Çok geçmiş olsun
Allah'ım sen koru
Hepimiz aynıyız kuzuKafayı sıyırmak üzereyim. Artık şu konuya girdiğimde insanların iyi hallerini okumak istiyorum. Sinirlerim sıfır
Yine mi ya,ben hiç bir şey izleyemiyorum
Yasom sen nasıl oldun,acıların dindi mi
evet 2,6 km resmen üstte olmuş
Benim stresten sedefim tuttu. Heryerim kaşınıyorYine mi ya,ben hiç bir şey izleyemiyorum
Hiç bir yerde durasım, konuşasım yokBenim stresten sedefim tuttu. Heryerim kaşınıyor
Evet Cancağzım, yürekler ağızdan uzun süre inmeyecek gibi duruyor.Yine mi ya,ben hiç bir şey izleyemiyorum
Acılarım biraz dindi, şimdi kimyasalın sancıları var. Şükür böbrek ağrısı değil, dayanılıyor.Yasom sen nasıl oldun,acıların dindi mi
Hiç bu kadar yakınını duymamıştım, aynı şiddete yakın hissetmişlerdir muhtemelen.evet 2,6 km resmen üstte olmuş
Kremlerin yok mu canom?Benim stresten sedefim tuttu. Heryerim kaşınıyor
Allah hepimize güç,kuvvet ,sabr versin cancağızımEvet Cancağzım, yürekler ağızdan uzun süre inmeyecek gibi duruyor.
Acılarım biraz dindi, şimdi kimyasalın sancıları var. Şükür böbrek ağrısı değil, dayanılıyor.
Hiç bu kadar yakınını duymamıştım, aynı şiddete yakın hissetmişlerdir muhtemelen.
Canom gecmis olsun kuzum benimBenim stresten sedefim tuttu. Heryerim kaşınıyor
Benimde öyle.Hiç bir yerde durasım, konuşasım yokçok geçmiş olsun canım
Sağol canımCanom gecmis olsun kuzum benim
Kolay değil
Yasom geçmiş olsun kuzumEvet Cancağzım, yürekler ağızdan uzun süre inmeyecek gibi duruyor.
Acılarım biraz dindi, şimdi kimyasalın sancıları var. Şükür böbrek ağrısı değil, dayanılıyor.
Hiç bu kadar yakınını duymamıştım, aynı şiddete yakın hissetmişlerdir muhtemelen.