• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

herkese merhaba
bugünkü menüm;

sabah
1 kase meyveli müsli
1 bardak süt

ara 2 kuru kayısı

öğlen
1poğaça
1 dl peynir
2 zeytin
salatalık, domates

ara 1 bardak nescafe( şekersiz)
2 form bisküvi

akşam
4 köfte( teflon tepside yağsız, fırınlanmış)
2 yk pilav
bol salata

bu arada elma sirkesi çok kesti iştahımı, süper bişey kullanmayanlara tavsiye ederim

maşallah canım dün yediklerini hakikaten telafi etmişsin sporunla:34:
bugün yediklerinde güzel, ama patatese dikkat et kalorisi çok yüksek diye biliyorum, haşlanmış olsa bile
bende acayip sardım kahvaltıya
saol canim benim evet canim ceza verdim kendime bogazini tutmayi bilmiyorsan o zaman hareket etmesini bileceksin hanimefendi dedim :9: haslanmis patatesin 100 gri 100 kaloriymis canim ek birsey yoktu ya yaninda yeterli ama ek olarak koysan gercekten fazla kalorisi var haklisin onada dikkat etmek lazim birde karbonhidratli bir yiyecek:61: evet kahvalti cok hos oluyor gercekten elma sirkesi cok gaz yapiyor sende de oluyr mu canim yoksa regldenmi kaynaklaniyor bilemedim o yüzden sade sabahlari iciorum sirkeli suyu ben. gecen gün gazdan catliycakti karnim nerdeyse dedim heralde elma sirkeli su yapti.

Son düzenleme:
herkese merhaba
bugünkü menüm;

sabah
1 kase meyveli müsli
1 bardak süt

ara 2 kuru kayısı

öğlen
1poğaça
1 dl peynir
2 zeytin
salatalık, domates

2 form bisküvi

akşam
2 yk pilav
bol salata

bu arada elma sirkesi çok kesti iştahımı, süper bişey kullanmayanlara tavsiye ederim

menüne bayildim canim tam benlik afiyet olsun:nazar:

menüne bayildim canim tam benlik afiyet olsun:nazar:
sağol tatlım:16:
saol canim benim evet canim ceza verdim kendime bogazini tutmayi bilmiyorsan o zaman hareket etmesini bileceksin hanimefendi dedim :9: haslanmis patatesin 100 gri 100 kaloriymis canim ek birsey yoktu ya yaninda yeterli ama ek olarak koysan gercekten fazla kalorisi var haklisin onada dikkat etmek lazim birde karbonhidratli bir yiyecek:61: evet kahvalti cok hos oluyor gercekten elma sirkesi cok gaz yapiyor sende de oluyr mu canim yoksa regldenmi kaynaklaniyor bilemedim o yüzden sade sabahlari iciorum sirkeli suyu ben. gecen gün gazdan catliycakti karnim nerdeyse dedim heralde elma sirkeli su yapti.

yok canım bende gaz yapmıyor, allah allah bünyeden bünyeye değişir gerçi:34:

