• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

merhaba canlar bugün yürüyüş günümüzdü 1.5 saat tempolu yürüdük kızlarla. 18:30 - 20: 00 arası .:16:
yürüyüş öncesi de okul çıkışında yazlık okul kıyafetleriyle ilgili görüşme için tam 3 saat esnafları dolandık fiyat almak için 15: 00 - 18: 00 arası
[/COLOR][/B]

süpersin yürüyüş kadar insana sağlık katan başka bir egzersiz dsaha tanımıyorum ben 2 aydır yapıyorum acayip işe yarıyor...

Herkese selamlar,bugünkü menüm biraz karışık o0ldu

Kahvaltı
1/4 kepek ekmeğinin arasına 3 dilim sucuk+2 dilim kaşar koyup tost yaptım
1 bardak 5i 1 yerde

Ara
4 sunta bisküvi

öğle

3-4 tane yaprak sarma
1 grissini
3 kare dilim bitter çikolata(bugün regli oldum)

Akşam(piknnikteydik bu aralar havalar ısınınca gezmelerim bitmiyor yaaa)

4 tane köfte(yağsız kıyma)
4-5 tane tavuk çıtır
1 2 bardak ayran
çoban salata+patlıcan salata
elim kadar pide
Saat 4 gibi yedik bu arada,sporda yapamadım bugün,belki lesli yaparım acayipte yorgunum tabi

neyusacım nazar değmesin listene süper bence valla tam benlik :nazar::nazar::nazar:

süpersin yürüyüş kadar insana sağlık katan başka bir egzersiz dsaha tanımıyorum ben 2 aydır yapıyorum acayip işe yarıyor...

evet canım ya çok haklısın valla arkadaşlarla sohbet muhabbet vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile çok harika oluyor.:34:

canım ortalama 1 - 1.5 kilo farkediyor.
menün çok güzel
1 kare çikolatayı anlamadım 5-6 gram mı 80 gram mı?:26:

hepsi çok güzel afiyet olsun canım :nazar::nazar::nazar:
5-6 gram canım, 1 küçük kare
hsorma bende de aynı dert,ben bu haziran dönemine kadar düşünüyordum ama vazgeçtim bilmiyorum ki ne olacak benim oğlan 6.5 yaşında yine seninki küçükmüş...
çocuk küçük ama ben büyüğüm be canım 29 um:27:sen kaç yaşındasın bu arada:44: ne bileyim bi kilo vereyimde hayırlısı, bide benim kızım öyle yaramazdıki bebekken, 7/24 ağlardı, gözümde korkuyor:84:
merhaba canlar bugün yürüyüş günümüzdü 1.5 saat tempolu yürüdük kızlarla. 18:30 - 20: 00 arası .:16:
yürüyüş öncesi de okul çıkışında yazlık okul kıyafetleriyle ilgili görüşme için tam 3 saat esnafları dolandık fiyat almak için 15: 00 - 18: 00 arası
[/COLOR][/B]
ahh benimde olsa imkan atcam kendimi sokaklara:59:
ayyy sevindim valla çok mu yedim diye sinir olmuştum ama çok değil demek ki,bu arada midem küçüldü sanırım normalden accık kaçırınca bi şişiyorum patlayaca k gibi oluyo...:60::60::60::60:

yok canım çok değil, afiyet olsun:16:

Ayyyy bak aynı yaştayız ben 22 yaşında anne oldum şu an 29 yaşındayım bende 82 nisan doğumluyum yayaya,hangimiz ablayız:1::1::1::1::1::1:

bende 82 ocak doğumluyum, abla benim:27:
ben 25 yaşında anne oldum

maşallah kaç yaşında evlendin canım sen:44:

herkese merhaba

bugünkü menüm;

sabah çok uykulu olduğum için

ekmek ucu arası peynir,domates

ara 3-4 ceviz

öğlen

3 kaşık börülce
2 çatal patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği

ara 1 piko

akşam

2 kepçe yayla çorbası
2 kaşık közlenmiş patlıcan salata
1 dilim ekmek

herkese merhaba

bugünkü menüm;

sabah çok uykulu olduğum için

ekmek ucu arası peynir,domates

ara 3-4 ceviz

öğlen

3 kaşık börülce
2 çatal patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği

