Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

Herkesin anneler günü kutlu olsun hem çocuğu olanların hem de anne olmaya aday bütün bayanların....Ben 2 gündür oldukça yoğunum uğrayamadım kızlar.Dün oğlumun gecesi vardı(anasınısı),bugünde oğlumun okulunun düzenlediği anneler günü programıo vardı ordaydım yani eh birzda kaçtı ama yarın ucundan tutucamn...İyi geceler herkese...

bugun bende basladim canim sabah ac karnima ictim,yemeklerden öncemi sonra mi kafam karisti yalniz,internetten baktim yemeklerden 15-20 dk sonra icin diyordu bende öyle ictim farkedermi ki acaba:44:
canım ben aç da içtim tok da
bu karışım uygun bir diyetle kilo vermeye ve de yağ yakımına yardımcı , inşallah en yüksek faydayı görmen dileğimle canım ....

hepsi de çok güzel olmuş afiyet olsun canım

kalkınca
500 ml ılık su

kahvaltı
5-6 kk katmer
1 poğaca( 2-3 kk)
1 börek( 2-3 kk )
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1/3 kk beyaz peynir
1 kayısı
1 ceviz
3-4 tk tahin -pekmez
2-3 dilim domates
250 ml çay

ara: 200 ml portakal suyu ( evde sıkılmış)

öğlen

6 yk nohutlu bulgur pilavı
3 -4 yk yoğurt

ara: 2 kuru kayısı
2 ceviz

ara: 6 yk tarhana çorbası
1 tk pekmez

akşam
5-6 kk katmer
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
3-4 tk tahin-pekmez
1 domates
250 ml çay

ara: 2 fındık , 2 badem

ara: 250 ml su
ara: 250 ml elma sirkeli su
ara: 250 ml su

afiyet olsun canım..
kahvaltın biraz çokmu olmuş ne..?

saol insallah canim cümlemiz güzel dileklerin icin saol bitanem

farmasi canim birsey sorcam ben kurabiyeyi cok severim kakaolu olanini bugun yapayim yapayim dedim sonrada hep kendimi vazgecirdim diyetteyim diye yapsam günde sadece aranin birinde bir tane yesem birsey olmaz demi sivi yagdan yapicam bu sefer normalde sana yagindan yapardim hafif olsun diye seker yerinede bal koyucam icine 3 yemek kasigi tereddüt ettim sana bir danisayim dedimsu aralar tiramisuydu falan kacirdim diye korkuyorum valla cok abartiyorum ama elimde degil isde napayim cok korkuyorum nefsime hakim olamiycam diye ama bir yandan da daha cok yeme istegi geliyor kendimi engelledikce sasirdim valla ne yapcagimi

canım bence kurabiyede margarin kullanmayıp 1 ya da 2 adet kurabiyeyi de bir ara öğünde yemenin ne sakıncası olabilir ki sadece arkasını getirmemek ve de dengelemek önemli canım.
ne kadar sert kurallar koyulursa insanın ruhu da o kadar yıpranır o kadar başarısız olunur bence o sebeple önce beden ve ruh sağlığımız gelir tatlım
her zaman dediğim gibiherşeyden ama ölçülü yenilirse bence hiçbirşey olmaz

saol canim benim icimi rahatlattin valla kendimi suclu gibi hissediyorum düsün artik böyle seyleri düsünürsem bile

sağol canım, seninde kutlu olsun

seninde 1 çocuğun var dimi:44: benimde 3.5 yaşında bi kızım var, şu kiloları vereyim seneye 2. yi düşünüyorum

herkese merhaba

bugün tartıldım fakat aynı kilodayım, ilk defa dert etmedim çünkü regli oldum, benim tartıda haftaya kaldı

adet döneminde ortalama kaç kilo tutuyor acaba vücut:44:

bugünkü menüm

sabah

1 kase meyveli müsli
1 bardak süt
2 kuru kayısı
2 ceviz

ara
1 kepekli grisini
3 kuru kayısı

öğlen kahvaltı yaptım

1 kk tulum peyniri
2 domates
1 salatalık
1 biber
1 çk vişne reçeli
1çk bal
1 dilim ekmek

