Amin inşallah canımÇok şükür canım. Canınız sağ
Herşey yerine bir şekilde gelir.
Hem ne kusurusiz iyi olun ülkecek iyi olalım yeter.
Çok canlar gitti, gitmeyede devam ediyor. Allah yardımcınız olsun.
Haberler yürek dağlıyor. Yaşayanlar ne yapsın
Çok geçmiş olsun.Amin inşallah canım
Belki benim sızlanmaya hakkım yok diye düşündüm
Anne yüreği. Öyle düşünme lütfenAmin inşallah canım
Allah razı olsun canım benim iyi ki varsınızNevreste canım ablam kocaman sarılıyorum sana
Güzel Rabbim yardımcıları olsun bir an önce sağ salim cikartsinlar inşallah abla
Amin abla Rabbim işlerini de kolaylastirsin sagolsunlar
Estağfurullah canım ,Allah feraha çıkarsın tez zamandaAmin inşallah canım
Anne yüreği. Öyle düşünme lütfen
Şükredelim
Allah razı olsunEstağfurullah canım ,Allah feraha çıkarsın tez zamanda
Allah razı olsun canım benimBizim burda milli eğitim bakanlığı hergün herkesten 5 ekmek getirmesini istedi. Tırlarla deprem bölgelerine gönderilecekmiş
Bende kıyafet ve erzak kolisi hazırdım. Eşim götürdü teslim etti.
Birlikten kuvvet doğar
kızlar özellikle deprem bölgesinde olanlara da yayın. göçük altındakiler için Allahın Ya Camiu Ya Vasiu isimleriyle dua edilmesi gerekiyormuş. bu iki ismi peşpeşe okuyun, okusunlar... Camiu yıkıntının içinden geçer, Vasiu alan taraması yapar. Vasiu vesile demekmiş.
Sende iyi ki varsın ablam iyi ki hala konuşabiliyoruz çok şükür RabbimeAllah razı olsun canım benim iyi ki varsınız
Çok şükür canımSende iyi ki varsın ablam iyi ki hala konuşabiliyoruz çok şükür Rabbime
Kolay mı Nevoş yaşadıkların. Senin yerinde ben de olsam aynı tepkiyi verirdim. Belki de daha fazla.Amin inşallah canım
Yaaa senin pamuk kalbini yerim ben, canım nevoşum siz hep iyi olun,çok iyi olunBugüne kadar çok fenaydım. Deprem artçılar hafifleyince biraz toparladık. Bu enkazda olanları gördükçe halimize şükrediyorum. Elbet bir yolu bulunur. Yeniden yaşamaya başlarız.
Birkaç gündür yanlış bir şey yazdıysam kimse kusura bakmasın
İnsanın evlatlarının hayatının tehlikede olması çok zor
Ortada kalmak çok zor
Amin canım benimKolay mı Nevoş yaşadıkların. Senin yerinde ben de olsam aynı tepkiyi verirdim. Belki de daha fazla.
Şimdi enkaz başında bekleyenleri gördükçe, insan daha da anlıyor canın daha değerli olduğunu. Şimdi o bekleyenlere sorsak ev, mal, mülk gözünde görünmez, enkazdan sağ çıksa diye bekleyiş içerisindedirler. Rabbim korusun hepimizi.
İnşallah canım benim çok aminYaaa senin pamuk kalbini yerim ben, canım nevoşum siz hep iyi olun,çok iyi olunher şey düzelecek bu zor günler geçecek
Marketler kapalı, benzin sorunu var. Ondan belki insanlar alıyorlardıryardımlar yağmalanıyormuş çok moralim bozuldu