ara 1 piko

akşam

2 kepçe yayla çorbası
2 kaşık közlenmiş patlıcan salata
1 dilim ekmek

bence genel anlamda çok ölçülü dengeli ve hafif bir liste olmuş afiyet olsun canım:16:

bence genel anlamda çok ölçülü dengeli ve hafif bir liste olmuş afiyet olsun canım:16:

sağol canım, daha hafif beslenmeye gayret ediyorum.
kilom takıldı gibi geliyor, niye ilk 5 kilo daha kolay sonrakiler gıdım gıdım gider ki:59:

kalkınca
250 ml su
1 kuru kayısı

kahvaltı
3 kk katmer
1 kk peynir
4 çay kaşığı bal
1 domates
250 ml çay

ara: 100 ml çay
1 paket light çubuk kraker

öğlen
2 kuru kayısı
1 ceviz
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
5 kk haşhaşlı çörek
3 çay kaşığı bal
250 ml çay

ara. 100 ml çay
1 adet çörekotlu light bisküvi
ara: 250 ml su
ara: tavada 1 yumurta
1 tk bal
2 dilim beyaz ekmek

1.5 saat tempolu yürüyüş
ara. 1 kuru kayısı
4 fındık
2 badem
250 ml su

akşam
3 inegöl köfte
3 yk makarna
2 yk yoğurt
1 domates

ara: 2 adet cips
250 ml su

sağol canım, daha hafif beslenmeye gayret ediyorum.
kilom takıldı gibi geliyor, niye ilk 5 kilo daha kolay sonrakiler gıdım gıdım gider ki:59:

bence de aynen sana katılıyorum ama bunun sebebini zaten biliyoruz aynı hızla kilo versek sanırım ölürüz :34:

kalkınca
250 ml su
1 kuru kayısı

kahvaltı
3 kk katmer
1 kk peynir
4 çay kaşığı bal
1 domates
250 ml çay

öğlen
2 kuru kayısı
1 ceviz
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
5 kk haşhaşlı çörek
3 çay kaşığı bal
250 ml çay

ara. 100 ml çay
1 tk bal
2 dilim beyaz ekmek

1.5 saat tempolu yürüyüş
ara. 1 kuru kayısı
4 fındık
2 badem
250 ml su

akşam
3 inegöl köfte
3 yk makarna
2 yk yoğurt
1 domates

250 ml su

afiyet olsun canımcım bence herşey cok güzel

bence de aynen sana katılıyorum ama bunun sebebini zaten biliyoruz aynı hızla kilo versek sanırım ölürüz :34:
ölmeyisss yaaa:86:şaka bi yana ne bileyim işte yemesinde değilim sadece bi an geliyoo oooof diyorum, hemen gitse diyorum, ama haklısın canım, neyse sabır sabır:85:

kalkınca
250 ml su
1 kuru kayısı

kahvaltı
3 kk katmer
1 kk peynir
4 çay kaşığı bal
1 domates
250 ml çay

öğlen
2 kuru kayısı
1 ceviz
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
5 kk haşhaşlı çörek
3 çay kaşığı bal
250 ml çay

ara. 100 ml çay
1 tk bal
2 dilim beyaz ekmek

1.5 saat tempolu yürüyüş
ara. 1 kuru kayısı
4 fındık
2 badem
250 ml su

akşam
3 inegöl köfte
3 yk makarna
2 yk yoğurt
1 domates

250 ml su

afiyet olsun canım, çok severim haşhaşlı çöreği:56:
öğlen kahvaltı yapmak çok güzel dimi, ben çok seviyorum

afiyet olsun canımcım bence herşey cok güzel
teşekkürler canımmmmmmmmm:38:
ölmeyisss yaaa:86:şaka bi yana ne bileyim işte yemesinde değilim sadece bi an geliyoo oooof diyorum, hemen gitse diyorum, ama haklısın canım, neyse sabır sabır:85:

afiyet olsun canım, çok severim haşhaşlı çöreği:56:
öğlen kahvaltı yapmak çok güzel dimi, ben çok seviyorum

evet canım biraz daha sabır hayırlısıyla hepsi gidecek inşallah.
veremiyecek olsam ben kilo veremezdim herhalde ben verebildiysem eminim herkes kilo verir diye düşünüyorum :38:

