Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

herkese hayırlı cumalar

bugünkü menüm;

sabah 1 kase meyveli müsli, yağsız süt 1 bardak
ara 1 burçak bisküvi, 1/4 poğaça
öğlen 2 kaşık taze fasulye, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
ara 10 kadar badem(bizim bakkal badem getirmiş saldırdım hemen)
akşamda ne yerim bilmiyorum,ama kahvaltı etmeyi düşünüyorum yine hala iyileşemedim

kıyamam işin zor Allah kolaylık versin bizim ev çarşıdan uzakta diye bazen söyleniyoruz oysa yürüyerek 15 dk mesafede insanoğlu işte hayırlı cumalar arkadaşım

hayırlı cumalar canım

4 yılım güneydoğu, 2 yılımda iç anadolunun dağında 6 yıldır gurbetteyim, kendim kıyı egeliyim, kafayı yerim birkaç yıla heralde

bu yıl tayin isticez bakalım, egeye dua edin

Canım ya Allah yardım etsin,ben de 2 yıldır güneydoğudayım...Ve bir köyde çalışıyorum.Şartlar zor ama napalım daha 2 yılımız var....

Bugün yediklerim

Sabah(7:00)
1 bardak ılık su+2 kayısı

Kahvaltı(10:30)

2 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği
1 acı biber
1kk peynir
1 yumurtanın beyazı
1 incir
1 susamlı galeta
domates,salatalık,maydanoz ve 2 yeşil soğan

Ara(14:00)

1 kupa 5i 1 yerde
1 burçak bisküvi
1 kuru kayısı

Öğle ya da Akşam(16:00)

4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
4 kaşık yoooort
1,5 dilim kepek ekmeği

1.5 litre su içtim şimdiye kadar....

Canım ya Allah yardım etsin,ben de 2 yıldır güneydoğudayım...Ve bir köyde çalışıyorum.Şartlar zor ama napalım daha 2 yılımız var....

sağol canım allah razı olsun

ben kurtuldum g.doğudan, darısı başına.

hoş şimdide dağ başındayım ,bu sene gideriz umarım.

bu arada oralı arkadaşlar varsa yanlış anlamasın, bizim ki memleket hasreti tamamenbide kültür farkı

afiyet olsun canım
elbette yeterki sen fazlalıklarından kurtul sağlıkla inşallah sular sana feda olsun

canım hoşgeldin seni burada gördüğüme çok sevindim.
şimdi kızıyorum şişşşşşşşşşşşşştttttttttttt bacım sen ne yapıyorsun ya iyice çozuttun galiba heyyyyyyyyyyy sana diyorum tosti bir an evvel diyetine dönnnnnnnnnnnnn, böyle olmaz
şaka bir yana azimlidir benim tostim istedikten sonra başaramayacağın şey yok ben sana güveniyorum canımcım

canım benim hiç kıyamam güneydoğunun şartlarını çok iyi biliyorum Allah kolaylık versin canım.

sabah kalkınca
500 ml ılık su
2 kuru kayısı

kahvaltı menüm

1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin- pekmez
1 dilim kaşar peyniri
250 ml şekersiz çay

ara: 200 ml muzlu süt
3 adet limonlu -kepekli bisküvi
ara: 1 elma

ara: 250 ml su
1/2 salatalık

öğlen menüm
2kepçe tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek

ara: 750 ml su

ara: 1 büyük dilim yaş pasta
2 badem
3 fındık
6-7 beyaz leblebi

100 ml çay

ara: 250 ml tarçınlı süt
1 kk elmalı kurabiye
ara: 1/2 dilim kepek ekmek
1.5 tk tahin-pekmez
ara:1 kivi

akşam menüm

2 tavuk baget
3 yk makarna
3 yk yoğurt
1 tabak salata

ara :500 ml su

canım ben doğma büyüme izmirdeyim busene kpssye girdim inan heryeri yazmayı düşünüyorum biliyorum oralara gittimmi buradaki çevremi çok özliycem ama inan artık gitmekte istiyo insan nedemiş atalarımız tebdili mekanda ferahlık varmış birde oraları deneyeyim diyorum

amaaan bu ne bolluk sen bukadar yiyerek kilo veriyosun yaaa maşallah diyorum darısı benim başıma inşallah

inşallah canımcım ya herşey gönlünce olur diyorum
evet ben bu kadar yiyiyorum ve de kilo veriyorum üstelik spor yapmadan sadece düzenli günlük koşuşturmacalarımla.

