Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

merhaba canım doğru söylüyorsun kilo almak vermekten çok daha kolay üstelik kilo verince geldiğin kiloyu korumaksa daha bir gayret gerektiriyor kendini salmamak lazım bir ömür boyu bu da şu demek değil ömür boyu aç kalmak demek değil herşeyden yiyebilme serbestliğim olduğunu biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor ama herşeyden yiyebilme serbestliğim var diye de işin ucunu kaçırmıyorum.
neyi ne zaman ne ölçüde yediğimi dikkat ediyorum zaten abartılı yiyemem ki istesem de midemin küçüklüğü buna zaten müsade etmiyor hemen karnım doyuyor şişiyorum
boyum 160 canım
gömlek bedenime gelince S beden 34 beden ya da 1 beden giyiniyorum.
sana kolaylıklar diliyorum, umarım hedefine ulaşır ve de koruyabilirsin

slm farmasi konuyu actığından beri sürekli yazılanları okuyorum öncelikle seni çok tebrik ederim canım resimlerin harika... bende 2 aydır dengeli beslenmeye calışarak yaklasık 5.5 kilo verdim vermem gereken daha en az 7 kilo var.listemi burda sanada yazmak istiyorum bende yorumlaman için
dünkü listem
sabah
melemen3 yk
2 dilim ekmek
ince 1 dilim peynir
domates salatalık çay
3ü1 arada
ara yapamadım dün unuttum
öğlen
4 yk nohut
2 yk pilav
yoğurt salata
ara
form mısır patlağı 2 tane
1 elma
akşam
2 tavuk but
bulgur pilavı bunu biraz cok kasırdım
salata
2 catal çiğ köfte
yemekten sonra hep eşimin yüzünden o yedikçe ben tutamıyorum kendimi
cekirdek çitledim
birazda kuruyemiş yedim bunlarda sabah kilomun fazla cıkmasına sebep oldu

günaydın canım, ben de atanamamıştım 1 yıl, kafayı yemek üzereydim, neresi olursa olsun gidicem diyordum. sonra gidincede daral geldi ,insan oğlunun nankörlüğü

umarım herşey istediğin gibi olur
bölümün ne bu arada

merhaba canım hoşgeldin ve de teşekkür ederim.
listen bence çok güzel hiçbir abartı göremedim.
sadece şunları sormak istiyorum tavuk budu derken 2 baget mi 2 büyük kalça but mu?
bir de çerez olarak ne ve ne kadar yedin?
ve de insan bir günde kilo almaz.
her gün tartılmak sinirlerimizi bozabilir çünkü çeşitli sebeplerle birgün eksik bir gün fazla çıkabiliriz. bence en iyisi haftada bir ya da 10 günde 1 tartılmak hergün tartıldığında çıkan sonuçtan kötü etkileniyorsa kişi.
fakat ben hergün tartılıyorum ama 100- 200 gr oynamaları kafama hiç takmam. çünkü sebebi regl yaklaştığı için olabilir vücut çeşitli nedenle su toplamıştır vs.
kimisi kabızlık sorunu çeker tartıya yansır aslolan tartının fazla çıkmasının altındaki nedeni kişi kendi vücudunu tanıdıkça düzenini oturttukça bulabilir. iyi bir şekilde kendimizi gözlemlemeli ve de kaçamaklarımız olduğunda hemen dengelemeye çalışarak az hasarla ya da kiloları kalıcı hale getirmeden mevcut durumdan en az hasarla kurtulmayı başarmalıyız.

herkese günaydın

bugün birazcık hafta sonu keyfi yaptım 8.30 da kalktım.

bitki çayı, ardından 1 yağsız yumurta, 1kk peynir, 1 domates , yeşillik, 1 dl ekmek ve 1 bardak sütle kahvaltımı yaptım.

ara yapmam öğlene kadar ,öğlen tarhana çorbası
akşamda ızgara balık, salata yemeyi düşünüyorum

iyi tatiller herkese

Bilmem hatirlarmisin 1 sene falan onceydi ayni topicdeydik(60-69) Ben uzun zaman oldu girmeyeli buraya. Derslerden pek vakit bulamiyordum. Bugun bi bakim ne var ne yok diye. Hemen basaranlarin oykusune gectim. Senin basligi gorunce hemen atladim inan ne kdr sevindim anlatamam. Kendim o kilolari vermis gibi sevindim Resimlerde de muhtesem gorunuyorsun.Hep bi endisem vardi zayiflayinca bacaklar kalin kalir mi diye. ama demek ki zayiflayinca onlar da gidiormus.Sen buna harika bi orneksin
Bense hala basladigim yerdeyim. Hatta 70-71 arasinda gidip geliyorum . Yazin 66 kiloya kdr dusmustum ama sonra univ acilinca uyku ve beslenme duzensizligi basladi gene ve kilolari geri aldi. ama karar verdim gene zayiflamaya. insaallah senin kdr basarili ola bilirim cnm.
Bir daha tebrikler

merhaba canım
kahvaltın muhteşem
bugüne dair planların da harika
tek önerim öğlene kadarki arada 1 tane de olsa elma yemen suyunu ihmal etmemen canım onun dışında bence hepsi inan çok güzelllllllllll

Son düzenleme:

tamam canım dediğin gibi yapayım teşekkür ederim

canım kusura bakma ama demekki benim yeni geldiğim zamanlarmış o zaman çünkü ben 9 ay oldu kilo vermeye başlayalı ve de ağustos ayının başlarında yazmaya başlamıştım aradan çok uzun zaman geçmiş ama hayal meyal hatırlar gibiyim.
güzel ve de onurlandıran düşüncelerin için çok teşekkür ederim umarım herşey istediğin gibi olur her zaman beklerim gel yaz burada beraberce fazlalıklarımızı gönderelim ve koruyalım.

