Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar merhaba
Yarışmamız bu şekilde bir süre devam edecek.
Yani ne zaman toparlanır ne zaman biter onu şimdi bilmiyoruz.
Biraz toplarlarsak yapmak isteyenler yapabilir.
Ama süresi yok bilginiz olsun.
Kapatmıyoruz ama ağırdan alıyoruz.
Biliyorsunuz burası bizim kafa dağıtma alanımız.
Belki moral olsun diye yaparız. Uygun olunca oylarız.Ama bu ay içinde bitmez.
Bunu bildirmek istedim.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
❤️❤️❤️

Dışarı çıktık. Yaşadığım şehrin bu hale gelmeyi öldürdü beni. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Dua edin bu insanlara.
dua ediyoruz canım.
"Allah, bir güçlüğün arkasından bir kolaylık yaratacaktır."(Talak, 65/7)
ilk günden beri hep bu ayete sığınıyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

tuvalet ve hijyen çok sıkıntıymış. Allah korusun salgın hastalıklara yol açar :KK43:
Hatay'da konya çalışmalar yapıyor bu durumla ilgili canım seyyar wc ler kuruluyor belediye başkanımız atiyor fotoğraflar ve su sorunu halledilmeye çalışılıyor alt yapıda çalışmalar yapılıyor temiz su için . İnşallah hepsi halledilir🤲 tabiki çok büyük sıkıntı oyuzden aslında çalışanların maske falan takması gerekli diye duymuştum kokular falan başlamış cenazelerden ve hijyenle alakalı.☹️offf
IMG_20230212_131931.jpg
IMG_20230212_131851.jpg

Screenshot_2023-02-12-13-18-11-550_com.instagram.android.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba
Bunu bildirmek istedim.

ben "iptal edelim" dedim, Nevreste Nevreste "o kadar emek var abi" dedi en sonunda şöyle ortak bir karar çıktı ; "şu ana kadar katılanların emekleri de yok olmasın yarışmayı dondurduk" diyelim dedik. Tarih belirsiz dileyen tarif yollayabilir ama şu tarihte oylama başlayacak diye bugün bir cümle kuramıyoruz.

hepinizin gönlüne emeğine sağlık, anlayışınız için hepinize minnettarım

Arkadaşlar merhaba
Bunu bildirmek istedim.
Acımız büyük nevoşum, yarışma falan o kadar anlamsız geliyor ki şuan 🥺

ben "iptal edelim" dedim, Nevreste Nevreste "o kadar emek var abi" dedi en sonunda şöyle ortak bir karar çıktı ; "şu ana kadar katılanların emekleri de yok olmasın yarışmayı dondurduk" diyelim dedik. Tarih belirsiz dileyen tarif yollayabilir ama şu tarihte oylama başlayacak diye bugün bir cümle kuramıyoruz.

hepinizin gönlüne emeğine sağlık, anlayışınız için hepinize minnettarım
Benim için hic farketmez, tarifimi ilk yapanlardan biriydim. O kadar moralim bozuk ki yarışma olmuş olmamış, kim kazanmış, oy gelmiş gelmemiş zerre düşünemiyorum bile 🥺 yeter ki artık feraha çıkalım nolur🥺🤲

Arkadaşlar merhaba
Bunu bildirmek istedim.
Gereği yoktu nevoşum siz iyi olun yeter 🥺🙏

Hatay'da konya çalışmalar yapıyor bu durumla ilgili canım seyyar wc ler kuruluyor belediye başkanımız atiyor fotoğraflar ve su sorunu halledilmeye çalışılıyor alt yapıda çalışmalar yapılıyor temiz su için . İnşallah hepsi halledilir🤲 tabiki çok büyük sıkıntı oyuzden aslında çalışanların maske falan takması gerekli diye duymuştum kokular falan başlamış cenazelerden ve hijyenle alakalı.☹️offfEki Görüntüle 3205647 Eki Görüntüle 3205648
Eki Görüntüle 3205649
Allah razı olsun hepsinden 🙏

Acımız büyük nevoşum, yarışma falan o kadar anlamsız geliyor ki şuan 🥺

Benim için hic farketmez, tarifimi ilk yapanlardan biriydim. O kadar moralim bozuk ki yarışma olmuş olmamış, kim kazanmış, oy gelmiş gelmemiş zerre düşünemiyorum bile 🥺 yeter ki artık feraha çıkalım nolur🥺🤲
canım şu anda tüm ülkede hayat dondu zaten. herşey anlamsız ve önemsiz geliyor kesinlikle haklısın. ama özellikle deprem bölgelerinde olan ve buraya ulaşan insanlara moral olabilir. yoksa tabiki anlamsız. Nevreste Nevreste nasıl istiyorsa öyle olsun

evet artık feraha çıkalım :dua::dua::dua:

indirimlerde yakaladıkça güzel bir takım şeyler alıyordum. mutfak eşyası olur, başka birşey olur. ıvır zıvır vs. tabi fazla olduğundan paketli olarak dolaplarda duruyordu. dedim saçmalama çıkart ortaya. diğer fazlalıkları ayırdım. bunları koydum yerlerine. insanoğlu olarak gözümüz ne kadar açmış gerçekten. oysa Allah kullanmayı nasip etsin. alıp saklamak çok anlamsız. sonra kullanırım diyoruz. sonra var mı acaba düşünmüyoruz 😔

canım şu anda tüm ülkede hayat dondu zaten. herşey anlamsız ve önemsiz geliyor kesinlikle haklısın. ama özellikle deprem bölgelerinde olan ve buraya ulaşan insanlara moral olabilir. yoksa tabiki anlamsız. Nevreste Nevreste nasıl istiyorsa öyle olsun

evet artık feraha çıkalım :dua::dua::dua:
İnş iyi olur güzel olur kuzum, yeter ki mutlu huzurlu olalım 🥺🤲

X