Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalar... sevgılı arkadaslar...
selam arkadaşlar neyusa maşallah herşeyden yemişin
QUOTE]
Farmasi sağolsun,beni aç bıraktırmıyor...Az ve sık yiyorum canım her şeyden azar azar yiyorum.Hiç ama hiç aç kalmıyorum...Eğer aç kalırsam bu diyet işini bırakırım...
kıyamam işin zor Allah kolaylık versin bizim ev çarşıdan uzakta diye bazen söyleniyoruz oysa yürüyerek 15 dk mesafede insanoğlu işte hayırlı cumalar arkadaşım
hayırlı cumalar canım
4 yılım güneydoğu, 2 yılımda iç anadolunun dağında 6 yıldır gurbetteyim, kendim kıyı egeliyim, kafayı yerim birkaç yıla heralde
bu yıl tayin isticez bakalım, egeye dua edin
Canım ya Allah yardım etsin,ben de 2 yıldır güneydoğudayım...Ve bir köyde çalışıyorum.Şartlar zor ama napalım daha 2 yılımız var....
afiyet olsun canımnapalım artık ben kilo vereyimde canım sağolsun suda bana feda olsun demi canımcımyazın normalde haftada 2 damacana gidiyodu artık 3 olurakşam yapıcam portakallı yoğurdu yapmadım kuru kayısı yerfıstığı yedim onun yerine veee bolca su
canım hoşgeldin seni burada gördüğüme çok sevindim.farmasicim bu topiğini yeni gördüm biraz geç oldu ama hayırlı olsun bende pek giremiyorum artık tosti biraz saldı kendini biliyor musun motive olmam lazım kılo almadım ama eskisi gibi dikkatte etmiyor bana birazcık kızsan iyi olacak öpüyorum seni
canım benim hiç kıyamam güneydoğunun şartlarını çok iyi biliyorum Allah kolaylık versin canım.sağol canım
az iyileşiyim düzelticem yine, ben tabiri caizse dağ başında yaşadığım ve ile 75 km uzakta olduğum için kuruyemiş vs şeyleri her zaman bulamıyorum, meyve, sebze bile sıkıntı. haftada 1 gün üfürükten bi pazarımız var, 2 haftada birde ile markete o kadar
bu gidişimde daha çok erzak depolıcam
meyvelerde kötü 2 gün sonra başlıyo çürümeye, neyse iyi geceler herkese
takıl bana hayatını yaşaselam arkadaşlar neyusa maşallah herşeyden yemişin
QUOTE]
Farmasi sağolsun,beni aç bıraktırmıyor...Az ve sık yiyorum canım her şeyden azar azar yiyorum.Hiç ama hiç aç kalmıyorum...Eğer aç kalırsam bu diyet işini bırakırım...
hiç aç kalma
ama kiloları da taşıma
allah allah nasıl ama
ne şair ruhluymuşum
tabiki de diyet yapmak açkalmak demek değildir ki önce bunu çok iyi bilmek , özümsemek lazım.
sana da hayırlı cumalar canımherkese hayırlı cumalar
bugünkü menüm;
sabah 1 kase meyveli müsli, yağsız süt 1 bardak
ara 1 burçak bisküvi, 1/4 poğaça
öğlen 2 kaşık taze fasulye, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
ara 10 kadar badem(bizim bakkal badem getirmiş saldırdım hemen)
akşamda ne yerim bilmiyorum,ama kahvaltı etmeyi düşünüyorum yine hala iyileşemedim
liste çok güzel
herşey gönlünce olsun canımmmmmmmmmmmmhayırlı cumalar canım
4 yılım güneydoğu, 2 yılımda iç anadolunun dağında 6 yıldır gurbetteyim, kendim kıyı egeliyim, kafayı yerim birkaç yıla heralde
Rabbim kolaylık ve sabır versin bitanemmmmmmmCanım ya Allah yardım etsin,ben de 2 yıldır güneydoğudayım...Ve bir köyde çalışıyorum.Şartlar zor ama napalım daha 2 yılımız var....
