- 8 Haziran 2013
- 56.275
- 149.404
Var sürdümKremlerin yok mu canom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var sürdümKremlerin yok mu canom?
Rabbim dayanma gücü versin inşallahKolay değil
Rabbim şifa versin canım. Herşey üst üste geldi.Evet Cancağzım, yürekler ağızdan uzun süre inmeyecek gibi duruyor.
Acılarım biraz dindi, şimdi kimyasalın sancıları var. Şükür böbrek ağrısı değil, dayanılıyor.
Hiç bu kadar yakınını duymamıştım, aynı şiddete yakın hissetmişlerdir muhtemelen.
Sağ olasın kuzumYasom geçmiş olsun kuzum
Amin inşallahRabbim dayanma gücü versin inşallah
Vücut bu, iyileşir toparlar. Ama bu yangınlar nasıl dinecekRabbim şifa versin canım. Herşey üst üste geldi.
Geçmeyecek bir yaraVücut bu, iyileşir toparlar. Ama bu yangınlar nasıl dinecek
Hep iyi olun nevoşumİyiyim canlarım
Allah razı olsunHep iyi olun nevoşum
Çok şükürİyiyim canlarım
Var, az evvel konuştum.Bal0ncuk la iletişimin var mı canım? çok mu kötü psikolojik durumu ?
canım benim yaa çok üzüldüm. kolay değil tabiVar, az evvel konuştum.
Psikolojik olarak bitmiş durumda.
Zaten hassas o her konuda, tahmin edebiliyorum cancağızımAmin Cancağzım, Bal0ncuk çok kötü
Sen de sağol canımBenimde öyle.
Sağol canım
Sen görüşebiliyorsan baloncukla geçmiş olsun dualarımızı bizim de ilet yasom.Amin Cancağzım, Bal0ncuk çok kötü
Rabbim seninde yardimcin olsun kuzucanEvet Cancağzım, yürekler ağızdan uzun süre inmeyecek gibi duruyor.
Acılarım biraz dindi, şimdi kimyasalın sancıları var. Şükür böbrek ağrısı değil, dayanılıyor.
Hiç bu kadar yakınını duymamıştım, aynı şiddete yakın hissetmişlerdir muhtemelen.
Yaa onu çok merak ediyorumAmin Cancağzım, Bal0ncuk çok kötü