• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

tamam canım Allah rahatlık versin. ayrıca çok dikkat et araba kullanırken ve de sakın panikleme. hızlı ve güvenilir kararlar ver.
olacak o iş de olacak azimle sabırla inşallah.:38::nazar::nazar:

Aslında araba kullanmaya çıkmadan evvel biraz gerginliğim oluyor, keşke kullanmasan diyorum ama kullanırken zevk alıyorum ve hiç panik ve aşırı heyecanlanma falan da yaşamıyorum neyse ki.
İyi geceler...

iyi geceler kızlar yarın bizler için sağlıklı , mutlu huzurlu güzel bir gün olur inşallah :16:

Son düzenleme:
Aslında araba kullanmaya çıkmadan evvel biraz gerginliğim oluyor, keşke kullanmasan diyorum ama kullanırken zevk alıyorum ve hiç panik ve aşırı heyecanlanma falan da yaşamıyorum neyse ki.
İyi geceler...

çok güzel işte o serin kanlılık gerçekten önemli bir avantaj.
tamam canım Allah rahatlık versin.:16:görüşmek dileğiyle Allah'a emanet ol.:38:

Günaydınlar,şu an okuldasındır muhtemelen...Benim boş günüm oleyyyy:3::3::62::42::42:

Ben bişi sorucam tahin + pekmezi hergün mü yiyorsun,hergün yiyorsan miktarı ne kadar olmalı...Cevabını bekliyorum canım...akşama görüşmek dileğiyle...:71::71::71::71:Ha bu arada diyete katkısı ne?dikkatimi çekti her kahvaltında mutlaka tahin pekmez var...

TEBRİKLER CANIM resimlerde aynı kendimi gördüm sanki bende doğumdan sonra 83 kilodaydım. şuan 75 im ama durdu kilo vermem sanki ortalama 6-8 aydır aralıklarla hep diyet ve spor yapmaya çalışıyorum ama şu son 20 gündür durdu kilo vermem. kilo vermem duruncada moralim bozuluyor şevkim gidiyor canım ne spor yapmak isityor nede az yemek ama sabır etmem gerekli . sen başarmışsın bu nedenle seni çok tebrik ediyorum , emeğinin karşılığını almışsın , darısı başıma artıkın...

Günaydınlar,şu an okuldasındır muhtemelen...Benim boş günüm oleyyyy:3::3::62::42::42:

Ben bişi sorucam tahin + pekmezi hergün mü yiyorsun,hergün yiyorsan miktarı ne kadar olmalı...Cevabını bekliyorum canım...akşama görüşmek dileğiyle...:71::71::71::71:Ha bu arada diyete katkısı ne?dikkatimi çekti her kahvaltında mutlaka tahin pekmez var...

merhaba canım bugün boş günüm ama büyük oğlanı okula getir götür,pazar işi ,anneme vs derken şimdi pc başına fırsat bulup da oturabildim.:34:
tahin pekmezi hergün yiyiyorum .bu olmazsa bal.
pekmez de zaten şeker yok tahin susamdan yapıldığı için yağlı ama abartmadığımı düşünüyorum o nedenle yiyiyorum.:16:

TEBRİKLER CANIM resimlerde aynı kendimi gördüm sanki bende doğumdan sonra 83 kilodaydım. şuan 75 im ama durdu kilo vermem sanki ortalama 6-8 aydır aralıklarla hep diyet ve spor yapmaya çalışıyorum ama şu son 20 gündür durdu kilo vermem. kilo vermem duruncada moralim bozuluyor şevkim gidiyor canım ne spor yapmak isityor nede az yemek ama sabır etmem gerekli . sen başarmışsın bu nedenle seni çok tebrik ediyorum , emeğinin karşılığını almışsın , darısı başıma artıkın...

çok teşekkürler canım.
canım sen de güzel kilo vermişsin tebrikler, fakat bunu ömür boyu sağlıklı beslenme modeli olarak görürsek kendimiz için daha sıkıntısız verebiliriz , ve de koruyabiliriz kilomuzu diye düşünüyorum o nedenle pesetmek yok. azim ve kararlılıkla devam etmek lazım.bir de zaman zaman duraklamalar yaşanacaktır elbette vücutlarımız o kadar harika programlanmış ki yaratıcı tarafından sağlığı kaybetmemek adına hemen ayar çekiyor kilo verme hızına ne güzeli işte yoksa bize kalsa ne pahasına olursa olsun dur durak bilmeden kilo vermeye devam edeceğiz ama bu sefer de sağlığımızı kaybedeceğiz , iş daha kötü sonuçlanacak.
bence sakın karamsar olma 8 kilo vermişsin düzenli beslenme uyku düzeni ve kendine yaşam standartına uygun sportif aktiviteyle diğer kilolarını da sağlıkla gönderirsin inşallah canım kolaylıklar diliyorum.:16:

Canım senin sözünü dinlediğimi göstermek için yazıyorum...

