Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa topiginde varmışş hayrılı olsunn cnmm.arda ugararaım bendee inş
nihayet canım özüne döndün çok beğendim listeni, afiyet olsun
neler yaptığını ve kaç kilo verdiğini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz canım
çok beğendim listeni canım
seninde mübarek olsun canım listen çok güzel, sen kilo korumadaydın değil mi:44:
evet cnm ben korumadayı ama korumdaykende 1 2 kilko vermek istiyorum..
bende sade soda içemiyorum o yüzden nadiren meyveli soda içiyorum ama yarım şişe, listen çok güzel
senin şu çeşitlerine bayılıyorum yaa, benimki daha tek düze burda herşey olmadığı, şehre inincede yarım aklımla yarısını almayı unuttuğum için, evde ne varsa o
buu ardaa aygünn yakaladım sneii hep senmii yakkalıcan beniiiiiiiiiiiii
gelirimm tabii cnm saolsınmteşekkür ederim canım her zaman beklerim .....
ulen varryaa kendin kaşındınn buldun topiği daldın hemennbizim topik çok sesizleşmişti son zamnlrdaa ey oldu burasıı kızamaninnnnnnnnnnnn:18::18:yakalndım leynn kaçayom ben.
melis burasıda çok güsel kız gel sende aradaaa.
dün yediklerim
sabah
4 yk melmen
biraz peynir
2 dilim t.b.ekmeği
2 zeytin
salatalık
çay
3ü 1 arada
ara
3 kepekli bisküvi
öğlen
yarım ekmek araı tavuk döner
1.2 bardak kola
ara
1 tane ekler pasta
2 tane ikram bisküvi
1 3ü1 arada
akşam
1 kepceden az mercimek çorbası
1 tabak makarna
salata
ara
1 elma
kahvaltın cok güzel canım öğlen biraz agır olmuş yarım ekmek döner ve kola ara öğünlerinde az yemişsin bu güzel fakat işine yaramayacak aksine kalorili şeyler yemişsin akşam için çorba salat cok güzel ama 1 tabak makarna fazla olmuş sanki 5 kaşık yeterli nacizane fikirlerim canımcım
tam yer adı vermiyimde buralı filan çıkar
canım ben iç anadolunun gelişmemiş illerinden birinin 1700 rakımlı şehre 70 km bir ilçesinin 1800 rakımlı kasabasındayım, ilçede 3000 nüfuslu ilçeden kasabaya geliş gidiş yapıyorum, okulum sobalı düşün yani:84:
ahh erik mi o ne burda yok erik filan 1 hafta önce kar yağdı
sağol canımm
:
canım günde ortalama 2- 2.5 lt su içmeye özen gösteriyorum.Nerdesin sen?merak ettim şimdi?Farmasi bu arada sen günlük ne kadar su içiyordun,bir de ılık mı içiyordun?
ve aleyküm selam canım hoşgeldin her zaman yaz sen yorumlamaya çalışırız inşallah .slm farmasi ve diğer kızlar
bi kaç gündür biraz sıkıntım vardı liste felan yazamadım bugün iyi hissediyorum kendimi tekrardan listemi yazmaya devam edecem bugünden itibaren
farmasi yediklerimin biri tarafından yorumlanması iyi ya da kötü motive edici oluyo benim için
kız meliiiisss sende mi buraya geldiinn
ekler pasta bir tane iyiymiş ama neyse afiyet olsun.dün yediklerim
sabah
4 yk melmen
biraz peynir
2 dilim t.b.ekmeği
2 zeytin
salatalık
çay
3ü 1 arada
ara
3 kepekli bisküvi
öğlen
yarım ekmek araı tavuk döner
1.2 bardak kola
ara
1 tane ekler pasta
2 tane ikram bisküvi
1 3ü1 arada
akşam
1 kepceden az mercimek çorbası
1 tabak makarna
salata
ara
1 elma
hepsi süperrrrrrrrrrrrrgünaydın kızlar bugün namazdan sonra uyumadım 5 de kalktım eşim uyanana kadar dayanamadım
2 minik kurabiye
500 ml su içtim
kahvaltım:
1 kuru kayısı
1 közlenmiş biber
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
3 zeytin
1 zeytin kadar helva
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
8 den beridir temizlik yapıyorum anca bitti bende bittim öğlen için bulgurlu ıspanak yemeği yapıcam
hepsini çok beğendim harika ...Merhabalar,herkese hayırlı Cumalar ve hafta sonu diliyorum.Ben artık yarından sonra giricem tatile....Tören biter ben kaçar...
