Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .

Dışarı çıktık. Yaşadığım şehrin bu hale gelmeyi öldürdü beni. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Dua edin bu insanlara.
dua ediyoruz canım.
"Allah, bir güçlüğün arkasından bir kolaylık yaratacaktır."(Talak, 65/7)
ilk günden beri hep bu ayete sığınıyorum

tuvalet ve hijyen çok sıkıntıymış. Allah korusun salgın hastalıklara yol açar
Hatay'da konya çalışmalar yapıyor bu durumla ilgili canım seyyar wc ler kuruluyor belediye başkanımız atiyor fotoğraflar ve su sorunu halledilmeye çalışılıyor alt yapıda çalışmalar yapılıyor temiz su için . İnşallah hepsi halledilir tabiki çok büyük sıkıntı oyuzden aslında çalışanların maske falan takması gerekli diye duymuştum kokular falan başlamış cenazelerden ve hijyenle alakalı.offf

Son düzenleme:

ben "iptal edelim" dedim, Nevreste "o kadar emek var abi" dedi en sonunda şöyle ortak bir karar çıktı ; "şu ana kadar katılanların emekleri de yok olmasın yarışmayı dondurduk" diyelim dedik. Tarih belirsiz dileyen tarif yollayabilir ama şu tarihte oylama başlayacak diye bugün bir cümle kuramıyoruz.

hepinizin gönlüne emeğine sağlık, anlayışınız için hepinize minnettarım

Acımız büyük nevoşum, yarışma falan o kadar anlamsız geliyor ki şuan

Benim için hic farketmez, tarifimi ilk yapanlardan biriydim. O kadar moralim bozuk ki yarışma olmuş olmamış, kim kazanmış, oy gelmiş gelmemiş zerre düşünemiyorum bile yeter ki artık feraha çıkalım nolur

Gereği yoktu nevoşum siz iyi olun yeter

Allah razı olsun hepsinden

Acımız büyük nevoşum, yarışma falan o kadar anlamsız geliyor ki şuan

canım şu anda tüm ülkede hayat dondu zaten. herşey anlamsız ve önemsiz geliyor kesinlikle haklısın. ama özellikle deprem bölgelerinde olan ve buraya ulaşan insanlara moral olabilir. yoksa tabiki anlamsız. Nevreste nasıl istiyorsa öyle olsun

evet artık feraha çıkalım

indirimlerde yakaladıkça güzel bir takım şeyler alıyordum. mutfak eşyası olur, başka birşey olur. ıvır zıvır vs. tabi fazla olduğundan paketli olarak dolaplarda duruyordu. dedim saçmalama çıkart ortaya. diğer fazlalıkları ayırdım. bunları koydum yerlerine. insanoğlu olarak gözümüz ne kadar açmış gerçekten. oysa Allah kullanmayı nasip etsin. alıp saklamak çok anlamsız. sonra kullanırım diyoruz. sonra var mı acaba düşünmüyoruz

İnş iyi olur güzel olur kuzum, yeter ki mutlu huzurlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…