• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin:16: farmasicim iyi akşamlar benim bugünkü menüm
uyanınca yarım lt limonlu sıcak su
9.30 3 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 1.5 tk tahin pekmez 1 tutam maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği
13.30 100 gr çağla badem
14:30 1 tane domates 4 kaşık taze fasulye 1 kase yoğurt 1kk piliç köfte 1 tabak büyüklüğünde lavaş
17.30 4 tane kuru kayısı 3 tane galeta 1 az şekerli çay
20.30 1 kase portakal püreli yoğurt ayrıca 2lt su
bugün tomografi çekildimde oyüzden yoğurdu bol tuttum malum radyasyonun etkisini enaza indirmek için
canım geçmiş olsun
listen çok güzel kahvaltı geç saatte olunca öğünler kaymış ama herşey yemişsin maşallah
gidecek bu kilolar canım kesinlikle göndermeye niyet etmişsin belli :34:

sana ceza almışlar demiştim ya ondan cnm ya

sana bişi sorcam 200 ml süt çilekli içiyosun ya hazır sutlarden mi hanı sekerli oluyolar ya onlar yy oluyolar ama bende kakolusunu cook sevıyorum da içmiyodum eger sen ıcıtıysen zayıflarken bende içimmi

ben diyetim boyunca hazır sütlerin çilekli ya da muzlu olanlarını tükettim.
tüketip tüketmemek sana kalmış cincan:34:

geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin:16: farmasicim iyi akşamlar benim bugünkü menüm
uyanınca yarım lt limonlu sıcak su
9.30 3 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 1.5 tk tahin pekmez 1 tutam maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği
13.30 100 gr çağla badem
14:30 1 tane domates 4 kaşık taze fasulye 1 kase yoğurt 1kk piliç köfte 1 tabak büyüklüğünde lavaş
17.30 4 tane kuru kayısı 3 tane galeta 1 az şekerli çay
20.30 1 kase portakal püreli yoğurt ayrıca 2lt su
bugün tomografi çekildimde oyüzden yoğurdu bol tuttum malum radyasyonun etkisini enaza indirmek için

teşekkür ederim canım, allah razı olsun, menünüde beğendim.
bu arada sen kaç kilosun ve hedefin kaç canım?

öncelikle geçmiş olsun canımcım tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.
canım tüm ara ve ana öğünlerin bence çok dengeli ve de süper olmuş,
et süt tahıl sebze meyve dengesi çok güzel bir şekilde listende görülüyor harika demekten başka bir seçenek var mı sence?:34::nazar::nazar::46::46:

sağol canım benim:61:
iyi bari menümü beğendin mutlu oldum:61:

70 oldum bu arada:64:

süpersiniz hocam ya valla hayran kaldım bende bende 63 kiloyum 55 olmam lazım sürekli başlayıp bırakıyorum sanırım irade yok ah bi zayıflasam :18:

canım geçmiş olsun
listen çok güzel kahvaltı geç saatte olunca öğünler kaymış ama herşey yemişsin maşallah
gidecek bu kilolar canım kesinlikle göndermeye niyet etmişsin belli :34:

ben diyetim boyunca hazır sütlerin çilekli ya da muzlu olanlarını tükettim.
tüketip tüketmemek sana kalmış cincan:34:
sağol canım müzmin bir sinüzitim varda 8 senedir yılın yarısını antibiyotik içerek geçiriyorum doktor tomografi çekip ameliyat olup olmıycağına karar vercek hayırlısı ameliyat olmayı düşünmüyorum ama:30:yinede çektireyim bakalım dedim canım artık hava geç kararıyor gecede 12:30 dan aşağı yatmıyorum oyüzden kaymasında bir mahsur yok gibi geldi :17: desteğin için çooook sağol arkadaşım senin desteğinle vericem kiloları inşallah:16::13:
akşam yaptığım portakallı yoğurt çok güzel ve doyurucu oldu tavsiye ederim:56:

ayy resmen bakar körüm tickerin varmış mavli yeni gördüm canım
estağfirullah olur öyle bende bazen gözümün önündekini görmüyorum:29: pazar günü başladım pazar günü tartılıcam bakalım verebilicekmiyim

