- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Geçmiş olsun canımVar sürdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımVar sürdüm
Sanki her an her yerde olcak gibiBenim stresten sedefim tuttu. Heryerim kaşınıyor
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Rabbim korusunSanki her an her yerde olcak gibi
Ne kadar da kıymet bilmezmisiz canomGeçen ay ocak ayı bitsin artık. Sıkıldık falan diyorduk Nerden bilebilirdik ki
Son akşamlarıydı bu gece. Herkesin yarın için planı vardı. Okula giden okula gidecekti
Kim bilebilirdi
Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara şifa versin.
Evsiz kalanlara yardım etsin.
Eşini dostunu evladını kaybedenlere Rabbim sabır versin.
Sözün bittiği yerdeyiz
Anın kıymetini bilmek lazım. Plan yapmamak lazımmışNe kadar da kıymet bilmezmisiz canom
Aynen kuzum geçmiş olsunRabbim korusun
Kullar olarak biz kendimizi iyice unuttuk,sapittik, son olanlar, insanların halleri iyice şımarıklık haline döndüAnın kıymetini bilmek lazım. Plan yapmamak lazımmış
Malesef öyle canımKullar olarak biz kendimizi iyice unuttuk,sapittik, son olanlar, insanların halleri iyice şımarıklık haline döndü
Canım benim tabiki ibadetlerimiz ,amellerimiz önemli ama insanız yaradılışımız da hatalar noksanlıklar yapma var .Ve en nihayetinde Allah ın rahmeti ile muamele göreceğiz .Allah her iki cihanda rahmetini merhametini eksik etmesin bizlerden.Kusurlarımızı eksiklerimizi bağışlasın.Eskiden ölümden korkardım. duymak bile istemezdim. cahilliğimdenmiş dini konularda son yıllarda bazı farkındalıklarım oldu, imanım arttı. şimdi ölümden korkmuyorum. tek korkum ahirete hazır olmayışım., ibadetlerimin eksikliği, namaz vs
geçen gece kuzenimle konuştuk. o da aynı şeyi diyor. ölümden korkmuyorum, amellerimden, ibadetlerimin eksikliğinden korkuyorum diyor.
Sakin ol canım çocuklarını düşün. Konuşurken ben bile hissettim gerginliğiniHasta olursan ne olacakBen astım hastasıyım ve hepiniz az çok tanısınız çok da duygusal bi insanım. Panik olduğum da aşikar. şu olaydan sonra yorganın bile altına başımı sokamaz oldum. Oğlumla bazen sabahları yorgan altında oynuyoruz, o an gözümün önüne enkaz görüntüleri geliyor ve nefesim kesiliyor. Yorganın altından nasıl çıkacağımı şaşırıyorum. Psikolojim hiç iyi değil. Eşimle her muhabbetimiz deprem olursa ne yaparız üzerine kurulu.
İletirim KukrişkomSen görüşebiliyorsan baloncukla geçmiş olsun dualarımızı bizim de ilet yasom.
Bem de girmeyecektim bir süre ama bazı şeyler sinir yıpratıyor ama yarım kalan hatim duaları var bir de haber vermem,almam gereken arkadaşlar fazla durmuyorum
İzleme sen tv , sosyal medyanı da kapat. Her gün dualarını et yardımını da etmişsindir artık dua ile destek ol hem kardeşlerimize hem kendine.Oğluna sarıl iyi şeylerin geleceğini düşün.Herkes için kendin için.Ben astım hastasıyım ve hepiniz az çok tanısınız çok da duygusal bi insanım. Panik olduğum da aşikar. şu olaydan sonra yorganın bile altına başımı sokamaz oldum. Oğlumla bazen sabahları yorgan altında oynuyoruz, o an gözümün önüne enkaz görüntüleri geliyor ve nefesim kesiliyor. Yorganın altından nasıl çıkacağımı şaşırıyorum. Psikolojim hiç iyi değil. Eşimle her muhabbetimiz deprem olursa ne yaparız üzerine kurulu.
Sağolasın canımİletirim Kukrişkom
İyiyiz. Bursa’ya geldik bugün.
Orda daha güvende hissedersiniz. İyi olmuş gittiğiniz Rabbim yardımınız olsunİyiyiz. Bursa’ya geldik bugün.
Lena hastaymış, dua istedi hepinizdenSağolasın canım