merhabalar hanimlar dün giremedim ama dün mahvettim cok kacirdim hemde lahmacunlar börekler cünkü kermesteydik hepsinin yarisini yedim hepsinin tadina baktim cerezler falan derken cok oldu ama dün stepe bindim 1.5 saat yaptim bacaklarim koptu resmen 1000 kalori yaktim onla önce hedefim 500 kalori yakmakdi sonra bir saatte cizelgesine bir baktiydim 600 kalori yakmisim dedim 1000 olana kadar devam edeyim dedim ama dün rahat 2000 kalori yedim herneyse uzatmayim bugun telafi ettim ama disari arkadaslarimla alisverise cikdik 3 saat yürüdüm resmen ayaklarim koptu:9: onlar disarda yedi ben yemedim onlarla sadece sütlü sekersiz kahvemi ictim bugun cok hafif beslendim birde havalar isindi onun icin kahvalti tarzi cok güzel gidiyor neyse giremedim ya dün cenem düsdü :9:
bugunkü menü
birbardak sirkeli su
2 kayisi
sabah:150 gr meyveli yogurt icerisine 2 yk keten tohumu
ara:2 ceviz 8 kuru üzüm 2 fistik
öglen:bir kase corba bir dilim ekmek bir dilim peynir,3 tane sarma
ara:ceyrek avuc cerez yine(kuru üzüm,fistik)
aksam:250 gr haslanmis patates(maydonozlu,pulbiberli),bir bardak ayran
ara:müsli büsküvi
kermes kaçamaklarını telafi etmişsin ne güzel tebrik ederim. işte böyle kendimizi çok da kasmadan onu yememem lazım bunu asla yememeliyim bu hayatta olmaz demeden kendimizi bunaltmadan arada kaçamak yapsak da ya da gün içerisindeki beslenme listemizin % 10 ya da 20 şik kısmını kaçamağa ayırarak bu işin üstesinden ömür boyu gelebiliriz ben bunu öğrendim çok geç olmadan çok şükür :16:
maşallah canım dün yediklerini hakikaten telafi etmişsin sporunla:34:
bugün yediklerinde güzel, ama patatese dikkat et kalorisi çok yüksek diye biliyorum, haşlanmış olsa bile
bende acayip sardım kahvaltıya
ben de kahvaltıya saranlardanım :1:
herkese merhaba
bugünkü menüm;

sabah
1 kase meyveli müsli
1 bardak süt

ara 2 kuru kayısı

öğlen
1poğaça
1 dl peynir
2 zeytin
salatalık, domates

2 form bisküvi

akşam
2 yk pilav
bol salata

listen çok süperrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:

kızlar bu aralar okuldaki kermes hazırlığının telaşıyla bir koşuşturmaca bir koşuşturmaaca ki sormayın
buna rağmen 3 gün en az 1 saatlik yürüyüşe de devam ediyorum.
kermes için satışacak malzeme toplamak için günlük en az 2 saat 3 saat esnafı dolaştık bu aralar bunlara rağmen gene de yürüdüm .
bir de ay büyüme evresinde olduğundan mıdır nedir vücudumda su tuttuğumu hissediyorum çünkü tartıya yansıyor ama canımı hiç sıkmıyorum biliyorum ki geçici bir durum daha önceden de çok sefer olduğu gibi eğer sizlerde de olursa sakın panik yapmayın canlar :34:

kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin pekmez
250 ml çay

ara: 200 ml sade süt
1 paket light limonlu bisküvi
ara: 500 ml su

öğlen
1/2 porsiyon kelle paça çorbası
5-6 kk kıymalı pide
200 ml ayran
3-4 çatal salata
ara: 3 zeytin
3 siyah kuru üzüm

ara (ikindi vakti) 2 dilim beyaz ekmek
6 zeytin
4 tk tahin-pekmez
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber

1 saat tempolu yürüyüş ( hava yağmurluydu aldık şemsiyeleri çıktık yola :9::9:)

akşam

1 kepçe mercimek çorbası
6-7 yk salata

2 adet ekler pasta

kermes kaçamaklarını telafi etmişsin ne güzel tebrik ederim. işte böyle kendimizi çok da kasmadan onu yememem lazım bunu asla yememeliyim bu hayatta olmaz demeden kendimizi bunaltmadan arada kaçamak yapsak da ya da gün içerisindeki beslenme listemizin % 10 ya da 20 şik kısmını kaçamağa ayırarak bu işin üstesinden ömür boyu gelebiliriz ben bunu öğrendim çok geç olmadan çok şükür :16:

sağol canım:16:
evet domateslerin filan tadı geldikçe daha bi güzelleşiyor kahvaltı:40:
kızlar bu aralar okuldaki kermes hazırlığının telaşıyla bir koşuşturmaca bir koşuşturmaaca ki sormayın
kermes için satışacak malzeme toplamak için günlük en az 2 saat 3 saat esnafı dolaştık bu aralar bunlara rağmen gene de yürüdüm .
bir de ay büyüme evresinde olduğundan mıdır nedir vücudumda su tuttuğumu hissediyorum çünkü tartıya yansıyor ama canımı hiç sıkmıyorum biliyorum ki geçici bir durum daha önceden de çok sefer olduğu gibi eğer sizlerde de olursa sakın panik yapmayın canlar :34:

kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin pekmez
250 ml çay

öğlen
5-6 kk kıymalı pide
200 ml ayran
3-4 çatal salata
3 siyah kuru üzüm

6 zeytin
4 tk tahin-pekmez
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber

akşam

1 kepçe mercimek çorbası
6-7 yk salata

2 adet ekler pasta

menün güzel canım her zaman ki gibi bol çeşit
ayy yine mi büyüyor ay, oofff:59:
Canım elma sirkesini nasıl ve hangi aralıklarla kullanıyorsun?

