- 6 Ağustos 2010
- 39.438
- 69.997
- 798
merhaba farmasi,
öncelikle tebrik ediyorum çok güzel incelmişsin. resimlerde fark çok belirgin valla taş gibi olmuşsun.
ara sıra başarı öykülerine girip yeni öykü var mı diye yeni resim ekleyen var mı diye bakardım motivasyon olsun diye,tabi bir gün kendi öykümü yazma hayali ile. senin topikteki kilo koruma programına merhaba yazısı ilgimi çekti bakmak istedim çünkü kilo vermek kadar kiloyu korumakta çok çok önemli benim hedefime 1kilo kaldı ve şimdiden kendi kendime telkin veriyorum hedefe ulaştın diye şımarma vermek zor almak kolay yediğine yine dikkat et, sporu ihmal etme diye.inşallah başarabilirimde.kilo çizelgen dikkatimi çekti boylarımız ve kilolarımız farklı ama benim hedef kilomdaki vücut kitle endeksi senin şuanki vücut kütle endeksi ile aynı 20.4 . kaç beden giyiyorsun gömlek bedenin ne merak ettim...
merhaba canım doğru söylüyorsun kilo almak vermekten çok daha kolay üstelik kilo verince geldiğin kiloyu korumaksa daha bir gayret gerektiriyor kendini salmamak lazım bir ömür boyu bu da şu demek değil ömür boyu aç kalmak demek değil herşeyden yiyebilme serbestliğim olduğunu biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor ama herşeyden yiyebilme serbestliğim var diye de işin ucunu kaçırmıyorum.
neyi ne zaman ne ölçüde yediğimi dikkat ediyorum zaten abartılı yiyemem ki istesem de midemin küçüklüğü buna zaten müsade etmiyor hemen karnım doyuyor şişiyorum
boyum 160 canım
gömlek bedenime gelince S beden 34 beden ya da 1 beden giyiniyorum.
sana kolaylıklar diliyorum, umarım hedefine ulaşır ve de koruyabilirsin