Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Ne kadar da kıymet bilmezmisiz canom

Eskiden ölümden korkardım. duymak bile istemezdim. cahilliğimdenmiş dini konularda son yıllarda bazı farkındalıklarım oldu, imanım arttı. şimdi ölümden korkmuyorum. tek korkum ahirete hazır olmayışım., ibadetlerimin eksikliği, namaz vs
geçen gece kuzenimle konuştuk. o da aynı şeyi diyor. ölümden korkmuyorum, amellerimden, ibadetlerimin eksikliğinden korkuyorum diyor.

Canım benim tabiki ibadetlerimiz ,amellerimiz önemli ama insanız yaradılışımız da hatalar noksanlıklar yapma var .Ve en nihayetinde Allah ın rahmeti ile muamele göreceğiz .Allah her iki cihanda rahmetini merhametini eksik etmesin bizlerden.Kusurlarımızı eksiklerimizi bağışlasın.

Ben astım hastasıyım ve hepiniz az çok tanısınız çok da duygusal bi insanım. Panik olduğum da aşikar. şu olaydan sonra yorganın bile altına başımı sokamaz oldum. Oğlumla bazen sabahları yorgan altında oynuyoruz, o an gözümün önüne enkaz görüntüleri geliyor ve nefesim kesiliyor. Yorganın altından nasıl çıkacağımı şaşırıyorum. Psikolojim hiç iyi değil. Eşimle her muhabbetimiz deprem olursa ne yaparız üzerine kurulu.

Sakin ol canım çocuklarını düşün. Konuşurken ben bile hissettim gerginliğiniHasta olursan ne olacak
Dua et

İzleme sen tv , sosyal medyanı da kapat. Her gün dualarını et yardımını da etmişsindir artık dua ile destek ol hem kardeşlerimize hem kendine.Oğluna sarıl iyi şeylerin geleceğini düşün.Herkes için kendin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…