kalçalı but değil canım baget
artık daha az açlık hissediyorum. kalsiyum içerikli yoğurt ve süte de daha ağırlık veriyorum. çok tokluk hissi veriyor valla. allah senden razı olsun bunu senden öğrendim çünkü
çok fena gaza geldim pantolonlarım bollaşmaya başladı daha 4.5 kilo vermişken bile
Nazar boncukların için çoooook teşekkürler...İdolümsün untma...geçen cuma günün tartıldığımda 66.800'düm,bugün tartıldım 66.300 çıktım... Bu benim için çok büyük başarı.İnan senin verdiğin bilgilerin katkısı çok.Üstelik hiç aç kalmıyorum hatta tıka basa doyuyorum...Sadece 1 aydır hiç taviz vermeden hergün yağmur,çamur demeden arkadaşlarla 1 saat yürüdük...Ve hergün 40 dakika spor aletlerinde çalıştık...Demek ki çabalrsan gidiyor...
anladım baget ile but aynı miktar değil onun için sordum ve 2 baget süper.
kalsiyum alımından memnun kalmana da sevindim.
pantalonların hayırlısıyla inşallah sana veda bile edecekler canım sen azmettikten sonra
ahhh amin inşallah bi daha giymem umarım o 42 bedenleri, evlenirken 36 beden biri olarak kafayı yiyecem
çok azimliyim bu sefer buraya yazmak için ve onaylanmak için kaçamak yapmıyorum, senin söylediklerin de benim için önemline de olsa sen bunu başarmıssın hem de sağlıklı bi şekilde
ben de uzman değilim ama anlayabiliyorum bi diyet listesi gördüğümde sağlıklı olup olmadığını.sadece uygulayamıyordum oda oluyor artık
merhaba canım sabah çok güzelde bana göre, öğlen biraz az değil mi?
1 haşlanmış patates sanırım dimi? ben de önceden çok az yerdim ve ilk başta 3.5 kilo verdim sonra gram oynamadı
farmasi nin yazılarını okuyup uyguladığımdan beri daha iyi sanki:44:
merhaba canım kahvaltın çok güzel
ama öğlen için maalesef aynı şeyi söylemem mümkün değil .
öğleyin çorba salata yoğurt et türü
ya da sebze yoğurt salata ekmek gibi yiyeceklerle beslenmelisin canım. yoksa metabolizman böyle tek tip ve de az miktarda yiyecekle yavaşlar. ayrıca patates kabızlık yapan bir yiyecek dikkat etmelisin. bağırsak hareketlerini yavaşlatırsın ,tartıda artı gözükmeye başlarsın bu sefer de.
ben de patates yiyiyorum ama 2 yk püre ya da 1 elma dilimi şeklinde yiyiyorum.
aralar hep sıvı alımıyla başlamış ve devam etmiş.
akşam mercimek çorbasının yanında 1 dilim ekmek bol salata 2-3 yk yoğurt da yiyebilirsin.
afiyet olsun canım.
gece için öneriler
2 porsiyon meyve
1 porsiyon meyve ve 1 bardak şekersiz süt
1 bardak süt 2 kuru kayısı
1 bardak süt 1 kuru kayısı 4 fındık ya da badem
gibi seçenekler önerebilirim.
evet cnm öğlen az yedim midem küçülsün diye az öncede kuruyemişi sevmediğim halde yedim bi avuç fındık ve badem karısımı yedim fazlamı yedim yoksa ama 5 buçukta yediğim için acıkmısım aksam yemeğimi aynen yazdığın gibi yemiştim zaten cnm yarın artık bi düzen kuruyorum kendime kendi kendimin diyetisyeni olucam sabahki kahvaltımı aynı şekilde yapıcam 9da yapıcam öğlen 1de salata tavuk haşlama yapıp yiycem yanında yoğurtta tabi aksamda çorba ve makarna yemeyi düşünüyorum aralarda bol su ve yesil çay 6da yemiş olcam yemeğimi ve aksamda ya kuruyemiş yerim yada meyve sevmem lazım bunları sence nasıl cnm
yarın için planlar çok güzel
makarnayı ne ölçüde yediğin önemli 4 yk yı geçmemeye bak canımcım.
