünde elma yiyorum, öğlenleyin 1tane haşlanmış yumurta,1bardak ayran,salata 2dilim ekmek,sonra arada bir meyve akşamleyin 8 yemek kaşığı sebze yemeği, yarım kase yoğurt,salata,2dilim ekmek. gecede 2porsiyon meyve..nasıl beslenme listem iyimi böyle 1ayda 3kilo verebildim.çok az vermişim öğle değilmi:50:

bir aydır sadece bunlarımı yedın hıc degıstırmeden :53: bence ıyı vermıssın hıc kacamk yapmadınmı

yayaya canım naptın yaaa,tartılma günündü bugün????

Menüm

Kahvaltı
kepek ekmekle yapılmış kaşarlı tost
1 küçük domates
3 zeytin
1 yeşil biber
1 kupa 5i 1 yerde

Ara
1 tane pikolata

Öğlen menüm çooooook karışık oldu

Eşimle yemeğe gittik önce orda
1/2 porsiyon kebap
1 el kadar pide 1 bardak ayran

Sonra arkadaşa gittim yarım saat sonra oda kahvaltılık hazırlamış yemem diyemedim ayıp lur iye ordada:60::60::60::60::60::60:
3 közlenmiş biber
1yk sucuklu yumurta
1 elin yarısı kadar pide
domates salatalık falan iştee ölüyordum nerdeyse 1 tanede kurabiye yedim patlayacaktım az kalsın

Ara yapmadım akşamda 1 dilim kabaklı börek yaptım 2 kaşık unla yayaya paylaşmıştı:Kabak Böreği | Mutfak Penceresi Yani durum bundan ibaret kızlaaarrrr bugün baya bi komik oldu

68 de kaldım canım:59:

beğendinmi kabak böreğini:40:

afiyet olsun ,birazçorba olmuş yediklerin ama aşırı değil tatlım:16:

olsun gene iyi bence 7 kilo gitmiş fena değil...Kabak böreği de fena değildi kabağı çok sevmem ama iyiydi börekteee:1::1::1::1:

afiyet olsun canım, ben egeli olduğum için ot- çöp çok yeriz, o yüzden dereotlu, sebzeli şeyleri çok seviyorum

kilo konusuna gelince farmasiciğimden öğrendiğim bilgilere göre ayın küçülme zamaanında daha çok, büyümesinde daha az kilo verdiğimi farlettim, ayda ortalama 2.5 kilo veriyorum hesabıma göre:44:
zaten benim ilk hedefim 65, yaz bitene kadar veririm sanırım, bide burda evde tıkılıyorum, yazın sıcak ve hareket zaten heryaz 5 kilo veriyorum kendiliğinden

napalım biraz daha sabır:59:

sende durumlar nasıl

herkese merhaba

bugünkü menüm

sabah

1 papatya ekmek yaprağı içne domates ,peynir,salatalık,biber

ara 2 burçak bisküvi

öğlen
1 fırın köfte
2 dilim patates
1 dilim peynir
yarım poğaça
domates,salatalık

ara 2 salatalık

akşamda
4 yk bezelye
2 yk makarna
yoğurt

afiyet olsun canım, ben egeli olduğum için ot- çöp çok yeriz, o yüzden dereotlu, sebzeli şeyleri çok seviyorum

kilo konusuna gelince farmasiciğimden öğrendiğim bilgilere göre ayın küçülme zamaanında daha çok, büyümesinde daha az kilo verdiğimi farlettim, ayda ortalama 2.5 kilo veriyorum hesabıma göre:44:
zaten benim ilk hedefim 65, yaz bitene kadar veririm sanırım, bide burda evde tıkılıyorum, yazın sıcak ve hareket zaten heryaz 5 kilo veriyorum kendiliğinden

napalım biraz daha sabır:59:

sende durumlar nasıl

Takma kafana ayda 2.5 kilo çok güzel ben gram gram veriyorum bugün tartılma günümdü 63,400 çıktım yani gram gram eriyorum:60::60::60::60::60::60:Acelemiz yok canım verebildiğimiz kadar amaaan genciz güzeliz eh artık şişmanda sayılmayız:60::60::60::60:Ben de bugün bahar temizliğine başladım.Gardıropları ve mutfağı kendim temizledim yarında temizlikçi bir ablayı çağırdım geri kalanını o halledicek...Ama acyip yoruldum sırtım faln ciddi manada ağrıyor.Şimdide çocuk odasının halısını ve 3-4 tane kilim var onları yıkıycam yardıma bekliyorum herkesiiii:60::60::60::60::60::52::52::32::32::32:

Bu arada menümmmm

Kahvaltı
3 tane közlenmiş biber
1 elin yarısı kadar pide
çok az sucuklu yumurta
3-4 dilim dil peyniri
2 zeytin domates,salatalık

Ara
1 kupa neskafe dinç tutusun diye 4-5 badem

Akşam

bardak yarn
1 tavuk dürümün yarısı(temizlikten yemek yapamadım)
1 dilimde karpusssss:16::16::16::16::16:

Takma kafana ayda 2.5 kilo çok güzel ben gram gram veriyorum bugün tartılma günümdü 63,400 çıktım yani gram gram eriyorum:60::60::60::60::60::60:Acelemiz yok canım verebildiğimiz kadar amaaan genciz güzeliz eh artık şişmanda sayılmayız:60::60::60::60:Ben de bugün bahar temizliğine başladım.Gardıropları ve mutfağı kendim temizledim yarında temizlikçi bir ablayı çağırdım geri kalanını o halledicek...Ama acyip yoruldum sırtım faln ciddi manada ağrıyor.Şimdide çocuk odasının halısını ve 3-4 tane kilim var onları yıkıycam yardıma bekliyorum herkesiiii:60::60::60::60::60::52::52::32::32::32:

Bu arada menümmmm

Kahvaltı
3 tane közlenmiş biber
1 elin yarısı kadar pide
çok az sucuklu yumurta
3-4 dilim dil peyniri
2 zeytin domates,salatalık

Ara
1 kupa neskafe dinç tutusun diye 4-5 badem

Akşam

bardak yarn
1 tavuk dürümün yarısı(temizlikten yemek yapamadım)
1 dilimde karpusssss:16::16::16::16::16:

evet artık şişman değilim çok şükür, bunun farkındayım, görenler ne kadar zayıflamışsın diyor, çok mutlu oluyorum. yinde çok şey başardık 7 kilooo az değilki:64:

kolay gelsin canım:16: off yaptım ben genel temizliği bittim o gün

afiyet olsun ayrıca:16:

kızlar yarın akşam üzeri doğu karadeniz turu için yolculuğa çıkacağız nasipse ve inşallah 23 mayıs pazartesi günü burada yazmaya devam edeceğim. kızlar sizleri çok özleyeceğim ,sizleri çok öpüyorum dönüşümde güzel haberlerinizi almak dileğiyle Allah'a emanet olun.:16:

kızlar yarın akşam üzeri doğu karadeniz turu için yolculuğa çıkacağız nasipse ve inşallah 23 mayıs pazartesi günü burada yazmaya devam edeceğim. kızlar sizleri çok özleyeceğim ,sizleri çok öpüyorum dönüşümde güzel haberlerinizi almak dileğiyle Allah'a emanet olun.:16:

hayırlı yolculuklar, iyi eğlenceler tatlım:3:

süper bi tur gelince anlatırsın artk bize, bende çok görmek istiyorum oraları bi gün kısmet olursa:97:

bizde seni özlicez emin ol:58:

umarım sen gelene kadar accuk daha eririz:1:

allaha emanet olun:54:

Back