• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
İdare eder canım 🤗
Yok canım henüz belli değil. Ama bizim semtin%90 nı ağır hasarlı öyle olunca evlere girilmez. Bizimde öyle olabilir. Olmazsa mucize zaten🤲🥺
Hepsi yerine gelir inşallah Nevoşum canınız sağolsun başka ne diyeceğimi bilemiyorum ya nasılsın demek bile hiç bu kadar zor olmamıştı 😔

İdare eder canım 🤗
Yok canım henüz belli değil. Ama bizim semtin%90 nı ağır hasarlı öyle olunca evlere girilmez. Bizimde öyle olabilir. Olmazsa mucize zaten🤲🥺
Sultanım siz nerde kalıyorsunuz şimdi nasılsınız 😔

Kardeşin ev bulabildi mi 🥺
Tek başına karar vermek istemiyor. Biz gidip Nevşehir 'de kalacağız. Ne kadar kalırız bilmiyorum.
Eşim izin alabilirse o bizi bırakacak onu bekliyoruz.

Hepsi yerine gelir inşallah Nevoşum canınız sağolsun başka ne diyeceğimi bilemiyorum ya nasılsın demek bile hiç bu kadar zor olmamıştı 😔
İyi değilim dik durmaya çalışıyorum.
Maddiyi geçtim insanın manevi her şeyinin gitmesi zor. 🥺

Eve girmiyorlar komşum. İzin verilmiyor zaten. Girilecek gibi değil. 🥺
Ha ben gideceğiz deyince eve geri gideceğiz gibi düşündüm. Nereye gidecekler var mı tanıdıklari peki

Ha ben gideceğiz deyince eve geri gideceğiz gibi düşündüm. Nereye gidecekler var mı tanıdıklari peki
Nevşehir düşünüyorlar. Erkek kardeşi ailesi ile deprem sonrası Nevşehir' e gitti. O yardımcı olacak. Başka tanıdıkları yok 😕

Ama artçılar devam ediyor nasıl gireceksiniz eve
Eve giremiyoruz evimiz yok artık canım eşyayı bile alamıyacağız gibi🥺
Başka şehire taşınıyoruz. Eşyalı falan ev tutacağız. Eşim burada kalacak.

Nevşehir düşünüyorlar. Erkek kardeşi ailesi ile deprem sonrası Nevşehir' e gitti. O yardımcı olacak. Başka tanıdıkları yok 😕
Anladım buna da şükür en azından bir eve gecmis olacaklar ilk etapta.. 😔

Eve giremiyoruz evimiz yok artık canım eşyayı bile alamıyacağız gibi🥺
Başka şehire taşınıyoruz. Eşyalı falan ev tutacağız. Eşim burada kalacak.
Ahh sultanım ahh ne deyim bilmiyorum ki kelimeler düğümleniyor insanın boğazına. İnsanın yuvası hayatı her şeyi sonuçta. Sağ çıktık şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimizden

Ahh sultanım ahh ne deyim bilmiyorum ki kelimeler düğümleniyor insanın boğazına. İnsanın yuvası hayatı her şeyi sonuçta. Sağ çıktık şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimizden
Çok şükür 🤲

İyi değilim dik durmaya çalışıyorum.
Maddiyi geçtim insanın manevi her şeyinin gitmesi zor. 🥺
Ne desem yüzeysel kalacak gibi hissediyorum. İnşallah hep bir elden zamanla yaralarımızı saracağız 🙏🏻

Back