Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Allah yardimciniz olsun

Bugüne kadar çok fenaydım. Deprem artçılar hafifleyince biraz toparladık. Bu enkazda olanları gördükçe halimize şükrediyorum. Elbet bir yolu bulunur. Yeniden yaşamaya başlarız.
Birkaç gündür yanlış bir şey yazdıysam kimse kusura bakmasın
İnsanın evlatlarının hayatının tehlikede olması çok zor
Ortada kalmak çok zor

Çok şükür canım. Arada mesaj yazmış mısın diye bakıyorum. Yok canım benim, yanlış hiçbirşey yazmadın.
Dediğin gibi şükürler olsun senin ve yakınların canı sağ.

Geçecek bu günler inşallah canımın içi,ne kusuru ?

canım benim Allah büyüktür. onun izniyle bugünler geçecek. hepimiz çokça dua etmeliyiz. mutlaka karşılığını verecektir.

Geçecek bu günler inşallah canımın içi,ne kusuru ?
İnşallah aşkom
Oğlum gözümün içine bakıyor. Anne yaşıyoruz üzülme diyor. Yeniden başlarız
Kızlar kötü Sınava nasıl çalışacağız, kitaplarımız orada kaldı diyorlar
Diyorum bir yolu olur yeniden alırız ne yapalım
Canımız sağ

Amin aşkom, canınız sağ,zaman her şeyin ilacı olacak paşam benin,hep duyarlı o masallah kızlar için de şu dönem geçsin mutlaka bir yol bulunur,bin şükür hayattasınız

Amin aşkom, canınız sağ,zaman her şeyin ilacı olacak paşam benin,hep duyarlı o masallah kızlar için de şu dönem geçsin mutlaka bir yol bulunur,bin şükür hayattasınız
Çok şükür
Eşim görevde enkazların başında, dağıtım yerlerinde Rabbim onu da tüm çalışanları da korusun

Çok şükür canım. Canınız sağ
Herşey yerine bir şekilde gelir.
Hem ne kusuru siz iyi olun ülkecek iyi olalım yeter.
Çok canlar gitti, gitmeyede devam ediyor. Allah yardımcınız olsun.
Haberler yürek dağlıyor. Yaşayanlar ne yapsın

Nevreste canım ablam kocaman sarılıyorum sana
Ahhh canım enkazda çok insan var
Şimdi öğrendik annemin teyzesinin kızı enkaz altındaymış. Eşimin kuzeni ve ailesi enkaz altındaBu 10 şehir yok gibi artık
Güzel Rabbim yardımcıları olsun bir an önce sağ salim cikartsinlar inşallah abla
Çok şükür
Eşim görevde enkazların başında, dağıtım yerlerinde Rabbim onu da tüm çalışanları da korusun
Amin abla Rabbim işlerini de kolaylastirsin sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…