Sabah(8:00) 1 bardak ılık su ve 2 kayısı

Kahvaltı(9:30)

2 dilim kepek ekmek
2 kupa az şekerli çay
1 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1çk bal
½ kk beyaz peynir
¼ kk tulum peyniri
1 y.k mantar kavurması
Tere,maydonoz,nane,domates,salatalık la kahvaltımı tamamladım.

Ara(11:00)

1 muz(ezip 1 cevizle ve tarçınla karıştırdım.)
1 kupa 5i 1 yerde çay

Öğle(13:20)

1 kupa haşlanmış makarnanın içine 1 salatalık,yarım domates,2 yeşil soğan,maydonoz ve nane doğradım.Hiç yağ koymadan acık tuzla tatlandırıp 1 bardak ayranla yedim.

Ara(15:00)

3 bardak şekersiz çay
1 tane kepekli+yulaflı bisküvi
1 kuru incir

Akşam(17:00)

4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote(2 yemek kaşığı zeytin yağıyla yaptım.Tavuk ise göğüs)
1 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt

Belki gecede bir bardak süt içer ve yatarım…

Su miktarı ise şimdilik1.5 litre

Canım senin sözünü dinlediğimi göstermek için yazıyorum...

Sabah(8:00) 1 bardak ılık su ve 2 kayısı

Kahvaltı(9:30)

2 dilim kepek ekmek
2 kupa az şekerli çay
1 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1çk bal
½ kk beyaz peynir
¼ kk tulum peyniri
1 y.k mantar kavurması
Tere,maydonoz,nane,domates,salatalık la kahvaltımı tamamladım.

Ara(11:00)

1 muz(ezip 1 cevizle ve tarçınla karıştırdım.)
1 kupa 5i 1 yerde çay

Öğle(13:20)

1 kupa haşlanmış makarnanın içine 1 salatalık,yarım domates,2 yeşil soğan,maydonoz ve nane doğradım.Hiç yağ koymadan acık tuzla tatlandırıp 1 bardak ayranla yedim.

Ara(15:00)

3 bardak şekersiz çay
1 tane kepekli+yulaflı bisküvi
1 kuru incir

Akşam(17:00)

4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote(2 yemek kaşığı zeytin yağıyla yaptım.Tavuk ise göğüs)
1 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt

Belki gecede bir bardak süt içer ve yatarım…

Su miktarı ise şimdilik1.5 litre

canım tek kelimeyle harika bir liste olmuş bence.diyecek hiç ne eksik ne fazla yönünde bir laf yok.:nazar::nazar::nazar::16:

merhaba canım yine ben dünkü yorumunda ekmek ye demiştin sanırım ama inan çok doyuyorum ve yeme gereği duymuyorum, bi problem olur mu ki:44:

bugün 7 de bitki çayı
7.30 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber
10.10 2 burçak bisküvi
12.15 ızgara tavuk(2 but kadar), 1 kaşık pilav, ayran, salata, ekmek yok
15.30 yarım muz
akşamada kocacıma bol yağlı patlıcan musakka yaptım
ben de dünden artan kurufasulye, yanına yoğurt, salata, 1 kaşıkta pilav yicem:59:

bu arada yarım kilo daha vermişim 70 e düşiyimde güncelliyim tickeri:64:

merhaba canım yine ben dünkü yorumunda ekmek ye demiştin sanırım ama inan çok doyuyorum ve yeme gereği duymuyorum, bi problem olur mu ki:44:

bugün 7 de bitki çayı
7.30 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber
10.10 2 burçak bisküvi
12.15 ızgara tavuk(2 but kadar), 1 kaşık pilav, ayran, salata, ekmek yok
15.30 yarım muz
akşamada kocacıma bol yağlı patlıcan musakka yaptım
ben de dünden artan kurufasulye, yanına yoğurt, salata, 1 kaşıkta pilav yicem:59:

bu arada yarım kilo daha vermişim 70 e düşiyimde güncelliyim tickeri:64:

ben bugün menün de hiçbir anormallik görmedim .
öğleyin yediğin tavuk but kalça mı yoksa baget mi
yani 2 baget mi 2 kalça büyük but mu yedin?
ekmeğe gelince de doyuyorsan niye yiyesinki canım:34:

Topiğinizi çok yararlı buldum zayıflamak isteyenler için..takipteyim sizi..öğretmen oluşunuzdan olmalı,anlatımınız çok açıklayıcı ve bıkmadan,usanmadan..bu arada branşınız ne?benim de vermem gereken 5-6 kilo var..umarırım başarırım..hepimize kolay gelsin..

