- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 43
- Konu Sahibi frambuazlii
-
Annene aynen bu şekilde anlatsan belki ikna olmaz mı? Abisi falan da görmek istiyor desen ? Sonuçta uzak yerler . Allah kolaylık versin. İnşallah hayırla sonuçlanırMerhaba herkese. Benim durumumda olup da yazılan başlıkları okudum fakat ben de kendi durumumu yazıp fikir almak istiyorum. 3 yılı aşkın bir ilişkim var o İstanbul'da benim ailem de İzmir'de oturuyor. Ben 1. Senemizde gittim ailesiyle tanıştım bir kaç kere onlarda da kaldım ailesi gayet düzgün insanlar benim aileme de yakınlar. Annem bizi başından beri biliyordu fakat uzak olduğu için hep olumsuzdu. Bu arada tek çocuğum. Arada gelgitler oldu derken ben ilişkimi babama da bir hafta önce açtım gayet olumlu karşıladı kız karar vermiş zaten olacak illa ki gelsin tanışalım sonra ailesi gelsin sonra söz yaparız vs. Dedi.
Fakat şöyle bir sorun var ki abisi başka ülkeden geldi yaz tatiline ve kalabalık bir aileler. Erkek arkadaşım da ben iki kere o kadar kişiye yolculuk yaptırmamam ben gelir tanışır sonraki hafta ailem gelir isteme söz yaparız diyor. Ailem de öyle tek seferde kız alınmaz diyor. Ben de çok arada kaldım 10 yıl yaşlandım gibi hissediyorum adeta. Annem o sana baskı yapıyor abisi gelmişse ne yapalım diyor. Erk. Arkadaşım da benim babam rahatsız bir de o kadar plan yapmıştık ailene söylemekte geç kaldın biz aylar önceden bunu konuşmuştuk diyor. Abimler gitmeden söz yapmak istiyorum onlar da olacak diyor. Ailemle konuşmaya da çekiniyorum tek seferde gelsin tanissinlar söz yapalım diye. İki ucu .. değnek. Bu tarz deneyimleri olanlar ne yapmam lazım sizce
Daha çok arada kalır on yıl yaslanir,bir de mutsuz olursun.Ben de çok arada kaldım 10 yıl yaşlandım gibi hissediyorum adeta.
Sevgilinin dediği daha mantıklı ya sonuçta sen o aileyle yaşayacaksın annen baban yok dese adamı bırakacak misin birakacaksan bu yola hiç girme aile senin için okey ise işleri kolaylaştırmak daha mantıklıMerhaba herkese. Benim durumumda olup da yazılan başlıkları okudum fakat ben de kendi durumumu yazıp fikir almak istiyorum. 3 yılı aşkın bir ilişkim var o İstanbul'da benim ailem de İzmir'de oturuyor. Ben 1. Senemizde gittim ailesiyle tanıştım bir kaç kere onlarda da kaldım ailesi gayet düzgün insanlar benim aileme de yakınlar. Annem bizi başından beri biliyordu fakat uzak olduğu için hep olumsuzdu. Bu arada tek çocuğum. Arada gelgitler oldu derken ben ilişkimi babama da bir hafta önce açtım gayet olumlu karşıladı kız karar vermiş zaten olacak illa ki gelsin tanışalım sonra ailesi gelsin sonra söz yaparız vs. Dedi.
Fakat şöyle bir sorun var ki abisi başka ülkeden geldi yaz tatiline ve kalabalık bir aileler. Erkek arkadaşım da ben iki kere o kadar kişiye yolculuk yaptırmamam ben gelir tanışır sonraki hafta ailem gelir isteme söz yaparız diyor. Ailem de öyle tek seferde kız alınmaz diyor. Ben de çok arada kaldım 10 yıl yaşlandım gibi hissediyorum adeta. Annem o sana baskı yapıyor abisi gelmişse ne yapalım diyor. Erk. Arkadaşım da benim babam rahatsız bir de o kadar plan yapmıştık ailene söylemekte geç kaldın biz aylar önceden bunu konuşmuştuk diyor. Abimler gitmeden söz yapmak istiyorum onlar da olacak diyor. Ailemle konuşmaya da çekiniyorum tek seferde gelsin tanissinlar söz yapalım diye. İki ucu .. değnek. Bu tarz deneyimleri olanlar ne yapmam lazım sizce
En mantıklısı. Airbnb'de üç odalı ev tutsunlar orada kalırlar cuma cumartesi, pazardan da geldikleri gibi giderler..
Bence 2-3 günlüğüne gelsinler sizin şehre. Aynı gün olmasın tanışma ve isteme. Atıyorum cuma akşam tanışılsın, pazar isteme söz olsun gibi plan yapın.
Merhaba herkese. Benim durumumda olup da yazılan başlıkları okudum fakat ben de kendi durumumu yazıp fikir almak istiyorum. 3 yılı aşkın bir ilişkim var o İstanbul'da benim ailem de İzmir'de oturuyor. Ben 1. Senemizde gittim ailesiyle tanıştım bir kaç kere onlarda da kaldım ailesi gayet düzgün insanlar benim aileme de yakınlar. Annem bizi başından beri biliyordu fakat uzak olduğu için hep olumsuzdu. Bu arada tek çocuğum. Arada gelgitler oldu derken ben ilişkimi babama da bir hafta önce açtım gayet olumlu karşıladı kız karar vermiş zaten olacak illa ki gelsin tanışalım sonra ailesi gelsin sonra söz yaparız vs. Dedi.
Çok doğru söylediniz. Teşekkür ederim bunu düşüneceğim. .Annem o kadar baskıcı birisi ki bunu yeni fark ediyorum bütün hayatım boyunca önemsiz konularda bile alttan alttan baskı yapan birisi oldu.Yazdıklarınızdan anlaşılan siz de erkek arkadaşınıza hak veriyorsunuz ama ailenize söylemeye çekiniyorsunuz. Anneniz size erkek arkadaşınızın baskı yaptığını söylemiş ama aslında kendisi baskı yapıyor.
Güzellikle karşınıza alıp "Benim bir kardeşim olsa böyle özel bir günde yanımda olmasını isterdim. Bana önceden söylenmişti ama size söylemekte geciktim hata benim. Bu yüzden böyle formalite işler için kimse kırılsın istemiyorum. Gelsinler tek sefer hallolsun. İnsanları ekstra masraf yapmaya ya da kalacak yer bulmaya zorlamaya gerek yok"diyeceksiniz.
Ailemden çekindiğim için sürekli erteleyerek hata yaptım tam da yumurta kapıya geldiğinde durumu oldu şuan. Ben de çok ah vah ediyorum şuan keşke daha erkenden kararlı bir şekilde çekinmeden aileme açıklayıp tanışmayı çoktan yapsaydık diye. Oysa abisine biletleri o aldı abisi eşi 4 çocuğu geldiler buraya söz yapılacak diye benim bizimkilere söylemeyi ertelemem büyük hata oldu.siz babanıza neden bu kadar geç söylediniz?
süreci iyi yönetemeyen sizsiniz.
babanız önden bir tanışmak isteyebilir aileyle çok doğal ancak siz yumurta kapıya gelmeden söylemeliydiniz insanlarda plan programlarını ona göre yapardı.
sevgiliniz ben gelip tanışayım demiş durumda en mantıklısı bu. keşke babanıza sizde 6 ay 1 sene önce söyleseydinizde gelip tanışmış olurdu sevgilinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?