:) Tmm cnm. Insaallah bundan sonra hafta sonlari mutlaka gelmeye calisacagim. Hayirli haftasonlari dilegiyle

mavli cezerye poğaca vs hepsi yenmiş ama erken saatte üstelik sonraki öğünler hafifletilerek güne devam edilmiş o nedenle çok başarılı buldum.
sorma dün bir akrabaya gittim günleri varmış tiramisular poğaçalar bol boldu kendimi ancak bukadar tutabildim tiramisuyu kurabiyeyi ve diğer poğaçayı yemedim sadece bir poğaça ve yalancı dolma yedim akşamada eee öyle oluncada akşama yemek yemeye cesaret edemedim portakallı yoğurtla geçiştirdim iyide oldum gece yatağa yattığımda karnım dümdüzdü vicdanım rahat bir şekilde mışıl mışıl uyudum vallahi

bölümüm kamu canım üniversite olan yerleri tercih ediceğimden çok dağ başı ılmaz diye düşünüyorum ama doğu anadoluya cesaret edemiyorum belki birkaç yer bakalım nasip iyi dileklerin içinde teşekkürler arkadaşım

ayyy benimde basen bacaklar kalın hiç ince olduklarını hatırlamıyorum hep kalındılar bacaklarımın zayıfladığını görünce hayırlısıyla çok sevinicem şuan çok kalınlar sabah ölçtüm bel 72 kalça 102lesliyle yürürken gözüm onun kalçalarına takılıyor vücut şekli aynı ben zayıfda olsa basenler yerinde

ohhhh az hasarla ve dengeleyerek kurtulmuşsun onun için vicdanın tabi rahat

kalkınca
500 ml ılık su

kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
1 dilim kaşar peyniri
3 zeytin
2 kuru kayısı
2 ceviz
2 tk tahin-pekmez
5 adet kuru dut
1 domates
1 salatalık
250 ml şekersiz çay

ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 300 ml şekersiz papatya çayı

öğlen menüm
2 kabak dolması
1 küçücük patates dolması
1 minicik pırasa dolması
3-4 yk yoğurt
4 dilim domates
1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin-pekmez

ara: 100 ml şekersiz çay
500 ml su

akşam menüm saat 16:00 -17 :00 arasında yediklerim
2 küçük dilim kek
2 büyük sigara böreği
200 ml süt

ara: 500 ml su
ara:4 fındık
1/2 kahve fincanı kabak çekirdeği

ara: 1 elma
125 ml su

Farmasiciğim ve diğer kızlar hepinize günaydın,,,,çok süper bir haftasonu dileğiylee

Bu gece gördüğüm bir rüyayı sizlerle paylaşıym:

Uzuuun bir sofranın önündeydim,o kadar yedim ki rüyamda anlatamam,karnıma kramplar giriyordu hatta vicdanım sızlıoyordu..Allahım diyorum niye yedim ki şimdi nolacak ben nasıl eriticem bunları derken bir uyandım meğer rüyaymış bi rahatladım anlatamamArtık rüyamıydı kabusmuydu bilmiyorum

yediklerim ve yiyeceklerim
Sabah kalkınca(8:30)

1 kupa 5i bir yede çayla 1 susamlı galeta,1 kuru i,ncie,1 kuru kayısı

Kahvaltı(10:30)
2 dilim kepek ekmek
1 şekersiz çay
1/2 kk yağlı peyniğr
accık tulum peyniri
5 adet közlenmiş biber(çok seviyom napim)
1çk bal
1 siyah zeytin
1 yşil zeytin
1 yk menemen
domates,salatalık,maydanoz ve 3 yeşil soğanla kahvaltımı tamamladım

şimdiye kadar 1 litre su içtim kızlar...
ama tıka basa doydum

Bugün yine akşamla öğleni birleştireceğim maalesef evde olunca böyle oluyor napim

Ara 13:30 1 elma

Akşam ya da öğle (16:00-17:00)

mantarla sotelenmiş tavuk göğsü ve 1 bardak ayran düşünüyorum

günaydın neyusacım rüyanıda Allah hayra çıkarsın rüyalar tersine çıkarmış derler demekki bundan sonra öyle tıka basa yemiyceksin sabah baya bir yemişsin sonraki öğünlerde hafif iyiki közlenmiş bibere gelince biber zaten kilo yapmaz közlenincede artı bir yağ olmadığından kilo yapmaz sanırsam :26:

Dimi yaa ama haftasonu olunca yedim valla ailecek şöyle güzel bir kahvaltı yaptık...Ama baya bi doydum...Bu arada rüyama yorumun için teşekkürler canım...

merhaba canım rüyan hayırlara vesile olsun
listen çok şık bugün ben de kahvaltı ile öğleni birleştirdim

Ama şimdi 15 dakika kondisyon çevircem,farmasinin tekniği olan 100 kere ip atlar gibi zıplıycam ve 40 mekik çekmeyi düşünüyorum...Eritmem için yeter sanırım:18::18::18::18::18:Ha bu arada eşime ip ısmarladım artık ip atlıycam bl bolAllahtan 1. kattayım yoksa ev yıkılabilirdi

neyusa kaç yıllık öğretmensin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…