çoğu kişi makarna yerine 2 dilim kepek ekmek önerir. hem daha tok tutar hem de makarnadan daha zararsız olduğu için . makarna kepek makarna değilse kan şekeri seviyesini hızla yükseltip düşürdüğü ve açlığa neden olduğu için önerilmez. ama ben şahsen yasaklara karşıyım . kişi iradesini de kontrol altına alabilmeyi öğrenmeli diyorum hayat boyu asla makarna yemiyecek miyiz ya da tatlı yemiyecek miyiz öyle değil mi ama ben bu tip katı kurallara karşıyım ve de herşeyden az az yiyerek sağlıklı bir şekilde kilo verilebileceğine inandığım gibi bunu da başarabildiğimi düşünüyorum.
sana şimdiden afiyet olsun canım.
iyi geceler farmasicim burası şenlenmiş maşallah herkes yediklerini paylaşmış negüzel benim bugünkü menüm
9:00 1 bardak limonlu sıcak su peynir zeytin 2 tk pekmez 2 şekersiz çay 2 dilim çavdar ekmeği
13.30 5 kaşık etli taze fasulye 1 tabak yeşil salata 4 kaşık tarçınlı sütlaç 16.30 1 paket altınbaşak bisküvi 2tk tahin pekmez 1 avuç kuru üzüm
17.30 1 tane elma
20.30 7 kaşık taze fasulye 1 tabak yeşil salata
22:00 1 armut 1 portakal 4 tane badem
şimdiye kadar 2lt su içtim yaaa ben çok yedim galiba tıka basa yemişim gibi hissediyorum:26:
günaydıııınmavlicim listene diyecek söz yok sadece tek kelimeyle harikasın.
bir de şunu tavsiye ediyorum gün içerisinde süt ya da yoğurt mutlaka tüketmeni.
öğlen yemeğinde de akşam yemeğinde de en 2yk yoğurt yeseydin canım keşke.
ama o kadar güzel beslenmişsin ki gerçekten süper sende kiloların bu gidişle fazla bir zaman daha duramaz sen onları çabuk gönderirsin hayırlısıyla
merhaba canım hoşgeldin evet bir göründün sonra banlanmışsın hayrola ya anlamadım:26: ne oldu ki?cnm merhaba kac gundur yoktumfarkettınmı bılmem ama okudum hep.
bu gunku menumu yazıyım sana
sabah sirkeli su
1kk peynır
1dl ekmek
1 cevız
1 domates
salatalık
ara 1k incir
yeşil çay
öğlen 2 fırın köfte
1 elma dilim patates fırında
3 yk bulgur pilav
2yk yoort
ikindi kusburnu pekmezi 3 çay kasık
aksam 1 tavada acılı yumurta
2 cerı domates
1 dilim ekmek
sekersız cay
bol maydonoz
(yemegım yoktu gec gelince eşimle bole yıyıverdık- bakıcımdan kızımı alırken dayanamayacagım kacamaklar vardı ama yook dedım ve hiççç cnm istemedı yemedım de mutluyummm)
kızımı uyuttum bıraz oynuycam sımdı
merhaba canım, bende geldim. bugün boğazım çok fena, havalar bi sıcak bi soğuk üşüttüm
neyse sabah klasik yine bitki çayı, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 5 adet ızgara köfte, ayran, salata(yağsız), 1 dilim ekmek
ara 2 adet bisküvi
sonra vurdum kafayı yattım, konuşmak acı veriyor, kalkınca bizimkilere patates kızarttım kendimde yağsız pişmiş omlet, salata ve peynir, 1 dilim kadar ekmek yedim, çünkü ağzımın tadı yok yemek için
bugün böyleydi, umarım olmuştur:44:
bide ben 1.5 litre kadar su içiyosam 1 litre kadar da açık ve şekersiz çay içiyorum gün içinde okulda bunu da sorayım çay zararlı değil dimi?
merhaba canım, bende geldim. bugün boğazım çok fena, havalar bi sıcak bi soğuk üşüttüm
neyse sabah klasik yine bitki çayı, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 5 adet ızgara köfte, ayran, salata(yağsız), 1 dilim ekmek
ara 2 adet bisküvi
sonra vurdum kafayı yattım, konuşmak acı veriyor, kalkınca bizimkilere patates kızarttım kendimde yağsız pişmiş omlet, salata ve peynir, 1 dilim kadar ekmek yedim, çünkü ağzımın tadı yok yemek için
bugün böyleydi, umarım olmuştur:44:
bide ben 1.5 litre kadar su içiyosam 1 litre kadar da açık ve şekersiz çay içiyorum gün içinde okulda bunu da sorayım çay zararlı değil dimi?
sana ceza almışlar demiştim ya ondan cnm yamerhaba canım hoşgeldin evet bir göründün sonra banlanmışsın hayrola ya anlamadım:26: ne oldu ki?
tüm ara ve ana öğünlerini çok beğendim harikasın
kaçamaklara hayır demenden dolayı ayrıca tebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?