ara
1 kare çikolata
2 ceviz

akşamda
2 kaşık susuz kuru börülce yemeği
1 kaşık peynirli makarna
yoğurt ve salata yiyecem

menün güzelmis canim afiyet olsun,kisiye göre degisir canim benim bildigim 100 gram fazlada cikan oluyormus bir kilo fazlada cikan oluyormus benimkide gelicek bu gece yada yarin karnim falan davul gibi sisdi görsen

bugünkü menüm:
sirkeli balli su
yesil cay
2 kuru erik
1 kuru kayisi
sabah:30 gr müsli,100 ml süt,yarim dilim ekmek üzerine bir tatli kasigi cilek receli
ara:yarim muz,yarim bardak tarcinli süt
öglen:bir tavuk but,3yk patates yemegi,2 yk yogurt,salata
ara1:ceviz büyüköügünde kurabiye,2 grisini
ara2:greyfurt bir adet,sütlü nescafe
aksam:tavada mantar,domates corbasi 2 kepce,salata,3 yk yogurt
ara:yarim yesil elma,5 kuru erik
5 mil leslie 35 dk egzersiz

menün güzelmis canim afiyet olsun,kisiye göre degisir canim benim bildigim 100 gram fazlada cikan oluyormus bir kilo fazlada cikan oluyormus benimkide gelicek bu gece yada yarin karnim falan davul gibi sisdi görsen
inşallah benim bünye şöyle 2-3 kilo tutanlardandırrrr şaka bi yana 500 gr bile olsa benim için çok güzel benimde karnım aynen davul

menün çok güzel canım

maşallah 5 mil lesli + egzersiz ne ara yaptınbenim pestilim çıkıyor

saol bitanem bütün güne dagitiyorum canim ben biraz önce egzersizimi bitirdim mesela öglende yemekten sonra leslimi yaptimbenimde bacaklarim falan cok agriyor özelliklede sirtim cok agriyor hele sabah kalkmasi yataktan o kadar zor oluyor ki heryanimin agrisindan ama yinede yilmiycam hergün yapicam

Son düzenleme:
canım ortalama 1 - 1.5 kilo farkediyor.
menün çok güzel
1 kare çikolatayı anlamadım 5-6 gram mı 80 gram mı?:26:

hepsi çok güzel afiyet olsun canım

sağol canım, seninde kutlu olsun

seninde 1 çocuğun var dimi:44: benimde 3.5 yaşında bi kızım var, şu kiloları vereyim seneye 2. yi düşünüyorum

hsorma bende de aynı dert,ben bu haziran dönemine kadar düşünüyordum ama vazgeçtim bilmiyorum ki ne olacak benim oğlan 6.5 yaşında yine seninki küçükmüş...

merhaba canlar bugün yürüyüş günümüzdü 1.5 saat tempolu yürüdük kızlarla. 18:30 - 20: 00 arası .
yürüyüş öncesi de okul çıkışında yazlık okul kıyafetleriyle ilgili görüşme için tam 3 saat esnafları dolandık fiyat almak için 15: 00 - 18: 00 arası
[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
Herkese selamlar,bugünkü menüm biraz karışık o0ldu

Kahvaltı
1/4 kepek ekmeğinin arasına 3 dilim sucuk+2 dilim kaşar koyup tost yaptım
1 bardak 5i 1 yerde

Ara
4 sunta bisküvi

öğle

3-4 tane yaprak sarma
1 grissini
3 kare dilim bitter çikolata(bugün regli oldum)

Akşam(piknnikteydik bu aralar havalar ısınınca gezmelerim bitmiyor yaaa)

4 tane köfte(yağsız kıyma)
4-5 tane tavuk çıtır
1 2 bardak ayran
çoban salata+patlıcan salata
elim kadar pide
Saat 4 gibi yedik bu arada,sporda yapamadım bugün,belki lesli yaparım acayipte yorgunum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…