Bunun nereli olmakla ilgisi yok. Biraz vicdan biraz merhamet sahibi insan bunu düşünür bu şekilde davranmaz. Bazı insanlar bazı insani duygulardan yoksun.vallahi öyle. kaldı ki rahmetli dedeleri Malatyalıydı. tamam adam belki 60 sene önce çıkmış malatyadan, bunlar malatyanın m'sini bilmezler ama insanın yine de biraz içi burulmaz mı ya.
Empati yok kuzum, ben iyiyim ya gerisi nolursa olsun kafasıvallahi öyle. kaldı ki rahmetli dedeleri Malatyalıydı. tamam adam belki 60 sene önce çıkmış malatyadan, bunlar malatyanın m'sini bilmezler ama insanın yine de biraz içi burulmaz mı ya.
Ev kulanılamaz çok kötü ya bina olaraktan bile kızımda kalıyoruz navlede evi mustakil 15 kişiden fazla ordayızRabbim yardımcımız olsun ablaSizin hasar çok mu
Sosyalim dünden beri kafayı yiyorum, deli diyorlar bana gülmek istemediğim, sürekli üzüldüğüm için yaEmpati yok kuzum, ben iyiyim ya gerisi nolursa olsun kafasıama her zaman hepimiz aynı durumda olabiliriz. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz.
Allah yardımcınız olsun gül goncam,rabbim bir daha yaşatmasınEv kulanılamaz çok kötü ya bina olaraktan bile kızımda kalıyoruz navlede evi mustakil 15 kişiden fazla ordayız
Bizde öyleEv kulanılamaz çok kötü ya bina olaraktan bile kızımda kalıyoruz navlede evi mustakil 15 kişiden fazla ordayız
Bu kadar at gözlüğü takmakta acımasızlık kuzum, oradaki canlar biz olabiliriz. Karşındaki caniyla uğraşırken bosvermek nasıl olabilir? Bunu biz hiçbir zaman anlayamayizSosyalim dünden beri kafayı yiyorum, deli diyorlar bana gülmek istemediğim, sürekli üzüldüğüm için ya
Çok zor şeyler yaşadınız nevosum, belki ikna olabilirEşimi ikna edip başka şehire gidebilsem keşkeTemelli gitmek istiyorum
İnsanın içi soğuyor değil mi, benim de içimden gelmiyor o eve girmek. Gideceğim bir süre. Eşin istemez mi ki, durumlar belli ya hani. Keşke gitseniz. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.Eşimi ikna edip başka şehire gidebilsem keşkeTemelli gitmek istiyorum
Onun için değil canım burada ev yok okul yok hiçbir şey kalmadı. Çocukların hayatı söz konusuÇok zor şeyler yaşadınız nevosum, belki ikna olabilirorda da deprem olmayacak mı diyebilir tabi birde
Bu evlere nasıl girer yaşarızİnsanın içi soğuyor değil mi, benim de içimden gelmiyor o eve girmek. Gideceğim bir süre. Eşin istemez mi ki, durumlar belli ya hani. Keşke gitseniz. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Valla bilmiyorum hayat devam ediyor yeter diyorlarBu kadar at gözlüğü takmakta acımasızlık kuzum, oradaki canlar biz olabiliriz. Karşındaki caniyla uğraşırken bosvermek nasıl olabilir? Bunu biz hiçbir zaman anlayamayizolaylara uzak kalmakta bir kaçış yöntemi belki ama üzülüyor diye birini suclamazsin ya
Benimde aklıma o geldiEşimi ikna edip başka şehire gidebilsem keşkeTemelli gitmek istiyorum
Çok haklısın canimin içi, yeni düzen kurulana kadar aylar geçecek çünkü taş taş üstünde kalmadıOnun için değil canım burada ev yok okul yok hiçbir şey kalmadı. Çocukların hayatı söz konusuKonteynerde kalmaktan iyidir
Eşim inattır gitmezBenimde aklıma o geldi
Hassas kalpler fazla yaşamazValla bilmiyorum hayat devam ediyor yeter diyorlar
Bide çok sık büyük depremlere maruz kaldılar Malatya daÇok haklısın canimin içi, yeni düzen kurulana kadar aylar geçecek çünkü taş taş üstünde kalmadısehir yok
Kızların da üniversite okuyabilecekleri bir şehir olsa gider diye düşünüyorumEşim inattır gitmez