canım günde 3 kez, aç karnına ılık bi bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı elme sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyorum, inan ara öğünlerimi bile sırf yemiş olmak için yiyorum, benim acayip kesti pis boğazımı:27:

herkese merhaba

bugün dayanamadım tartıldım veeee 68 geldim:64: reglim bitmedi daha ama bi bakayım dedim, umarım pzt ye kadar biraz daha gider:64:

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
domates, salatalık

ara 1 parmak bildiğimiz gofret, çikolatalı değil

öğlen 1 küçük sıvıyağlı ev poğaçası
2 köfte( fırınlanmış)
2 domates
1 salatalık
1 kase yoğurt

ara 5 antap fıstığı

akşam meçhul, daha yemek yapmadım, düşünüyorum:97:

sağol canım:16:

canım günde 3 kez, aç karnına ılık bi bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı elme sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içiyorum, inan ara öğünlerimi bile sırf yemiş olmak için yiyorum, benim acayip kesti pis boğazımı:27:

Canım günde 3 kez yemeklerden önce mi içiyorsun?

Bu arada benim menüm

Sabah kahvaltı yapamadım
1 kk cevizli börek
yarım ceviz
1 kuru incir

Öğle

Kahvaltı yaptım
3 dilim kepek ekmeğiile birlikte(her şeyden azıcık yedim ama tıka basa doydum...

Kahvalatıdan sonra 1,5 saat yürüdüm

Ara
Yarım ceviz

Akşam

4 Y.kaşık bulgur pilavı

2 şiş ızgara göğüs

1 kepçe tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmeği

Üstüne 1 kare bitter çikolata

kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin pekmez
250 ml çay

öğlen
5-6 kk kıymalı pide
200 ml ayran
3-4 çatal salata
3 siyah kuru üzüm

6 zeytin
4 tk tahin-pekmez
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber

akşam

1 kepçe mercimek çorbası
6-7 yk salata

2 adet ekler pasta

evet canim gercekten yansiyor tartiya biliyorsun gecen hafta ac karnima 55.8dim bugun wcden sonra denemek icin bir ciktim tartiya 56.8 geldim ana dedim kendi kendime en iyisi regl döneminde tartilmamak haftaya tartilcam bugun daha 2.günüm bir bitseydi karnim davul gibi ya zayiflayinca regl döneminde daha cok karnim cikdi :9:

herkese merhabalar canlar
bugunkü menüm:
sirkeli su,
2 kuru kayisi
sabah:30 gr müsli,100 ml süt,yarim yesil elma
ara:müslili büsküvi
öglen:restoranttaydik arkadasimla balik falan yokdu döner, lahmacun falan vardi yemek istemedim onlari onun icin karisik salata aldim yagsiz nar eksili yaninda da bir kase cacik yedim cacik yagli yogurttan yapilmis ve sarimsakliydi.
ara:2 kuru kayisi
aksam: 2 dilim ekmek,bir dilim tavuk salam,domates ,salatalik,nescafe sütlü
ara:2 kuru kayisi,2 kuru erik,3 badem,2 fistik,2 grisini kepekli,2 ceviz
ara2: yesil elmanin diger yarisi

Son düzenleme:

saol canim ettim sükür 2 gündür hic istahim yok zorla yiyorum valla anlamadim istahsizlik ve ben cok zit kavramlarda:9:

Bu arada benim menüm

Sabah kahvaltı yapamadım
1 kk cevizli börek
yarım ceviz
1 kuru incir

Öğle

Kahvaltı yaptım
3 dilim kepek ekmeğiile birlikte(her şeyden azıcık yedim ama tıka basa doydum...

