merhaba canım rüyan hayırlara vesile olsun
listen çok şık bugün ben de kahvaltı ile öğleni birleştirdim
Afiyet olsun canım benim,evde olunca öyle oluyor valla napalım artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım rüyan hayırlara vesile olsun
listen çok şık bugün ben de kahvaltı ile öğleni birleştirdim
Ama şimdi 15 dakika kondisyon çevircem,farmasinin tekniği olan 100 kere ip atlar gibi zıplıycam ve 40 mekik çekmeyi düşünüyorum...Eritmem için yeter sanırım:18::18::18::18::18:Ha bu arada eşime ip ısmarladım artık ip atlıycam bl bolAllahtan 1. kattayım yoksa ev yıkılabilirdi
neyusa kaç yıllık öğretmensin canım ?
Afiyet olsun canım benim,evde olunca öyle oluyor valla napalım artık...
Ben daha yenilerdenim2004 mezunuyum ama 2.5 yıl atanamadım maalesef 2,007 şubatta başladım y,ani 4 yılımı tamamlayıp 5 yıla başladım 2011 şubatta hayırlısıyla..Bu arada senin branş ne?
ben de 1999 mezunuyum . atama 2000 de oldu.
sosyal bilgiler atama alanım. aslen coğrafya öğretmenliği mezunuyum.
senin branşın nedir ?
nasipse müdür yardımcılığı sınavlarına çalışmayı kafaya koydum hayırlısıysa olsun diyorum bakalım
Benimki türkçe,hayırlısı olsun inşallah...Çalış tabi düzenli,genç,azimli bayan müdür yardımcılarına ihtiyacımız var vallahi...İnşallah olur canım yaaa...Mesela özel bir durumun oluyor izin bile almakta zorlanıyorsun idarecinden adam anlamıyor Bir bayanın elnin değdiği her şey mükemmeldir bence hele eğitim camiasında
Farmasiciğim ve diğer kızlar hepinize günaydın,,,,çok süper bir haftasonu dileğiylee
Bu gece gördüğüm bir rüyayı sizlerle paylaşıym:
Uzuuun bir sofranın önündeydim,o kadar yedim ki rüyamda anlatamam,karnıma kramplar giriyordu hatta vicdanım sızlıoyordu..Allahım diyorum niye yedim ki şimdi nolacak ben nasıl eriticem bunları derken bir uyandım meğer rüyaymış bi rahatladım anlatamamArtık rüyamıydı kabusmuydu bilmiyorum
Ama şimdi 15 dakika kondisyon çevircem,farmasinin tekniği olan 100 kere ip atlar gibi zıplıycam ve 40 mekik çekmeyi düşünüyorum...Eritmem için yeter sanırım:18::18::18::18::18:Ha bu arada eşime ip ısmarladım artık ip atlıycam bl bolAllahtan 1. kattayım yoksa ev yıkılabilirdi
çok güldüm aklımız fikrimiz zikrimiz yemek olmuş
eee bu kiloları nasıl yaptık dimi, rüyayı gerçeğe uyarlayarak, ben doyardım ama gözüm doymazdı zorla teperdim daha ne zorum varsa
bide kilo almışsın derlerdi de aaaa benim nerem kilolu beee derdim
15 kilocuk bi fark atmışım meğer geç farkettim
ben de 1999 mezunuyum . atama 2000 de oldu.
sosyal bilgiler atama alanım. aslen coğrafya öğretmenliği mezunuyum.
senin branşın nedir ?
nasipse müdür yardımcılığı sınavlarına çalışmayı kafaya koydum hayırlısıysa olsun diyorum bakalım
neyseki hayatta olduktan sonra hiçbirşey için geç değildir.
sen fazlalıkları gönderme konusunda karar vermekle zaten ilk adımı başarmışsın , gerisi de azim ve sabırla gelecektir inşallah canım.
hayırlısı olur inşallah canım, ben de erkek idarecilerden bıktım
hele güneydoğuda çalışırken bebeğim küçük bakıcıya bırakıyorum, verdiler 50 kişilik yarısı türkçe bilmeyen 1 leri, kızım bakıcının çocuklarından kapıp sık sık hastalanırdı, sevk alırdım mecbur, bizim vicdanlı müdürümüz, kadının çalışmaması en güzeli, oturacak evinde çocuğuna bakacak derdi
inşallah canım yaa, yok allah izin verirse bi daha kıtlıktan çıkmış gibi yemem artık
zaten eşimde iştahlı ona baka baka böyle oldun zaten, tek fark onda kilo yok
sabah sabah çok güzelbir zayıflama öyküsü okudum ve de tam benim düşündüğüm gibi özellikle yeme içme konusunda yazdıkları biraz uzunca bir öykü ama ben okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflayan-bayanin-motivasyon-dolu-oykusu.html
evet canım okumuştum ve hayran kalmıştım arkadaşa
10 değil 20 değil 42 kilo
zaten onu okuyunca bu bölümden ayrılamadım kilo vermeye karar verdim
dedim benim vermem gereken kilo arkadaşın nerdeyse 3 te 1 i ben iradesiz miyim dedim ve başladım.
hepiniz başlı başına örneksiniz bizim için gerçekten, buraya hikayenizi yazıp, resimlerinizi koyup bir çok insanın zayıflamasına vesile oluyorsunuz.
ben de bunlardan biriyim ve gerçekten herbirinize teşekkür ediyorum
bir de sule30 diye bi arkadaş var, onunkini gördün mü farmasi?
albümünden resmine bakıp şok olmuştum