• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

kızlar hepinize hayırlı geceler ,Allah rahatlık versin :16:

canım 1 portakalı 3-4 yk yoğurdun içerisine doğrayıp yiyiyoruz o kadar :38:

gerçekten de meyveli yoğurt çok güzel ve doyurucu oluyor gündüz ara öğün olarak tüketiyorum
içine azcık tarçın atınca tadı cok güzel oluyor..

bugün 1 kivi -3 kaşık yoğurt- 1 yemek kaşığı keten tohumu-1 adet minik doğranmıs ceviz ve 3 adet minik doğranmıs kara üzümle hazırladım tadı harika oldu ve cok tok tuttu..

günaaaydııın:71:
sana da geçmiş olsun canım

ben de haftaya tartılırım artık malum tam su tutma dönemime girdim de moralim bozulmasın 2 kilo fazla çıkınca:44:
çok sık tartılmaya gerek yok zaten canım istediğin zaman tartıl moralin bozulmasın:16:
geçmiş olsun canım mavlim hakkında hayırlısı olsun....:16:
evet portakallı yoğurt çok hoş oluyor meyveli yoğurt tadı harika .:34:
sağolasın bitanem:29:

portakallı yoğurdu nasıl yaptınız kızlar
ben bir portakalı soyup mutfak robotunun bıçaklı haznesinde çektim yarım kase yoğurda karıştırdım karıştırırken kötü görünüyodu ama tadı süper oldu bundan sonra hep yapıcam inşallah:56:

gerçekten de meyveli yoğurt çok güzel ve doyurucu oluyor gündüz ara öğün olarak tüketiyorum

bugün 1 kivi -3 kaşık yoğurt- 1 yemek kaşığı keten tohumu-1 adet minik doğranmıs ceviz ve 3 adet minik doğranmıs kara üzümle hazırladım tadı harika oldu ve cok tok tuttu..
oooo senin meyveli yoğurdun pek zenginmiş arkadaşım afiyet olsun:46:

mehaba arkadşlar farmasicim yoksun ama ben sabah menumu yazıyı

1kk peynır
1dl ekmek
1 salatalık
2 cevız

ara: elma yeşil çay

3 gün kurusu kayısı

öğle: 1 kase corba ( çorba ekmekle aynı oluyo karbonhidrat o yuzden ekmek yemedım)
1kk peynir
bolca maydonoz

aksam fırında levrek yapıcam yeşillikle ve 1 dlm ekmekle yiyecem

ben tartıya canım istedikce cıkıyorum ve 2 gundur dans edıyorum hareket yapıyorum bugun 63 .7 oldum...:70::70:

Merhabalar,

Dünkü yediklerim:
Kahvaltı(7:00)

1 dilim kepek ekmek
1/2 kk tulum peyniri
1 domates
1 salatalık
1 tk bal
1 zeytin
1 kupa 5i 1 yerde

Ara(10:00)

1 elma
1 kupa 5i 1 yerde

Öğle(12:00)

4 kaşık matrarlı tavuk sote
4 kaşık yoooort
1 dilim kepek ekmek

Ara(15:30)

1 kupa 5i 1 yere
2 incir
4 badem
4 diyet bisküvi
1 tane susamlı galeta

Akşam(17:30)

1.5 alabalık hafif yağda kızartılmış
ve sınırsız karışık salata....
1 dilim kepek ekmek

Bugün ise
kahvaltı(07:00)

1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 kk tulum peyniri
1 domates
1 salatalık
1 kupa 5i 1 yerde
nane+maydonoz
1 kuru kayısı ve 1/4 ceviz

ara(10:00)
1 paket form bisküvi

Öğle:(12:30)

2 közlenmiş biber
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
salatalık,domates,tere,nane,maydonoz
Birde sosis kızartmıştım.2 tane tombik sosis
1 bardak şekersiz çay

ara(16:00)

Arkadaş tabak yollamış napim yemesem olmaz:26::26::26::26::52::52::52:

1 tane şekerpare(boğazımdan geçmiyor ama:27::27::27:)
1 tane kayık patates(bu zararsız)
1 kupa 5i 1 yerde

4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
4 kaşık yoooort

bukadannnnn:39::39::39::39:Da ne olsun:37::37::37:

Ay ben bu şekerpareyi yedim ya kilo aldım sanki,alla alla tadını bilem unutmuşum bu meretin...:66::66:

çok güzel bir tarif sunmuşsun bizlere teşekkürler canım afiyet olsun.:16:
Merhabalar,