Ara
Yarım ceviz

Akşam

4 Y.kaşık bulgur pilavı

2 şiş ızgara göğüs

1 kepçe tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun canım, evet yemeklerden önce içiyorum günde 3 kez
evet canim gercekten yansiyor tartiya biliyorsun gecen hafta ac karnima 55.8dim bugun wcden sonra denemek icin bir ciktim tartiya 56.8 geldim ana dedim kendi kendime en iyisi regl döneminde tartilmamak haftaya tartilcam bugun daha 2.günüm bir bitseydi karnim davul gibi ya zayiflayinca regl döneminde daha cok karnim cikdi :9:
evet yaa benimde öyle, zayıflayınca karnım daha bi çıktı regliyken
eeee tabi dombiliyken belli olmuyo:1:
saol canim ettim sükür 2 gündür hic istahim yok zorla yiyorum valla anlamadim istahsizlik ve ben cok zit kavramlarda:9:
canım o iştahsızlık dediğim gbi sirkeden, süper yaaa, ben de aynıyım çünkü:13:
bugunkü menüm:
sirkeli su,
2 kuru kayisi
öglen:restoranttaydik arkadasimla balik falan yokdu döner, lahmacun falan vardi yemek istemedim onlari onun icin karisik salata aldim yagsiz nar eksili yaninda da bir kase cacik yedim cacik yagli yogurttan yapilmis ve sarimsakliydi.

çok beğendim menünü afiyet olsun:16:

bu arada akşam
2 yk kabak ve
4 yk yoğurt,
bol salata,
1 dl ekmek yedim

afiyet olsun canım, evet yemeklerden önce içiyorum günde 3 kez

evet yaa benimde öyle, zayıflayınca karnım daha bi çıktı regliyken
eeee tabi dombiliyken belli olmuyo:1:

canım o iştahsızlık dediğim gbi sirkeden, süper yaaa, ben de aynıyım çünkü:13:

çok beğendim menünü afiyet olsun:16:
saol bitanem üsenmedim valla sizler icin resmimi cekdim karnimin sisirmedim valla kendi öyle üzerimdeki tisörtte bol birde dar oldugunu düsün:9: aynen canim dombiliyken belli degildi o kadar :9: insallah canim sirkeli sudandir benimkide ve öyle devam eder bu arada gece yatmadan ben bir tutam maydonozla 2 su bardagini kaynatip iciyorum ödem atmak icin.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

herkese merhaba

bugün dayanamadım tartıldım veeee 68 geldim:64: reglim bitmedi daha ama bi bakayım dedim, umarım pzt ye kadar biraz daha gider:64:

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
domates, salatalık

ara 1 parmak bildiğimiz gofret, çikolatalı değil

öğlen 1 küçük sıvıyağlı ev poğaçası
2 köfte( fırınlanmış)
2 domates
1 salatalık
1 kase yoğurt

ara 5 antap fıstığı

akşam meçhul, daha yemek yapmadım, düşünüyorum:97:
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:46::46::65::65::66::66::64::64:
listen de çok güzel

Bu arada benim menüm

Sabah kahvaltı yapamadım
1 kk cevizli börek
yarım ceviz
1 kuru incir

Öğle

Kahvaltı yaptım

Ara
Yarım ceviz

Akşam

4 Y.kaşık bulgur pilavı

2 şiş ızgara göğüs

1 kepçe tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmeği

hepsi çok güzel:nazar::nazar:
bugunkü menüm:
sirkeli su,
2 kuru kayisi
harika öğlen çorba filan da mı yoktu canım :26:
bu arada akşam
2 yk kabak ve
4 yk yoğurt,
bol salata,
1 dl ekmek yedim
süperrrrrrrrrrrrrrrr menü:nazar:
saol bitanem üsenmedim valla sizler icin resmimi cekdim karnimin sisirmedim valla kendi öyle üzerimdeki tisörtte bol birde dar oldugunu düsün:9: aynen canim dombiliyken belli degildi o kadar :9: insallah canim sirkeli sudandir benimkide ve öyle devam eder bu arada gece yatmadan ben bir tutam maydonozla 2 su bardagini kaynatip iciyorum ödem atmak icin.

canım ben resimleri göremedim:26:

kalkınca 500 ml ılık su

kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin pekmez
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çay