Bu8 menünde en çooooooookkkkk yaşpasta olan kısmını beğendim...İnşallah çikolatalıdır....Ah ah tadı nasıldı bu çikolatalı yaş pastanın?

Bu arada 7 gibi 1 bardak şekersiz çayla 2 diet bisküvi yedim ardından 45 dakika yürüdüm 45 dakikada spor aletlerinde yaptım terledim geldim ohhhh gelince 3 kaşık yoğurdun içine 2 çilek,2 dilim muz,1 dilim elma ve 2 dilim portakal doğrayıp tarçınla karıştırıp yedim ama hepsini yiyemedim yarısı kaldı....Tadını sevmedim:44::44::44::44::44:

bugünkü menümüde paylaşayım
9.00 2 bardak şekersiz çay
1tk tahin pekmez1 yumurta haşlanmış zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği
12:00 1 fincan nescafe 1kk cezerye
16.30 1 patatesli poğaça 1 kase yalancı dolma(bulgur ıslatılıp misket büyüklüğünde yuvarlanıyor haşlandıktan sonra üzerine yoğurt ve biber dökülüyor) 2 az şekerli çay
20.00 1 kase portakallı yoğurt

Son düzenleme:
tatlım dayanamayıp bozduğun olmuyormuydu hiç. Benim sorunum bu 10 gün kadar devam etsem 1-2 kilo versem, bi bozuyurum 5 gün falan tekrar alıyorum. aylardır böyle... her defasında bu defa devam diyorum olmuyor. şaştım kaldım yaniii:44:

merhaba farmasi,
öncelikle tebrik ediyorum çok güzel incelmişsin. resimlerde fark çok belirgin valla taş gibi olmuşsun.
ara sıra başarı öykülerine girip yeni öykü var mı diye yeni resim ekleyen var mı diye bakardım motivasyon olsun diye,tabi bir gün kendi öykümü yazma hayali ile. senin topikteki kilo koruma programına merhaba yazısı ilgimi çekti bakmak istedim çünkü kilo vermek kadar kiloyu korumakta çok çok önemli benim hedefime 1kilo kaldı ve şimdiden kendi kendime telkin veriyorum hedefe ulaştın diye şımarma vermek zor almak kolay yediğine yine dikkat et, sporu ihmal etme diye.inşallah başarabilirimde.kilo çizelgen dikkatimi çekti boylarımız ve kilolarımız farklı ama benim hedef kilomdaki vücut kitle endeksi senin şuanki vücut kütle endeksi ile aynı 20.4 . kaç beden giyiyorsun gömlek bedenin ne merak ettim...

Bu8 menünde en çooooooookkkkk yaşpasta olan kısmını beğendim...İnşallah çikolatalıdır....Ah ah tadı nasıldı bu çikolatalı yaş pastanın?
canım benim kıyamam sana ya ben baştan beri hiçbir tatlı tuzlu konusunda kendimi kasmadım ama yediğim zaman mutlaka sonrası öğünlerimde dengeleme yoluna gittim

canım yoğurdun içerisine sadece çilek ya da portakal olsaydı daha iyi olurdu sanırım. ben böyle aşırı birbirine karışık tatların mide bulantısına yolaçacağını düşünüyorum.

mavli cezerye poğaca vs hepsi yenmiş ama erken saatte üstelik sonraki öğünler hafifletilerek güne devam edilmiş o nedenle çok başarılı buldum.

canım neyi bozuyor muyum ? diyet diyeceksin ben diyet yapmıyorum. üstelik diyet demek aç kalmak demek değildir kişinin düzenli dengeli ölçülü besin tüketmesidir hem de bir ömür boyu olaya bu şekilde bakılırsa bence daha başarılı sonuçlar almak mümkün.
işte ben baştan beri bunu savunup bir ömür boyu sağlıklı ölçülü beslenme olarak koyduğum ve uygulamaya çalıştığım için hiç zorlanmıyorum .ve herşeyden yiyiyorum. kasmıyorum kendimi yaş pasta da yerim künefe de . tatlı da yerim tuzlu da sorun yok yani. önemli olan diğer bir nokta neyi ne kadar günün hangi vaktinde yediğin ve bunu yakıp yakamadığındır canım
gel buraya yaz sen de beslenme ve varsa sportif aktivitelerini birbirimize olumlu olumsuz gördüğümüz taraflarını yazalım yardımcı olalım canım sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…