yok canım mülteciler yardım kamyonlarını durduruyormuş. aynı aileden 8 kişi ayrı ayrıymış gibi zorla paketleri almışlar. birkaç video gördüm bu konuda sosyal medyada. hatta bir videoda mülki amirlikler yardım etsin baş edemedik, yardımları yerlerine ulaştırmadık diyordu. moralim bozulduMarketler kapalı, benzin sorunu var. Ondan belki insanlar alıyorlardır
Allah hepinizden razı olsunyok canım mülteciler yardım kamyonlarını durduruyormuş. aynı aileden 8 kişi ayrı ayrıymış gibi zorla paketleri almışlar. birkaç video gördüm bu konuda sosyal medyada. hatta bir videoda mülki amirlikler yardım etsin baş edemedik, yardımları yerlerine ulaştırmadık diyordu. moralim bozuldu
Bende duydumya tırların önünü kesiyorlarmis. bazı insanlar artık oradaki yetkililere elinde silah bulunan herkes gönderilen ve oradaki enkazlardan biseyler kaçırmaya çalışan fırsatçılar yagmacilar için ayaklansin gerekenide yapsın falan diyorlarmış .Böyle devam ederse zaten millet üzgün kötü Allah korusun elinde silahı bulunan eden çoğu kişi sabretmez çeker vurur eder başı belaya girer. Herkes zaten zor durumda bir cok seye sabır çekmek zorunda kalıyor ,sabirda bir yere kadar diyerek. İhtiyacı olupta alan çok başka bir durum , ama böyle fırsatçılara dikkat edilmeli .yok canım mülteciler yardım kamyonlarını durduruyormuş. aynı aileden 8 kişi ayrı ayrıymış gibi zorla paketleri almışlar. birkaç video gördüm bu konuda sosyal medyada. hatta bir videoda mülki amirlikler yardım etsin baş edemedik, yardımları yerlerine ulaştırmadık diyordu. moralim bozuldu
Bilemeyiz ki belki de zor durumda kalıyorlar da kesiyorlar. Market yok olsa da katı katına fiyat çekiyorlar. Evler hasarlı, yıkık. Bizim evimizde herşey elimizin altında market yabıbaşımızda. Belki cepte para dahi yok. Çoluk çocuk aç olunca ne yapacaklar.Bende duydumya tırların önünü kesiyorlarmis. bazı insanlar artık oradaki yetkililere elinde silah bulunan herkes gönderilen ve oradaki enkazlardan biseyler kaçırmaya çalışan fırsatçılar yagmacilar için ayaklansin gerekenide yapsın falan diyorlarmış .Böyle devam ederse zaten millet üzgün kötü Allah korusun elinde silahı bulunan eden çoğu kişi sabretmez çeker vurur eder başı belaya girer. Herkes zaten zor durumda bir cok seye sabır çekmek zorunda kalıyor ,sabirda bir yere kadar diyerek. İhtiyacı olupta alan çok başka bir durum , ama böyle fırsatçılara dikkat edilmeli .
Tabiki orası öyle canım ben söylemiyorum bunu ,kimin ne sebeple aldığını ettiğini bilemeyiz,Rabbim kimseyi darda koymasinBilemeyiz ki belki de zor durumda kalıyorlar da kesiyorlar. Market yok olsa da katı katına fiyat çekiyorlar. Evler hasarlı, yıkık. Bizim evimizde herşey elimizin altında market yabıbaşımızda. Belki cepte para dahi yok. Çoluk çocuk aç olunca ne yapacaklar.
Nevreste bile diyor 20 kişiyiz evde. Dayısının eşi tek yaşıyormuş, evde ne erzağı olacak, yakında market yoksa nasıl yetişecekler. Tamam canları sağ da yemek ye gerekiyor, kıyafet de gerekiyor, Allah yardımcıları olsun
Market yok olsa bile hepsi açık değil yarın belki açılır. Annemin ilaçları yokBilemeyiz ki belki de zor durumda kalıyorlar da kesiyorlar. Market yok olsa da katı katına fiyat çekiyorlar. Evler hasarlı, yıkık. Bizim evimizde herşey elimizin altında market yabıbaşımızda. Belki cepte para dahi yok. Çoluk çocuk aç olunca ne yapacaklar.