Topiğinizi çok yararlı buldum zayıflamak isteyenler için..takipteyim sizi..öğretmen oluşunuzdan olmalı,anlatımınız çok açıklayıcı ve bıkmadan,usanmadan..bu arada branşınız ne?benim de vermem gereken 5-6 kilo var..umarırım başarırım..hepimize kolay gelsin..

merhaba hoşgeldiniz umarım faydalı olur .
iltifatlarınız için de çok teşekkür ederim. sosyal bilgiler öğretmeniyim.
umarım herşey istediğiniz gibi olur, kolaylıklar diliyorum.:16:

Son düzenleme:
bende bu sabah saat 10 da kahvaltı yaptım 1 domates,1salatalık,çok az peynir yedim (çünkü tam yağlıydı) 2 zeytin 1 yesil zeytin,1yumurta,1 çay kasığı recel,1dilim kepek ekmeği ve çok az şekerli çay(çay kasığını batırıp çıkadım şekere) sonra 2 bardak su,12de yeşil çay içtim 1de 1 patates yedim(haslanmıs) 1litre su içtim az öncede yine yesil çayımı ve 1 bardak su içtim birazdan yemek yiycem mercimek çorbası ve bol salata ekmek erken olduğu için 1 dilim yiyebilirmiyim ve gece ne yemeliyim sizce?

Son düzenleme:
ben bugün menün de hiçbir anormallik görmedim .
öğleyin yediğin tavuk but kalça mı yoksa baget mi
yani 2 baget mi 2 kalça büyük but mu yedin?
ekmeğe gelince de doyuyorsan niye yiyesinki canım:34:

kalçalı but değil canım baget
artık daha az açlık hissediyorum. kalsiyum içerikli yoğurt ve süte de daha ağırlık veriyorum. çok tokluk hissi veriyor valla. allah senden razı olsun bunu senden öğrendim çünkü:61:

çok fena gaza geldim pantolonlarım bollaşmaya başladı daha 4.5 kilo vermişken bile:64:

Nazar boncukların için çoooook teşekkürler...İdolümsün untma:21::21::21::21:...geçen cuma günün tartıldığımda 66.800'düm,bugün tartıldım 66.300 çıktım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Bu benim için çok büyük başarı.İnan senin verdiğin bilgilerin katkısı çok.Üstelik hiç aç kalmıyorum hatta tıka basa doyuyorum...Sadece 1 aydır hiç taviz vermeden hergün yağmur,çamur demeden arkadaşlarla 1 saat yürüdük...Ve hergün 40 dakika spor aletlerinde çalıştık...Demek ki çabalrsan gidiyor...

bende bu sabah saat 10 da kahvaltı yaptım 1 domates,1salatalık,çok az peynir yedim (çünkü tam yağlıydı) 2 zeytin 1 yesil zeytin,1yumurta,1 çay kasığı recel,1dilim kepek ekmeği ve çok az şekerli çay(çay kasığını batırıp çıkadım şekere) sonra 2 bardak su,12de yeşil çay içtim 1de 1 patates yedim(haslanmıs) 1litre su içtim az öncede yine yesil çayımı ve 1 bardak su içtim birazdan yemek yiycem mercimek çorbası ve bol salata ekmek erken olduğu için 1 dilim yiyebilirmiyim ve gece ne yemeliyim sizce?

merhaba canım sabah çok güzelde bana göre, öğlen biraz az değil mi?
1 haşlanmış patates sanırım dimi? ben de önceden çok az yerdim ve ilk başta 3.5 kilo verdim sonra gram oynamadı:50:

farmasi nin yazılarını okuyup uyguladığımdan beri daha iyi sanki:44:

merhaba canım kahvaltın çok güzel
ama öğlen için maalesef aynı şeyi söylemem mümkün değil .
öğleyin çorba salata yoğurt et türü
ya da sebze yoğurt salata ekmek gibi yiyeceklerle beslenmelisin canım. yoksa metabolizman böyle tek tip ve de az miktarda yiyecekle yavaşlar. ayrıca patates kabızlık yapan bir yiyecek dikkat etmelisin. bağırsak hareketlerini yavaşlatırsın ,tartıda artı gözükmeye başlarsın bu sefer de.
ben de patates yiyiyorum ama 2 yk püre ya da 1 elma dilimi şeklinde yiyiyorum.

aralar hep sıvı alımıyla başlamış ve devam etmiş.

akşam mercimek çorbasının yanında 1 dilim ekmek bol salata 2-3 yk yoğurt da yiyebilirsin.
afiyet olsun canım.
gece için öneriler
2 porsiyon meyve
1 porsiyon meyve ve 1 bardak şekersiz süt
1 bardak süt 2 kuru kayısı
1 bardak süt 1 kuru kayısı 4 fındık ya da badem
gibi seçenekler önerebilirim.

Son düzenleme:
Back