En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
uyunmuyor gercekten ben de 4 gibi uyuyakalmisim telde canli yayin acik kalmis alkis seslerini duyunca uyandim daha da uyuyamadim herkes hafif yorgunluk atacak kadar uyuyabiliyor :(
malesef biseyler yapabilmek icin guc lazim uyumamiz lazim nevreste :(

uyunmuyor gercekten ben de 4 gibi uyuyakalmisim telde canli yayin acik kalmis alkis seslerini duyunca uyandim daha da uyuyamadim herkes hafif yorgunluk atacak kadar uyuyabiliyor :KK43:
malesef biseyler yapabilmek icin guc lazim uyumamiz lazim nevreste :KK43:
Biz korkuyoruz canım sürekli sallanıyoruz🥺

uyunmuyor gercekten ben de 4 gibi uyuyakalmisim telde canli yayin acik kalmis alkis seslerini duyunca uyandim daha da uyuyamadim herkes hafif yorgunluk atacak kadar uyuyabiliyor :KK43:
malesef biseyler yapabilmek icin guc lazim uyumamiz lazim nevreste :KK43:
Biz korkuyoruz canım sürekli sallanıyoruz🥺

Bizim semtten haberler geliyor. Bazı evlere bakılmış yıkılma kararı alınmış. 🥺O biraz buruklaştırdı🥺
Halimize şükür 🥺
Allah yardımcınız olsun 🥺
Cumhurbaşkanı açıklamasında 1 yıl içerisinde toplu konut yapılacak, depremden zarar gören ailelere 10 bin para yardımı yapılacak dedi. 🥺

Almanya’da birkaç akrabam var. Hala s.K.K s.K.k gezmeli, yemeli içmeli hikaye filan paylaşıyorlar. Bu kadar mı beyinsiz olur insan? Sağır sultan duydu başımıza gelen felaketi. bunlar hala salaklık peşinde.
Mahalle yanarken.... Saçını tararmış ya o misal. Böyleleri de var 😠

Mahalle yanarken.... Saçını tararmış ya o misal. Böyleleri de var 😠
vallahi öyle. kaldı ki rahmetli dedeleri Malatyalıydı. tamam adam belki 60 sene önce çıkmış malatyadan, bunlar malatyanın m'sini bilmezler ama insanın yine de biraz içi burulmaz mı ya.

Back