Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

canım geçmiş olsun
listen çok güzel kahvaltı geç saatte olunca öğünler kaymış ama herşey yemişsin maşallah
gidecek bu kilolar canım kesinlikle göndermeye niyet etmişsin belli

ben diyetim boyunca hazır sütlerin çilekli ya da muzlu olanlarını tükettim.
tüketip tüketmemek sana kalmış cincan

teşekkür ederim canım, allah razı olsun, menünüde beğendim.
bu arada sen kaç kilosun ve hedefin kaç canım?

sağol canım benim
iyi bari menümü beğendin mutlu oldum

70 oldum bu arada

süpersiniz hocam ya valla hayran kaldım bende bende 63 kiloyum 55 olmam lazım sürekli başlayıp bırakıyorum sanırım irade yok ah bi zayıflasam :18:

sağol canım müzmin bir sinüzitim varda 8 senedir yılın yarısını antibiyotik içerek geçiriyorum doktor tomografi çekip ameliyat olup olmıycağına karar vercek hayırlısı ameliyat olmayı düşünmüyorum amayinede çektireyim bakalım dedim canım artık hava geç kararıyor gecede 12:30 dan aşağı yatmıyorum oyüzden kaymasında bir mahsur yok gibi geldi desteğin için çooook sağol arkadaşım senin desteğinle vericem kiloları inşallah:13:
akşam yaptığım portakallı yoğurt çok güzel ve doyurucu oldu tavsiye ederim

ayy resmen bakar körüm tickerin varmış mavli yeni gördüm canım
estağfirullah olur öyle bende bazen gözümün önündekini görmüyorum pazar günü başladım pazar günü tartılıcam bakalım verebilicekmiyim

Son düzenleme:
süpersiniz hocam ya valla hayran kaldım bende bende 63 kiloyum 55 olmam lazım sürekli başlayıp bırakıyorum sanırım irade yok ah bi zayıflasam :18:

çok teşekkürler darısı başınıza canlarrrrr

sana da geçmiş olsun canım

ben de haftaya tartılırım artık malum tam su tutma dönemime girdim de moralim bozulmasın 2 kilo fazla çıkınca:44:

sabah kalkınca
500 ml ılık su

kahvaltı
1 tost ( 1 dilim kepek ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, ketçap)
1 domates
1 yeşil biber
1 salatalık
4 beyaz dut kurusu
1 kuru kayısı
1 ceviz
3 zeytin
250 ml şekersiz çay

ara: 200 ml sade süt
1 dilim kek

ara: 500 ml su

öğlen
2 kepçe yeşil mercimek
3 yk yoğurt
1 domates
1salatalık
1 yeşil biber
ara: 10 adet dut kurusu
500 ml su

ara: 1 elma
5 beyaz leblebi
3 fındık
ara: 1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin- pekmez
ara: 500 ml su

akşam
6 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt

ara: 1 kk elmalı kurabiye

yatarken :250 ml su

iyi geceler farmasi bir ikimiz varız sayfada, akşam üstü uyuyunca uykum kaçtı

offf çok pişmanın az önce dayanamadım bi poğça yedim yarın için kayınvalidemin günü için yapmıştım çok güzel pamuk gibiydi dayanamadım çokta güzel olmuş oysa bugün çok güzel beslenmiştim bu arad benim doğumdan sonra göbeğim kaldı hadi göbek öncesindede biraz vardı gaz çok oluyodu şişiyo ama yan taraflarım hiç yoktu pantolon giyince çok güzel duruyodu şimdi çok kötü duruyo acaba zayıflayınca oralarda gidicekmi?????

Son düzenleme:

endişelenme tatlım güzel beslenme spor ve uyku düzeniyle her tarafın gidecek tabiki

geçmiş olsun canım mavlim hakkında hayırlısı olsun....
evet portakallı yoğurt çok hoş oluyor meyveli yoğurt tadı harika .

endişelenme tatlım güzel beslenme spor ve uyku düzeniyle her tarafın gidecek tabiki

çok sağol cnm insallah zayıflayana kadar hamur işi yapmıycaktım ama mecbur kaldım sen yap dedi poğçayı bende yapamam diyemedim insallah bida yapmak zorunda kalmam

çok sağol cnm insallah zayıflayana kadar hamur işi yapmıycaktım ama mecbur kaldım sen yap dedi poğçayı bende yapamam diyemedim insallah bida yapmak zorunda kalmam

canım bu kadar kasma kendini bu ödülün olsun ayrıca neler yapacağız ya azıcık yiyeceğiz ya da hiç yemeyeceğiz bu biraz da nefsimizi terbiye etme süreci Rabbim bu süreçte hepimize yardım etsin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…