Hepsi yerine gelir inşallah Nevoşum canınız sağolsun başka ne diyeceğimi bilemiyorum ya nasılsın demek bile hiç bu kadar zor olmamıştıİdare eder canım
Yok canım henüz belli değil. Ama bizim semtin%90 nı ağır hasarlı öyle olunca evlere girilmez. Bizimde öyle olabilir. Olmazsa mucize zaten
Sultanım siz nerde kalıyorsunuz şimdi nasılsınızİdare eder canım
Yok canım henüz belli değil. Ama bizim semtin%90 nı ağır hasarlı öyle olunca evlere girilmez. Bizimde öyle olabilir. Olmazsa mucize zaten
Tek başına karar vermek istemiyor. Biz gidip Nevşehir 'de kalacağız. Ne kadar kalırız bilmiyorum.Kardeşin ev bulabildi mi
İyi değilim dik durmaya çalışıyorum.Hepsi yerine gelir inşallah Nevoşum canınız sağolsun başka ne diyeceğimi bilemiyorum ya nasılsın demek bile hiç bu kadar zor olmamıştı
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsunTek başına karar vermek istemiyor. Biz gidip Nevşehir 'de kalacağız. Ne kadar kalırız bilmiyorum.
Eşim izin alabilirse o bizi bırakacak onu bekliyoruz.
İdare eder canım. Malatya'da bir yakınımızda kalıyoruz. Ama gideceğiz. Ev bark kalmadı.Sultanım siz nerde kalıyorsunuz şimdi nasılsınız
Öyle canımAnladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ama artçılar devam ediyor nasıl gireceksiniz eveİdare eder canım. Malatya'da bir yakınımızda kalıyoruz. Ama gideceğiz. Ev bark kalmadı.
Eve girmiyorlar komşum. İzin verilmiyor zaten. Girilecek gibi değil.Ama artçılar devam ediyor nasıl gireceksiniz eve
Ha ben gideceğiz deyince eve geri gideceğiz gibi düşündüm. Nereye gidecekler var mı tanıdıklari pekiEve girmiyorlar komşum. İzin verilmiyor zaten. Girilecek gibi değil.
Nevşehir düşünüyorlar. Erkek kardeşi ailesi ile deprem sonrası Nevşehir' e gitti. O yardımcı olacak. Başka tanıdıkları yokHa ben gideceğiz deyince eve geri gideceğiz gibi düşündüm. Nereye gidecekler var mı tanıdıklari peki
Eve giremiyoruz evimiz yok artık canım eşyayı bile alamıyacağız gibiAma artçılar devam ediyor nasıl gireceksiniz eve
Anladım buna da şükür en azından bir eve gecmis olacaklar ilk etapta..Nevşehir düşünüyorlar. Erkek kardeşi ailesi ile deprem sonrası Nevşehir' e gitti. O yardımcı olacak. Başka tanıdıkları yok
Ahh sultanım ahh ne deyim bilmiyorum ki kelimeler düğümleniyor insanın boğazına. İnsanın yuvası hayatı her şeyi sonuçta. Sağ çıktık şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimizdenEve giremiyoruz evimiz yok artık canım eşyayı bile alamıyacağız gibi
Başka şehire taşınıyoruz. Eşyalı falan ev tutacağız. Eşim burada kalacak.
Çok şükürAhh sultanım ahh ne deyim bilmiyorum ki kelimeler düğümleniyor insanın boğazına. İnsanın yuvası hayatı her şeyi sonuçta. Sağ çıktık şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimizden
Ne desem yüzeysel kalacak gibi hissediyorum. İnşallah hep bir elden zamanla yaralarımızı saracağızİyi değilim dik durmaya çalışıyorum.
Maddiyi geçtim insanın manevi her şeyinin gitmesi zor.
Allah yardım etsin inşallah nevoşumAllah razı olsun canım benim
İnşallah canımAllah yardım etsin inşallah nevoşum