Oyy kuzumLena hastaymış, dua istedi hepinizdenEki Görüntüle 3205802
Ahh kuzum ederiz tabi Rabbim daimi şifa versin prensesimize tez zamandaLena hastaymış, dua istedi hepinizdenEki Görüntüle 3205802
Oyy kuzumbiran önce iyileşir inşallah. Rabbim şifa versin
AminAhh kuzum ederiz tabi Rabbim daimi şifa versin prensesimize tez zamanda
İyi gelir inşallah biraz uzaklaşmak canım .Rabbim yardımcınız olsunİyiyiz. Bursa’ya geldik bugün.
Canım benim kıyamam yaa,rabbim ferahlık sağlık versin inşLena hastaymış, dua istedi hepinizdenEki Görüntüle 3205802
İyiyiz komşum çok şükür ilk sallantı sonrası benim okula sığındık, ikinci sallantıda okuldaydik. Geceyi okul bahçesinde arabamızda geçirdik. Sabah da yola çıktık. Nurdağında 4 saat bekledik yol açılınca eşimin ailesinin yanına geldik Mersin e bir gece kaldık ertesi gün Kırıkkale ye geldik. Atlatmaya çalışıyoruz. Zaten bizim yaşadığımız hiçbir şey Maraş Hatay Adıyaman'ı görünce yani vah tüh demeye utanıyorum onların dertlerinin yanında. Binamıza da hasar yok denmiş gelip bakılmış. Geri nasıl gireceğiz diye düşünüyorum sonra bunun için de utanıyorum girecek bir evin var diye.
Ah minik kuzumLena hastaymış, dua istedi hepinizdenEki Görüntüle 3205802
Çok geçmiş olsun canım benimİyiyiz komşum çok şükür ilk sallantı sonrası benim okula sığındık, ikinci sallantıda okuldaydik. Geceyi okul bahçesinde arabamızda geçirdik. Sabah da yola çıktık. Nurdağında 4 saat bekledik yol açılınca eşimin ailesinin yanına geldik Mersin e bir gece kaldık ertesi gün Kırıkkale ye geldik. Atlatmaya çalışıyoruz. Zaten bizim yaşadığımız hiçbir şey Maraş Hatay Adıyaman'ı görünce yani vah tüh demeye utanıyorum onların dertlerinin yanında. Binamıza da hasar yok denmiş gelip bakılmış. Geri nasıl gireceğiz diye düşünüyorum sonra bunun için de utanıyorum girecek bir evin var diye.
Daha demin kızım uyandı 3 saat uyumuştu suluğuna bir uzanışı var kana kana içiyor suyu Allah im dedim 3 saat susuzlukta nasıl oluyor bu yavrular 100 küsurlü saatler sonra çıkan o bebekler nasıl durdu enkaz altında nasıl..
Allah hepsinin yardımcısı olsun enkaz altındakilerin, onları kurtarmaya çalışanlarin, depremzedelere yardım etmeye çalışanlarin hepsinin...
Çok geçmiş olsun kuzucuğaLena hastaymış, dua istedi hepinizdenEki Görüntüle 3205802
Allah yardımcınız olsun tatlı kalplimİyiyiz komşum çok şükür ilk sallantı sonrası benim okula sığındık, ikinci sallantıda okuldaydik. Geceyi okul bahçesinde arabamızda geçirdik. Sabah da yola çıktık. Nurdağında 4 saat bekledik yol açılınca eşimin ailesinin yanına geldik Mersin e bir gece kaldık ertesi gün Kırıkkale ye geldik. Atlatmaya çalışıyoruz. Zaten bizim yaşadığımız hiçbir şey Maraş Hatay Adıyaman'ı görünce yani vah tüh demeye utanıyorum onların dertlerinin yanında. Binamıza da hasar yok denmiş gelip bakılmış. Geri nasıl gireceğiz diye düşünüyorum sonra bunun için de utanıyorum girecek bir evin var diye.
Daha demin kızım uyandı 3 saat uyumuştu suluğuna bir uzanışı var kana kana içiyor suyu Allah im dedim 3 saat susuzlukta nasıl oluyor bu yavrular 100 küsurlü saatler sonra çıkan o bebekler nasıl durdu enkaz altında nasıl..
Allah hepsinin yardımcısı olsun enkaz altındakilerin, onları kurtarmaya çalışanlarin, depremzedelere yardım etmeye çalışanlarin hepsinin...
Çok geçmiş olsun canım benimminik kuzuyu op benim için
Allah yardımcınız olsun tatlı kalplim
Sizde sağ olun kuzumSağ olun
Allah yardımcınız olsun komşumİyiyiz komşum çok şükür ilk sallantı sonrası benim okula sığındık, ikinci sallantıda okuldaydik. Geceyi okul bahçesinde arabamızda geçirdik. Sabah da yola çıktık. Nurdağında 4 saat bekledik yol açılınca eşimin ailesinin yanına geldik Mersin e bir gece kaldık ertesi gün Kırıkkale ye geldik. Atlatmaya çalışıyoruz. Zaten bizim yaşadığımız hiçbir şey Maraş Hatay Adıyaman'ı görünce yani vah tüh demeye utanıyorum onların dertlerinin yanında. Binamıza da hasar yok denmiş gelip bakılmış. Geri nasıl gireceğiz diye düşünüyorum sonra bunun için de utanıyorum girecek bir evin var diye.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsunİyiyiz komşum çok şükür ilk sallantı sonrası benim okula sığındık, ikinci sallantıda okuldaydik. Geceyi okul bahçesinde arabamızda geçirdik. Sabah da yola çıktık. Nurdağında 4 saat bekledik yol açılınca eşimin ailesinin yanına geldik Mersin e bir gece kaldık ertesi gün Kırıkkale ye geldik. Atlatmaya çalışıyoruz. Zaten bizim yaşadığımız hiçbir şey Maraş Hatay Adıyaman'ı görünce yani vah tüh demeye utanıyorum onların dertlerinin yanında. Binamıza da hasar yok denmiş gelip bakılmış. Geri nasıl gireceğiz diye düşünüyorum sonra bunun için de utanıyorum girecek bir evin var diye.
Allah yardımcınız olsun kuzum, güç kuvvet versin inşallah1 haftadır bizdede depremler durmuyor artçı depremler 4.4 şiddetinde
Rabbim yardımcınız olsun kuzum Rabbim korusun1 haftadır bizdede depremler durmuyor artçı depremler 4.4 şiddetinde
İdare eder canım
Kardeşin ev bulabildi miİdare eder canım
Yok canım henüz belli değil. Ama bizim semtin%90 nı ağır hasarlı öyle olunca evlere girilmez. Bizimde öyle olabilir. Olmazsa mucize zaten