Farmasicim bir sorum olacak bugün ik kez çk kötü bir kaçamak yaptım nasıl telafi etsem yarın:43:
ssabah ara falan süperdi. öğlen küçük sandviç ekmeğine 3 yağız köfet 5 -6 tane patates kızartması birde accık ketçap mayonez yedım:43: şimdi çorba içtitm dha bişi yemem yarın napsamda eritsem

Farmasicim bir sorum olacak bugün ik kez çk kötü bir kaçamak yaptım nasıl telafi etsem yarın:43:
ssabah ara falan süperdi. öğlen küçük sandviç ekmeğine 3 yağız köfet 5 -6 tane patates kızartması birde accık ketçap mayonez yedım:43: şimdi çorba içtitm dha bişi yemem yarın napsamda eritsem

amannnnnnnnnnnnnn ne yapcaz şimdi sen ne çok kaçamak yapmışsın öyle eyvah bunun telfisi de olmaz şimdi :9::9::9: şaka bir yana bence çok güzel kaçamak bile değil süperrrrrrrrrrr
ama illa dengelemek diyorsan bol su iç kahvaltı tarzı ya da çorba şeklinde beslen
bol meyve ye salata tarzı da ye tamamdır.

merhabalar hanimlar dün giremedim ama dün mahvettim cok kacirdim hemde lahmacunlar börekler cünkü kermesteydik hepsinin yarisini yedim hepsinin tadina baktim cerezler falan derken cok oldu ama dün stepe bindim 1.5 saat yaptim bacaklarim koptu resmen 1000 kalori yaktim onla önce hedefim 500 kalori yakmakdi sonra bir saatte cizelgesine bir baktiydim 600 kalori yakmisim dedim 1000 olana kadar devam edeyim dedim ama dün rahat 2000 kalori yedim herneyse uzatmayim bugun telafi ettim ama disari arkadaslarimla alisverise cikdik 3 saat yürüdüm resmen ayaklarim koptu:9: onlar disarda yedi ben yemedim onlarla sadece sütlü sekersiz kahvemi ictim bugun cok hafif beslendim birde havalar isindi onun icin kahvalti tarzi cok güzel gidiyor neyse giremedim ya dün cenem düsdü :9:
bugunkü menü
birbardak sirkeli su
2 kayisi
sabah:150 gr meyveli yogurt icerisine 2 yk keten tohumu
ara:2 ceviz 8 kuru üzüm 2 fistik
öglen:bir kase corba bir dilim ekmek bir dilim peynir,3 tane sarma
ara:ceyrek avuc cerez yine(kuru üzüm,fistik)
aksam:250 gr haslanmis patates(maydonozlu,pulbiberli),bir bardak ayran
ara:müsli büsküvi

merhabalar hanimlar dün giremedim ama dün mahvettim cok kacirdim hemde lahmacunlar börekler cünkü kermesteydik hepsinin yarisini yedim hepsinin tadina baktim cerezler falan derken cok oldu ama dün stepe bindim 1.5 saat yaptim bacaklarim koptu resmen 1000 kalori yaktim onla önce hedefim 500 kalori yakmakdi sonra bir saatte cizelgesine bir baktiydim 600 kalori yakmisim dedim 1000 olana kadar devam edeyim dedim ama dün rahat 2000 kalori yedim herneyse uzatmayim bugun telafi ettim ama disari arkadaslarimla alisverise cikdik 3 saat yürüdüm resmen ayaklarim koptu:9: onlar disarda yedi ben yemedim onlarla sadece sütlü sekersiz kahvemi ictim bugun cok hafif beslendim birde havalar isindi onun icin kahvalti tarzi cok güzel gidiyor neyse giremedim ya dün cenem düsdü :9:
bugunkü menü
birbardak sirkeli su
2 kayisi
sabah:150 gr meyveli yogurt icerisine 2 yk keten tohumu
ara:2 ceviz 8 kuru üzüm 2 fistik
öglen:bir kase corba bir dilim ekmek bir dilim peynir,3 tane sarma
ara:ceyrek avuc cerez yine(kuru üzüm,fistik)
aksam:250 gr haslanmis patates(maydonozlu,pulbiberli),bir bardak ayran
ara:müsli büsküvi

maşallah canım dün yediklerini hakikaten telafi etmişsin sporunla:34:
bugün yediklerinde güzel, ama patatese dikkat et kalorisi çok yüksek diye biliyorum, haşlanmış olsa bile
bende acayip sardım kahvaltıya

Back