Dünkü yediklerim:
Kahvaltı(7:00)

1 dilim kepek ekmek
1/2 kk tulum peyniri
1 domates
1 salatalık
1 tk bal
1 zeytin
1 kupa 5i 1 yerde

Ara(10:00)

1 elma
1 kupa 5i 1 yerde

Öğle(12:00)

4 kaşık matrarlı tavuk sote
4 kaşık yoooort
1 dilim kepek ekmek

Ara(15:30)

1 kupa 5i 1 yere
2 incir
4 badem
4 diyet bisküvi
1 tane susamlı galeta

1.5 alabalık hafif yağda kızartılmış
ve sınırsız karışık salata....
1 dilim kepek ekmek

Bugün ise
kahvaltı(07:00)

1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 kk tulum peyniri
1 domates
1 salatalık
1 kupa 5i 1 yerde
nane+maydonoz
1 kuru kayısı ve 1/4 ceviz

ara(10:00)
1 paket form bisküvi

Öğle:(12:30)

2 közlenmiş biber
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
salatalık,domates,tere,nane,maydonoz
Birde sosis kızartmıştım.2 tane tombik sosis
1 bardak şekersiz çay

ara(16:00)

Arkadaş tabak yollamış napim yemesem olmaz:26::26::26::26::52::52::52:

1 tane şekerpare(boğazımdan geçmiyor ama:27::27::27:)
1 tane kayık patates(bu zararsız)
1 kupa 5i 1 yerde

4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
4 kaşık yoooort

bukadannnnn:39::39::39::39:Da ne olsun:37::37::37:
doğrusunu istersen her iki günün menüsünü de çok başarılı buldum afiyet olsun:nazar:

selam arkadaşlar :16: neyusa maşallah herşeyden yemişin:46:
benüm bugünkü menüm:

9:30 1 domat
1 biber
1 tutam maydanoz
1tk tahin pekmez
zeytin
peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 şekersiz çay
12:30 4 kaşık taze fasulye
4 kaşık domatesli makarna
13.30 3 tane sunta bisküvi
yarım litre su
17:00 5 kaşık tavuklu pilav
2 kaşık yoğurt
2 az şekerli çay
2 kaşık un helvası

akşamda bir kase portakallı yoğurt yiycem dün çok hoşuma gittide:17: yatana kadarda 2 lt su içicem şimdi sucu damacanayı değiştirdi annem ne çabuk su bitti diyo yaz bile değil:60::60:

benüm bugünkü menüm:

1 biber
1 tutam maydanoz
1tk tahin pekmez
zeytin
peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 şekersiz çay
yarım litre su
2 kaşık yoğurt
2 az şekerli çay
2 kaşık un helvası

akşamda bir kase portakallı yoğurt yiycem dün çok hoşuma gittide:17: yatana kadarda 2 lt su içicem şimdi sucu damacanayı değiştirdi annem ne çabuk su bitti diyo yaz bile değil:60::60:

sunta bisküvi:1: çok sevdim bunu bizde de kontırplak derler, hakkaten öyle ama:27:

merhaba herkese bugünkü menüm;

sabah 7 bitki çayı
7.30 1 kk peynir,2 zeytin, 2 dilim ekmek, salatalık, domates ,biber
öğlen 2 kaşık et sote, 1 kaşık pilav, yağsız salata, ayran
akşam, 2 kaşık az zeytinyağlı taze fasulye, 1 kaşık bulgur pilavı , yoğurt

bu arada kaşık derken tahta kaşık

sunta bisküvi:1: çok sevdim bunu bizde de kontırplak derler, hakkaten öyle ama:27:
napıyım ama aynen suntaya benziyo hatta annem saman o saman bizim köyde ineklere veriyolardı diyo:60::60: ama ben oldum olası çok severim diyette olmasam bile alıp yerim:32:

sabah 7 bitki çayı

hımmm bende nekadar az nasıl dayanıyosun diiycektim afiyet olsun güzel menü ama aralardada meyve falan eklesen daha iyi olur gibi farmasi söylemeden ben söyleyeyim dedim:17::17:

hımmm bende nekadar az nasıl dayanıyosun diiycektim afiyet olsun güzel menü ama aralardada meyve falan eklesen daha iyi olur gibi farmasi söylemeden ben söyleyeyim dedim:17::17:

canım yiyorum normalde ara öğün ama boğazım o kadar kötü ki bugün resmen yemek yemiş olmak için yedim, ağzımın tadı ve iştahım yok, geçici bişi yani:34:

