- 28 Haziran 2011
- 59.490
- 150.086
Birde kafasinin altına yastık koyup yukarı doğru baksın, egmesinNevosum ılık limonlu su inş vardır ense kökünü soğuk su ile ıslatın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde kafasinin altına yastık koyup yukarı doğru baksın, egmesinNevosum ılık limonlu su inş vardır ense kökünü soğuk su ile ıslatın
Yaptık canım Uyuyabilse toparlarNevosum ılık limonlu su inş vardır ense kökünü soğuk su ile ıslatın
Tamam canımBirde kafasinin altına yastık koyup yukarı doğru baksın, egmesin
Evet uyusa toparlar nevosumYaptık canım Uyuyabilse toparlar
UyuyabilsekEvet uyusa toparlar nevosum
Abla profiline yazdı. Kendileri iyiymiş. Ama babasını kaybetmiş.
uyunmuyor gercekten ben de 4 gibi uyuyakalmisim telde canli yayin acik kalmis alkis seslerini duyunca uyandim daha da uyuyamadim herkes hafif yorgunluk atacak kadar uyuyabiliyorUyuyabilsek
Biz korkuyoruz canım sürekli sallanıyoruzuyunmuyor gercekten ben de 4 gibi uyuyakalmisim telde canli yayin acik kalmis alkis seslerini duyunca uyandim daha da uyuyamadim herkes hafif yorgunluk atacak kadar uyuyabiliyor
malesef biseyler yapabilmek icin guc lazim uyumamiz lazim nevreste
Kendisi iyi ama babası vefat etmiş
Bugün nasılsınız nevoşumBiz korkuyoruz canım sürekli sallanıyoruz
Biz korkuyoruz canım sürekli sallanıyoruzuyunmuyor gercekten ben de 4 gibi uyuyakalmisim telde canli yayin acik kalmis alkis seslerini duyunca uyandim daha da uyuyamadim herkes hafif yorgunluk atacak kadar uyuyabiliyor
malesef biseyler yapabilmek icin guc lazim uyumamiz lazim nevreste
Bizim semtten haberler geliyor. Bazı evlere bakılmış yıkılma kararı alınmış. O biraz buruklaştırdıBugün nasılsınız nevoşum
Allah yardımcınız olsunBizim semtten haberler geliyor. Bazı evlere bakılmış yıkılma kararı alınmış. O biraz buruklaştırdı
Halimize şükür
Mahalle yanarken.... Saçını tararmış ya o misal. Böyleleri de varAlmanya’da birkaç akrabam var. Hala s.K.K s.K.k gezmeli, yemeli içmeli hikaye filan paylaşıyorlar. Bu kadar mı beyinsiz olur insan? Sağır sultan duydu başımıza gelen felaketi. bunlar hala salaklık peşinde.
Bizde salaniyoruz hepBiz korkuyoruz canım sürekli sallanıyoruz
vallahi öyle. kaldı ki rahmetli dedeleri Malatyalıydı. tamam adam belki 60 sene önce çıkmış malatyadan, bunlar malatyanın m'sini bilmezler ama insanın yine de biraz içi burulmaz mı ya.Mahalle yanarken.... Saçını tararmış ya o misal. Böyleleri de var
Rabbim yardımcımız olsun ablaSizin hasar çok muBizde salaniyoruz hep