Son düzenleme:
sağol canım müzmin bir sinüzitim varda 8 senedir yılın yarısını antibiyotik içerek geçiriyorum doktor tomografi çekip ameliyat olup olmıycağına karar vercek hayırlısı ameliyat olmayı düşünmüyorum ama:30:yinede çektireyim bakalım dedim canım artık hava geç kararıyor gecede 12:30 dan aşağı yatmıyorum oyüzden kaymasında bir mahsur yok gibi geldi :17: desteğin için çooook sağol arkadaşım senin desteğinle vericem kiloları inşallah:16::13:

estağfirullah olur öyle bende bazen gözümün önündekini görmüyorum:29: pazar günü başladım pazar günü tartılıcam bakalım verebilicekmiyim

sana da geçmiş olsun canım

ben de haftaya tartılırım artık malum tam su tutma dönemime girdim de moralim bozulmasın 2 kilo fazla çıkınca:44:

sabah kalkınca
500 ml ılık su

kahvaltı
1 tost ( 1 dilim kepek ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, ketçap)
1 domates
1 yeşil biber
1 salatalık
4 beyaz dut kurusu
1 kuru kayısı
1 ceviz
3 zeytin
250 ml şekersiz çay

ara: 200 ml sade süt
1 dilim kek

ara: 500 ml su

öğlen
2 kepçe yeşil mercimek
3 yk yoğurt
1 domates
1salatalık
1 yeşil biber
ara: 10 adet dut kurusu
500 ml su

ara: 1 elma
5 beyaz leblebi
3 fındık
ara: 1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin- pekmez
ara: 500 ml su

akşam
6 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt

ara: 1 kk elmalı kurabiye

yatarken :250 ml su

iyi geceler farmasi bir ikimiz varız sayfada, akşam üstü uyuyunca uykum kaçtı

offf çok pişmanın az önce dayanamadım bi poğça yedim yarın için kayınvalidemin günü için yapmıştım çok güzel pamuk gibiydi dayanamadım çokta güzel olmuş oysa bugün çok güzel beslenmiştim :50: bu arad benim doğumdan sonra göbeğim kaldı hadi göbek öncesindede biraz vardı gaz çok oluyodu şişiyo ama yan taraflarım hiç yoktu pantolon giyince çok güzel duruyodu şimdi çok kötü duruyo acaba zayıflayınca oralarda gidicekmi?????

Son düzenleme:
offf çok pişmanın az önce dayanamadım bi poğça yedim yarın için kayınvalidemin günü için yapmıştım çok güzel pamuk gibiydi dayanamadım çokta güzel olmuş oysa bugün çok güzel beslenmiştim :50: bu arad benim doğumdan sonra göbeğim kaldı hadi göbek öncesindede biraz vardı gaz çok oluyodu şişiyo ama yan taraflarım hiç yoktu pantolon giyince çok güzel duruyodu şimdi çok kötü duruyo acaba zayıflayınca oralarda gidicekmi?????

endişelenme tatlım güzel beslenme spor ve uyku düzeniyle her tarafın gidecek tabiki :38:

geçmiş olsun canım mavlim hakkında hayırlısı olsun....:16:
evet portakallı yoğurt çok hoş oluyor meyveli yoğurt tadı harika .:34:

çok sağol cnm insallah zayıflayana kadar hamur işi yapmıycaktım ama mecbur kaldım sen yap dedi poğçayı bende yapamam diyemedim insallah bida yapmak zorunda kalmam

canım bu kadar kasma kendini bu ödülün olsun ayrıca neler yapacağız ya azıcık yiyeceğiz ya da hiç yemeyeceğiz bu biraz da nefsimizi terbiye etme süreci Rabbim bu süreçte hepimize yardım etsin canım inşallah.:16:

Back