yok normal çorba kaşığı olsa ölürüm açlıktan , ben de senin yazdığın 7 kaşık fasulyeye nasıl yani çok değil mi diyodum jeton sonra düştü:27:

canım yiyorum normalde ara öğün ama boğazım o kadar kötü ki bugün resmen yemek yemiş olmak için yedim, ağzımın tadı ve iştahım yok, geçici bişi yani:34:

yok normal çorba kaşığı olsa ölürüm açlıktan , ben de senin yazdığın 7 kaşık fasulyeye nasıl yani çok değil mi diyodum jeton sonra düştü:27:
geçmiş olsun canım 7 tahta kaşık:60::9:

benüm bugünkü menüm:

1 biber
1 tutam maydanoz
1tk tahin pekmez
zeytin
peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 şekersiz çay
yarım litre su
2 kaşık yoğurt
2 az şekerli çay
2 kaşık un helvası

liste harika
su işi daha bir harika yazın ne yapacaksınız saat başı değiştirirsiniz bu gidişle:60::60::60:

sabah 7 bitki çayı

afiyet olsun liste şık
evet mavlinin dediği gibi aralarda da meyve yiyebilirsin canın istemediyse kuruyemiş ,süt, bitki çayı, kuru meyve vs de olabilir ve de geçmiş olsun canımcım:38:

Son düzenleme:
liste harika
su işi daha bir harika yazın ne yapacaksınız saat başı değiştirirsiniz bu gidişle:60::60::60:

afiyet olsun liste şık
evet mavlinin dediği gibi aralarda da meyve yiyebilirsin canın istemediyse kuruyemiş ,süt, bitki çayı, kuru meyve vs de olabilir ve de geçmiş olsun canımcım:38:
napalım artık ben kilo vereyimde canım sağolsun suda bana feda olsun demi canımcım:9::9:yazın normalde haftada 2 damacana gidiyodu artık 3 olur:27:akşam yapıcam portakallı yoğurdu yapmadım kuru kayısı yerfıstığı yedim onun yerine veee bolca su:52:

farmasicim bu topiğini yeni gördüm biraz geç oldu ama hayırlı olsun bende pek giremiyorum artık tosti biraz saldı kendini biliyor musun motive olmam lazım kılo almadım ama eskisi gibi dikkatte etmiyor bana birazcık kızsan iyi olacak :1::1::1:öpüyorum seni:54:

afiyet olsun liste şık

sağol canım:61:

az iyileşiyim düzelticem yine, ben tabiri caizse dağ başında yaşadığım ve ile 75 km uzakta olduğum için kuruyemiş vs şeyleri her zaman bulamıyorum, meyve, sebze bile sıkıntı. haftada 1 gün üfürükten bi pazarımız var, 2 haftada birde ile markete o kadar:59:
bu gidişimde daha çok erzak depolıcam:1:
meyvelerde kötü 2 gün sonra başlıyo çürümeye, neyse iyi geceler herkese:61:

kızlar hepinize sağlıklı , mutlu ,huzurlu herşeyin gönlünüzce olduğu Rabbimin rahmetini merhametini ve bereketini esirgemediği güzel bir cuma günü geçirmenizi diliyorum:16: cumamız mübarek olsun inşallah:16:

sağol canım:61:

az iyileşiyim düzelticem yine, ben tabiri caizse dağ başında yaşadığım ve ile 75 km uzakta olduğum için kuruyemiş vs şeyleri her zaman bulamıyorum, meyve, sebze bile sıkıntı. haftada 1 gün üfürükten bi pazarımız var, 2 haftada birde ile markete o kadar:59:
bu gidişimde daha çok erzak depolıcam:1:
meyvelerde kötü 2 gün sonra başlıyo çürümeye, neyse iyi geceler herkese:61:
kıyamam işin zor Allah kolaylık versin bizim ev çarşıdan uzakta diye bazen söyleniyoruz oysa yürüyerek 15 dk mesafede insanoğlu işte :16:hayırlı cumalar arkadaşım

kızlar hepinize sağlıklı , mutlu ,huzurlu herşeyin gönlünüzce olduğu Rabbimin rahmetini merhametini ve bereketini esirgemediği güzel bir cuma günü geçirmenizi diliyorum:16: cumamız mübarek olsun inşallah:16:
AMİİİİN farmasicim bendende herkese Hayırlı cumalar Rabbim yolunuzu açsın işlerinizi kolaylaştırsın inşallah!....:16::71::71::71:

Back