Bugün yediklerim
Sabah(7:00)
1 bardak ılık su+2 kayısı
Kahvaltı(10:30)
2 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği
1 acı biber
1kk peynir
1 yumurtanın beyazı
1 incir
1 susamlı galeta
domates,salatalık,maydanoz ve 2 yeşil soğan
Ara(14:00)
1 kupa 5i 1 yerde
1 burçak bisküvi
1 kuru kayısı
Öğle ya da Akşam(16:00)
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
4 kaşık yoooort
1,5 dilim kepek ekmeği
1.5 litre su içtim şimdiye kadar....
hepsi çok güzel anlaşılan akşamla öğlenle akşamı birleştireceksin
afiyet olsun şimdiden.
canım ben doğma büyüme izmirdeyim busene kpssye girdim inan heryeri yazmayı düşünüyorum biliyorum oralara gittimmi buradaki çevremi çok özliycem ama inan artık gitmekte istiyo insan nedemiş atalarımız tebdili mekanda ferahlık varmış birde oraları deneyeyim diyorumhayırlı cumalar canım
amaaan bu ne bolluk sen bukadar yiyerek kilo veriyosun yaaa maşallah diyorum darısı benim başıma inşallah
sabah kalkınca
500 ml ılık su
2 kuru kayısı
kahvaltı menüm
1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin- pekmez
1 dilim kaşar peyniri
250 ml şekersiz çay
ara: 200 ml muzlu süt
3 adet limonlu -kepekli bisküvi
ara: 1 elma
ara: 250 ml su
1/2 salatalık
öğlen menüm
2kepçe tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
ara: 750 ml su
ara: 1 büyük dilim yaş pasta
2 badem
3 fındık
6-7 beyaz leblebi
100 ml çay
ara: 250 ml tarçınlı süt
1 kk elmalı kurabiye
ara: 1/2 dilim kepek ekmek
1.5 tk tahin-pekmez
ara:1 kivi
akşam menüm
2 tavuk baget
3 yk makarna
3 yk yoğurt
1 tabak salata
ara :500 ml su
canım ben doğma büyüme izmirdeyim busene kpssye girdim inan heryeri yazmayı düşünüyorum biliyorum oralara gittimmi buradaki çevremi çok özliycem ama inan artık gitmekte istiyo insan nedemiş atalarımız tebdili mekanda ferahlık varmış birde oraları deneyeyim diyorum
amaaan bu ne bolluk sen bukadar yiyerek kilo veriyosun yaaa maşallah diyorum darısı benim başıma inşallah
sabah kalkınca
500 ml ılık su
2 kuru kayısı
kahvaltı menüm
1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin- pekmez
1 dilim kaşar peyniri
250 ml şekersiz çay
ara: 200 ml muzlu süt
3 adet limonlu -kepekli bisküvi
ara: 1 elma
ara: 250 ml su
1/2 salatalık
öğlen menüm
2kepçe tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
ara: 750 ml su
ara: 1 büyük dilim yaş pasta
2 badem
3 fındık
6-7 beyaz leblebi
100 ml çay
ara: 250 ml tarçınlı süt
1 kk elmalı kurabiye
ara: 1/2 dilim kepek ekmek
1.5 tk tahin-pekmez
ara:1 kivi
akşam menüm
2 tavuk baget
3 yk makarna
3 yk yoğurt
1 tabak salata
ara :500 ml su
canım benim kıyamam sana ya ben baştan beri hiçbir tatlı tuzlu konusunda kendimi kasmadım ama yediğim zaman mutlaka sonrası öğünlerimde dengeleme yoluna gittimBu8 menünde en çooooooookkkkk yaşpasta olan kısmını beğendim...İnşallah çikolatalıdır....Ah ah tadı nasıldı bu çikolatalı yaş pastanın?
Bu arada 7 gibi 1 bardak şekersiz çayla 2 diet bisküvi yedim ardından 45 dakika yürüdüm 45 dakikada spor aletlerinde yaptım terledim geldim ohhhh gelince 3 kaşık yoğurdun içine 2 çilek,2 dilim muz,1 dilim elma ve 2 dilim portakal doğrayıp tarçınla karıştırıp yedim ama hepsini yiyemedim yarısı kaldı....Tadını sevmedim:44::44::44::44::44:
bugünkü menümüde paylaşayım
9.00 2 bardak şekersiz çay
1tk tahin pekmez1 yumurta haşlanmış zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği
12:00 1 fincan nescafe 1kk cezerye
16.30 1 patatesli poğaça 1 kase yalancı dolma(bulgur ıslatılıp misket büyüklüğünde yuvarlanıyor haşlandıktan sonra üzerine yoğurt ve biber dökülüyor) 2 az şekerli çay
20.00 1 kase portakallı yoğurt
tatlım dayanamayıp bozduğun olmuyormuydu hiç. Benim sorunum bu 10 gün kadar devam etsem 1-2 kilo versem, bi bozuyurum 5 gün falan tekrar alıyorum. aylardır böyle... her defasında bu defa devam diyorum olmuyor. şaştım kaldım yaniii:44: