Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

banyolu kurabıyede neymş farmsı merak ettım nasıl canımm

buu ardaa aygünn yakaladım sneii hep senmii yakkalıcan beniiiiiiiiiiiii

amaninnnnnnnnnnnn:18::18:yakalndım leynn kaçayom ben.
melis burasıda çok güsel kız gel sende aradaaa.

bugün yine çilek bahçemizdeydik kızlar..
anlıycağınız battı balık yan gider..
yarın yazarım listemi çok yorgunum şuan öyle çok çokta yemedim emmee birackı çerez falan kaçtı maalesef..:86::86:

slm farmasi ve diğer kızlar
bi kaç gündür biraz sıkıntım vardı liste felan yazamadım bugün iyi hissediyorum kendimi tekrardan listemi yazmaya devam edecem bugünden itibaren
farmasi yediklerimin biri tarafından yorumlanması iyi ya da kötü motive edici oluyo benim için

kız meliiiisss sende mi buraya geldiinn

dün yediklerim
sabah
4 yk melmen
biraz peynir
2 dilim t.b.ekmeği
2 zeytin
salatalık
çay
3ü 1 arada
ara
3 kepekli bisküvi
öğlen
yarım ekmek araı tavuk döner
1.2 bardak kola
ara
1 tane ekler pasta
2 tane ikram bisküvi
1 3ü1 arada
akşam
1 kepceden az mercimek çorbası
1 tabak makarna
salata
ara
1 elma

günaydın kızlar bugün namazdan sonra uyumadım 5 de kalktım eşim uyanana kadar dayanamadım
2 minik kurabiye
500 ml su içtim

kahvaltım:
1 kuru kayısı
1 közlenmiş biber
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
3 zeytin
1 zeytin kadar helva
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay

8 den beridir temizlik yapıyorum anca bitti bende bittim öğlen için bulgurlu ıspanak yemeği yapıcam

kahvaltın cok güzel canım öğlen biraz agır olmuş yarım ekmek döner ve kola ara öğünlerinde az yemişsin bu güzel fakat işine yaramayacak aksine kalorili şeyler yemişsin akşam için çorba salat cok güzel ama 1 tabak makarna fazla olmuş sanki 5 kaşık yeterli nacizane fikirlerim canımcım

Merhabalar,herkese hayırlı Cumalar ve hafta sonu diliyorum.Ben artık yarından sonra giricem tatile....Tören biter ben kaçar...

Bugün tartıldım ve tartıdaki değişiklik sadece 200 gram yani 1 haftada sadece 200 gram vermişim....BBeklediğim bir sonuçtu yani demek ki daha dikkatli olmalıyım....

Bugünkü menüm

Sabah(7:00)
1 kupa 5i 1 yerde
1 dilim kepek ekmeği
1çk krem peyir
1 kuru incir
1 kuru kayısı

Ara(10:00)
Yarım simit
1 tane kuru meyve

Öğle (12:00)

5 kaşık etli nohut
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 yeşil biber

Planladıklarım

Ara(14:30)
1 fincan sütlü şekersiz kahve
1 muz

Akşam(17:00)

2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk but
salata

sağol canım öğlen evde değildim onu yemek zorunda kaldım bi tabak makarna deyince fazla gibi gözükmüş ama az yedim spagetti makarnaydı ölçü söyleyemedim

21 04 2011
sabah
1.5 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
1 yımırta
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı çoko
öğlen
3 dilim ekmek
mantarlı yımırta 1 tabak
az çorba
1 kase yoğurt
1 çaay kaşığı çoko
5 zeytin
ara
1 simit çay(bahçede çok çalışılmış ve yenmiş.):))
akşam 1 dilim ekmek
1 tavık butu
4 5 dilim fırın patates
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara
1 kase karışık çerez
4 adet burçak püsküütt
çokmu kızlae.?

Çok açıklayıcı olmuş canım benim,inan hemen tahmin ettim dermişimCanım benim Allah kolaylık versin...Ben de güneydoğudayım,geçen yıl ilçenin köyünde öğretmendim 1,5 saat gidip 1.5 saat geliyordum...Araaba ittik,yolda kaldık,yol çöktü,arabanın lastiği patladı...Yani imkanlar zor olunca hayat da zor oluyor...Ama bir süreç hepsi inan....Bu yıl merkeze 10 km bir yere tayinim çıktı bu yıl rahatım şükür...

Erikte yeni çıktı ilk dün yedim Kilosu 10 liraaa

Bu arada armı değiştirdim

1 kupa 5i 1 yerde
4 tane tuzsuz badem içi
1 kuru incir
1 kuru kayısı

Farmasiiiii ben sadece 200 gram vermişim bir haftada yaaaa,netcemmmm sporda yapıyorum üstelik,,,,pes etmek yok tabi devam ama çok az değil mi 200 gram...Kaçamaklrım

2 tane lahmacun,3 gün üst üstede tatlı yedim en fazla 4 kk...Acep bi yerde yanlış mı yapıyorum kineee????

Nerdesin sen?merak ettim şimdi?Farmasi bu arada sen günlük ne kadar su içiyordun,bir de ılık mı içiyordun?
canım günde ortalama 2- 2.5 lt su içmeye özen gösteriyorum.
bu aralar bu miktardan az oldu ama neyse. havalar biraz serin olunca su canım istemedi. ama biliyorum ki içmeliyim normal oda sıcaklığında içiyorum canım. sadece sabahları ılık su içiyorum.

ve aleyküm selam canım hoşgeldin her zaman yaz sen yorumlamaya çalışırız inşallah .
ekler pasta bir tane iyiymiş ama neyse afiyet olsun.
kola olmamış ayran içmeni öneririm canım.
1 tabak makarna mı ? 3-4 yk ile sınırlı tutmanı tavsiye ederim canım. eğer arkası geliyorsa o zaman hiç makarna yeme kepek ekmek ye 2 dilim. olmaz mı canımcım

hepsi süperrrrrrrrrrrrr
kurabiyeler zaten temizlikle birlikte erimiş gitmiştir.

hepsini çok beğendim harika ...
200 gr da çok iyi spor yaptığın için kas oranın artıyordur kas kaybı olmadığı için de tartıya çok yansımaz ama vücudunun sıkılaştığını mutlaka hissediyorsundur canım öyle değil mi?

kendine ölçülü düzeyde ödüller vermişsin afiyet olsun canım hepsi çok hoş...

bence hafta 100 gr bile verilse ayda 400 gr eder hiç vermemekten çok çok iyidir.
bardağın dolu tarafını görmeyi her zaman tercih ederim 200 gram mı Allah bin bereket versin canımmmmmmmmmm. önceki mesajımda açıklamıştım canım sporun etkisini de gözardı etmemk lazım diye düşünüyorum.

sabah
500 ml ılık su

kahvaltı
2 küçük dilim beyaz ekmek
3 tk tahin-pekmez
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
250 ml çay

ara: 1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin pekmez
300 ml süt
10 dut kurusu

ara: 500 ml su

öğlen menüm
1 kepçe arpa şehriye çorbası
2 köfte
1/2 kk kadar tavuk ciğeri
2 yk yoğurt
1/3 dilim beyaz ekmek
domates,salatalık ,biber

ara: 250 ml su
ara: 100 ml çay
6 fındık
ara: 250 ml su
ara: 1 portakal
1 elma
ara: 2 dilim yaş pasta
akşam menüm
4-5 yk bulgur pilavı
3-4 yk kadar haşlama et
3 yk yoğurt
domates ,salatalık,soğan

Sende olmasan var ya ben bu işi çok zor götürürüm rahatlattın beni cidden...Böyle bayanlar bulmak zor valla...Etrafımdakilere söylesem'''Neeeee 200 gram mı çok az beeee!!!!'' derler eminim.Canım benim Allah razı olsun senden.seni tanımasamda seni çok seviyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…