Nevreste bile diyor 20 kişiyiz evde. Dayısının eşi tek yaşıyormuş, evde ne erzağı olacak, yakında market yoksa nasıl yetişecekler. Tamam canları sağ da yemek ye gerekiyor, kıyafet de gerekiyor, Allah yardımcıları olsun
Bazı insanların karnı aç bazı insanların da gözü aç.Tabiki orası öyle canım ben söylemiyorum bunu ,kimin ne sebeple aldığını ettiğini bilemeyiz,Rabbim kimseyi darda koymasin.Haluk Leventte şahit olmuş bazı durumlara ve oraya giden bazı kisilerde burdan da var çok giden tanıdık rastgele olaya denk gelen ve onlar emin ol biliyorlar ne için aldiklarini.Ve oradaki enkazlarin arasından da çok yağma yapan var ,ayrıca kutu kutu TV de yagmalamayi düşünmez insan bu başka birşey. Asıl ihtiyaç sahibi zorda kalanlarin dışında fırsatçılar var ordan yagmaladigi eşya her ne ise satmaya çalışan.Neden ihtiyaç sahibi insanların hakkının sömürülmesine göz yumsun ki bile bile oradaki insanlar. Ondan diyorum işte nevreste ablagile yardım gidemezken niye başkaları haklarını gasp etsin.emin ol yetkililer biliyor bazıları ihtiyacı dışında yapıyor..
Depremzedelerin ilaçları için çözüm bulunmuştu sanki tam aklımda değil,Market yok olsa bile hepsi açık değil yarın belki açılır. Annemin ilaçları yok
Ama erzak lar gelmeye başladıGönderen herkesten Allah razı olsun
Yemek çok yiyemiyoruz. Ama işte kalabalığız.
Sayımız azaldı. Eşim eve gelemiyor. İki kişi köye bir kişi İstanbul 'a gitti.
2 kişi haftaya İzmir' e gidecek:)
Bizde buradayız gibi görünüyor.
Aynen öyle valla deynom .Bazı insanların karnı aç bazı insanların da gözü aç.
Eşim hep dışarıda zaten ama tüm eczaneler açık değil 3-5 tane açıkDepremzedelerin ilaçları için çözüm bulunmuştu sanki tam aklımda değil,
Böyle zamanlarda tek olsa insanlar kafayı yer zaten. İyi ki ilk günler kalabalıktı bız yine de, destek olmuşsunuzdur.
tavsiye bile veremiyorum ki tam bisey yazacaktim icime oturduEşim hep dışarıda zaten ama tüm eczaneler açık değil 3-5 tane açıkBakmış sistem yok deyip vermemişler. Annem kaç gündür uykusuz, stresli ilacını alamıyor. şimdi tansiyonu 18-8 olmuş
Halimize çok şükür başımızı sokacak bir yer bulduktavsiye bile veremiyorum ki tam bisey yazacaktim icime oturdu
binlerce sukur ablaHalimize çok şükür başımızı sokacak bir yer bulduk
Bir şey demek istemiyorum ama zorbinlerce sukur ablainsallah daha iyi olacak atlatalim su gunleri
nevrestem sen cok guclu bir kadinsin yipratma kendini nolurBir şey demek istemiyorum ama zor
Buralar ve biz kolay toparlanamayız.
Sadece ben olsam çok güçlüyümnevrestem sen cok guclu bir kadinsin yipratma kendini nolur
Çok geçmiş olsun. Anneniz rahat bir şekilde oturup bir dakika boyunca derin nefes alıp versin. Tansiyonu düşürmede çok etkili olduğunu söylemişti bir doktor. İlaç için de kimlik numarası ile raporlu olanlar alınabilir ama ulaşım imkanınız nedir bilmiyorum.Eşim hep dışarıda zaten ama tüm eczaneler açık değil 3-5 tane açıkBakmış sistem yok deyip vermemişler. Annem kaç gündür uykusuz, stresli ilacını alamıyor. şimdi tansiyonu 18-8 olmuş
Teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun. Anneniz rahat bir şekilde oturup bir dakika boyunca derin nefes alıp versin. Tansiyonu düşürmede çok etkili olduğunu söylemişti bir doktor. İlaç için de kimlik numarası ile raporlu olanlar alınabilir ama ulaşım imkanınız nedir bilmiyorum.
tv de alkislarla canli bulabildiklerini cikartiyorlar .Sadece ben olsam çok güçlüyümAma çevremdeki herkes zor durumda
Tvde ne gösteriliyor bilmiyorumAma burada ne ev, ne dükkan, ne okul bir şey kalmadı. Keşke eşim istese şehir değiştirsek
Nevosum ılık limonlu suTeşekkür ederim :)
Şimdi biraz uyudu.Gece sıkıntı olursa yaparız.
Eczane sistem yok deyip vermemiş