Bugün tartıldım ve tartıdaki değişiklik sadece 200 gram yani 1 haftada sadece 200 gram vermişim....BBeklediğim bir sonuçtu yani demek ki daha dikkatli olmalıyım....
Bugünkü menüm
Sabah(7:00)
1 kupa 5i 1 yerde
1 dilim kepek ekmeği
1çk krem peyir
1 kuru incir
1 kuru kayısı
Ara(10:00)
Yarım simit
1 tane kuru meyve
Öğle (12:00)
5 kaşık etli nohut
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 yeşil biber
Planladıklarım
Ara(14:30)
1 fincan sütlü şekersiz kahve
1 muz
Akşam(17:00)
2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk but
salata
kendine ölçülü düzeyde ödüller vermişsin afiyet olsun canım hepsi çok hoş...21 04 2011
sabah
1.5 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
1 yımırta
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı çoko
öğlen
3 dilim ekmek
mantarlı yımırta 1 tabak
az çorba
1 kase yoğurt
1 çaay kaşığı çoko
5 zeytin
ara
1 simit çay(bahçede çok çalışılmış ve yenmiş.):))
akşam 1 dilim ekmek
1 tavık butu
4 5 dilim fırın patates
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara
1 kase karışık çerez
4 adet burçak püsküütt
çokmu kızlae.?
Bu arada armı değiştirdim
1 kupa 5i 1 yerde
4 tane tuzsuz badem içi
1 kuru incir
1 kuru kayısı
süper örnek bir ara öğün olmuş bence
Farmasiiiii ben sadece 200 gram vermişim bir haftada yaaaa,netcemmmm sporda yapıyorum üstelik,,,,pes etmek yok tabi devam ama çok az değil mi 200 gram...Kaçamaklrım
2 tane lahmacun,3 gün üst üstede tatlı yedim en fazla 4 kk...Acep bi yerde yanlış mı yapıyorum kineee????
banyolu kurabıyede neymş farmsı merak ettım nasıl canımm
canım günde ortalama 2- 2.5 lt su içmeye özen gösteriyorum.
bu aralar bu miktardan az oldu ama neyse. havalar biraz serin olunca su canım istemedi. ama biliyorum ki içmeliyim normal oda sıcaklığında içiyorum canım. sadece sabahları ılık su içiyorum.
Ben de içmeye çalışıyorum ama en fazla 2 litre oluyor bazen de 1lt yi gçemiyorum....Ama içmye çalışıyorum...
hepsini çok beğendim harika ...
200 gr da çok iyi spor yaptığın için kas oranın artıyordur kas kaybı olmadığı için de tartıya çok yansımaz ama vücudunun sıkılaştığını mutlaka hissediyorsundur canım öyle değil mi?
Evet sıkılaşma kesinlikle var hatta arkadaşlar hep söylüyolar zayıfladın diye,ama daha 7 kilo vermem gerekir.Şu an 40 bedeni rahatlıkla giyiyorum...Hatta kışın olmayan içine giremediğim 40 beden pantolon bol geliyo diyebilirm.Toplamda 5 kilo 300 gram verdim ama sıkılaştım....
bence hafta 100 gr bile verilse ayda 400 gr eder hiç vermemekten çok çok iyidir.
bardağın dolu tarafını görmeyi her zaman tercih ederim 200 gram mı Allah bin bereket versin canımmmmmmmmmm. önceki mesajımda açıklamıştım canım sporun etkisini de gözardı etmemk lazım diye düşünüyorum.