canım geçmiş olsungeçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versinfarmasicim iyi akşamlar benim bugünkü menüm
uyanınca yarım lt limonlu sıcak su
9.30 3 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 1.5 tk tahin pekmez 1 tutam maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği
13.30 100 gr çağla badem
14:30 1 tane domates 4 kaşık taze fasulye 1 kase yoğurt 1kk piliç köfte 1 tabak büyüklüğünde lavaş
17.30 4 tane kuru kayısı 3 tane galeta 1 az şekerli çay
20.30 1 kase portakal püreli yoğurt ayrıca 2lt su
bugün tomografi çekildimde oyüzden yoğurdu bol tuttum malum radyasyonun etkisini enaza indirmek için
sana ceza almışlar demiştim ya ondan cnm ya
sana bişi sorcam 200 ml süt çilekli içiyosun ya hazır sutlarden mi hanı sekerli oluyolar ya onlar yy oluyolar ama bende kakolusunu cook sevıyorum da içmiyodum eger sen ıcıtıysen zayıflarken bende içimmi
geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versinfarmasicim iyi akşamlar benim bugünkü menüm
uyanınca yarım lt limonlu sıcak su
9.30 3 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 1.5 tk tahin pekmez 1 tutam maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği
13.30 100 gr çağla badem
14:30 1 tane domates 4 kaşık taze fasulye 1 kase yoğurt 1kk piliç köfte 1 tabak büyüklüğünde lavaş
17.30 4 tane kuru kayısı 3 tane galeta 1 az şekerli çay
20.30 1 kase portakal püreli yoğurt ayrıca 2lt su
bugün tomografi çekildimde oyüzden yoğurdu bol tuttum malum radyasyonun etkisini enaza indirmek için
öncelikle geçmiş olsun canımcım tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.
canım tüm ara ve ana öğünlerin bence çok dengeli ve de süper olmuş,
et süt tahıl sebze meyve dengesi çok güzel bir şekilde listende görülüyor harika demekten başka bir seçenek var mı sence?
teşekkür ederim canım, allah razı olsun, menünüde beğendim.
bu arada sen kaç kilosun ve hedefin kaç canım?
sağol canım müzmin bir sinüzitim varda 8 senedir yılın yarısını antibiyotik içerek geçiriyorum doktor tomografi çekip ameliyat olup olmıycağına karar vercek hayırlısı ameliyat olmayı düşünmüyorum amacanım geçmiş olsun
listen çok güzel kahvaltı geç saatte olunca öğünler kaymış ama herşey yemişsin maşallah
gidecek bu kilolar canım kesinlikle göndermeye niyet etmişsin belli
ben diyetim boyunca hazır sütlerin çilekli ya da muzlu olanlarını tükettim.
tüketip tüketmemek sana kalmış cincan
estağfirullah olur öyle bende bazen gözümün önündekini görmüyorumayy resmen bakar körüm tickerin varmış mavli yeni gördüm canım
süpersiniz hocam ya valla hayran kaldım bende bende 63 kiloyum 55 olmam lazım sürekli başlayıp bırakıyorum sanırım irade yok ah bi zayıflasam :18:
sağol canım müzmin bir sinüzitim varda 8 senedir yılın yarısını antibiyotik içerek geçiriyorum doktor tomografi çekip ameliyat olup olmıycağına karar vercek hayırlısı ameliyat olmayı düşünmüyorum amayinede çektireyim bakalım dedim canım artık hava geç kararıyor gecede 12:30 dan aşağı yatmıyorum oyüzden kaymasında bir mahsur yok gibi geldi desteğin için çooook sağol arkadaşım senin desteğinle vericem kiloları inşallah :13:
akşam yaptığım portakallı yoğurt çok güzel ve doyurucu oldu tavsiye ederim
estağfirullah olur öyle bende bazen gözümün önündekini görmüyorumpazar günü başladım pazar günü tartılıcam bakalım verebilicekmiyim
sağol canım benim
iyi bari menümü beğendin mutlu oldum
70 oldum bu arada
iyi geceler farmasi bir ikimiz varız sayfada, akşam üstü uyuyunca uykum kaçtı
offf çok pişmanın az önce dayanamadım bi poğça yedim yarın için kayınvalidemin günü için yapmıştım çok güzel pamuk gibiydi dayanamadım çokta güzel olmuş oysa bugün çok güzel beslenmiştimbu arad benim doğumdan sonra göbeğim kaldı hadi göbek öncesindede biraz vardı gaz çok oluyodu şişiyo ama yan taraflarım hiç yoktu pantolon giyince çok güzel duruyodu şimdi çok kötü duruyo acaba zayıflayınca oralarda gidicekmi?????
sağol canım müzmin bir sinüzitim varda 8 senedir yılın yarısını antibiyotik içerek geçiriyorum doktor tomografi çekip ameliyat olup olmıycağına karar vercek hayırlısı ameliyat olmayı düşünmüyorum amayinede çektireyim bakalım dedim canım artık hava geç kararıyor gecede 12:30 dan aşağı yatmıyorum oyüzden kaymasında bir mahsur yok gibi geldi desteğin için çooook sağol arkadaşım senin desteğinle vericem kiloları inşallah :13:
akşam yaptığım portakallı yoğurt çok güzel ve doyurucu oldu tavsiye ederim
estağfirullah olur öyle bende bazen gözümün önündekini görmüyorumpazar günü başladım pazar günü tartılıcam bakalım verebilicekmiyim
endişelenme tatlım güzel beslenme spor ve uyku düzeniyle her tarafın gidecek tabiki
geçmiş olsun canım mavlim hakkında hayırlısı olsun....
evet portakallı yoğurt çok hoş oluyor meyveli yoğurt tadı harika .
geçmiş olsun canım mavlim hakkında hayırlısı olsun....
evet portakallı yoğurt çok hoş oluyor meyveli yoğurt tadı harika .
çok sağol cnm insallah zayıflayana kadar hamur işi yapmıycaktım ama mecbur kaldım sen yap dedi poğçayı bende yapamam diyemedim insallah bida yapmak zorunda kalmam
portakallı yoğurdu nasıl yaptınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?