Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Çok şükür canım. Canınız sağ 🙏
Herşey yerine bir şekilde gelir.
Hem ne kusuru 🥺 siz iyi olun ülkecek iyi olalım yeter.
Çok canlar gitti, gitmeyede devam ediyor. Allah yardımcınız olsun.
Haberler yürek dağlıyor. Yaşayanlar ne yapsın 🥺
Amin inşallah canım 🤲
Belki benim sızlanmaya hakkım yok diye düşündüm🥺

kızlar özellikle deprem bölgesinde olanlara da yayın. göçük altındakiler için Allahın Ya Camiu Ya Vasiu isimleriyle dua edilmesi gerekiyormuş. bu iki ismi peşpeşe okuyun, okusunlar... Camiu yıkıntının içinden geçer, Vasiu alan taraması yapar. Vasiu vesile demekmiş.

kızlar özellikle deprem bölgesinde olanlara da yayın. göçük altındakiler için Allahın Ya Camiu Ya Vasiu isimleriyle dua edilmesi gerekiyormuş. bu iki ismi peşpeşe okuyun, okusunlar... Camiu yıkıntının içinden geçer, Vasiu alan taraması yapar. Vasiu vesile demekmiş.

Amin inşallah canım 🤲
Belki benim sızlanmaya hakkım yok diye düşündüm🥺
Kolay mı Nevoş yaşadıkların. Senin yerinde ben de olsam aynı tepkiyi verirdim. Belki de daha fazla.🤦🏻‍♀️
Şimdi enkaz başında bekleyenleri gördükçe, insan daha da anlıyor canın daha değerli olduğunu. Şimdi o bekleyenlere sorsak ev, mal, mülk gözünde görünmez, enkazdan sağ çıksa diye bekleyiş içerisindedirler. Rabbim korusun hepimizi.

Bugüne kadar çok fenaydım. Deprem artçılar hafifleyince biraz toparladık. Bu enkazda olanları gördükçe halimize şükrediyorum. Elbet bir yolu bulunur. Yeniden yaşamaya başlarız.
Birkaç gündür yanlış bir şey yazdıysam kimse kusura bakmasın 🥺
İnsanın evlatlarının hayatının tehlikede olması çok zor🥺
Ortada kalmak çok zor🥺
Yaaa senin pamuk kalbini yerim ben, canım nevoşum siz hep iyi olun,çok iyi olun 🤲💜 her şey düzelecek 🤲💜 bu zor günler geçecek 🤲

Kolay mı Nevoş yaşadıkların. Senin yerinde ben de olsam aynı tepkiyi verirdim. Belki de daha fazla.🤦🏻‍♀️
Şimdi enkaz başında bekleyenleri gördükçe, insan daha da anlıyor canın daha değerli olduğunu. Şimdi o bekleyenlere sorsak ev, mal, mülk gözünde görünmez, enkazdan sağ çıksa diye bekleyiş içerisindedirler. Rabbim korusun hepimizi.
Amin canım benim 🤲

X