Başı sağolsunn kendisinide ulaşabildiniz cok şükürHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Sağ ol canımZorda olsa zamanla yaralar sarılacakbiraz dinlenebilmişsiniz şükür
Allah yardımcımız olsun
Nevroşumm birşey ihtiyacın varsa söylee canim benimm rabbim daha yaşatmasınHayattayız çok şükür canım ama iyi değiliz. Korkuyoruz
Evlerimiz kullanılacak durumda değil bir yakınımızın evinde kalıyoruz. Burası tek katlı bir ev. Ama ne kadar kalırız bilmiyorumSonra ne yaparız.
Şimdi tek derdimiz tekrar olmasın daha fazla yıkım olmadın.
Çünkü yıkılan yerlere kurtarma bile yetişmiyor
Kaldığın yerde kalırsın
Hava soğuk, eşyalarımı yok. Rezil durumdayız. Çok şükür sağlıklıyım yaşıyoruz. Çocuklarım yanımda
Yanlış bir şey yazıyor muyum bilmiyorum ama kafam iyi değilNe duysam, okusam, kiminle konuşsam ağlıyorum.
Canım Nevoş kalbimiz dualarımız sizinle. Keşke elimizden fazlası gelseHayattayız çok şükür canım ama iyi değiliz. Korkuyoruz
Evlerimiz kullanılacak durumda değil bir yakınımızın evinde kalıyoruz. Burası tek katlı bir ev. Ama ne kadar kalırız bilmiyorumSonra ne yaparız.
Şimdi tek derdimiz tekrar olmasın daha fazla yıkım olmadın.
Çünkü yıkılan yerlere kurtarma bile yetişmiyor
Kaldığın yerde kalırsın
Hava soğuk, eşyalarımı yok. Rezil durumdayız. Çok şükür sağlıklıyım yaşıyoruz. Çocuklarım yanımda
Yanlış bir şey yazıyor muyum bilmiyorum ama kafam iyi değilNe duysam, okusam, kiminle konuşsam ağlıyorum.
Allah ım çok üzgünüm Allah rahmet eylesin,dualarımız onunla iletin lütfenHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Rabbim sabır versin inşallahHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Ulaşmaya çok sevindim ama babası için çok üzüldüm Allah afiyet versin.Habibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Ben onunla ilk gün konuştum. Bir sıkıntısı yoktu.
Benim de aklımda cancağızım
Sen nasıl oldun ?Rabbim sabır versin inşallah
Nasılsın canım yedin mi birşeylerBen onunla ilk gün konuştum. Bir sıkıntısı yoktu.
Çok yiyemiyorum canım öyle iki parmak kadar ekmek iki parça peynir yedim. 3-4 saat uyudum ya o bana yetti.Nasılsın canım yedin mi birşeyler
Olsun canım az az zorlayın öyle .Rabbim gücünüzü Kuvvetinizi arttırsınÇok yiyemiyorum canım öyle iki parmak kadar ekmek iki parça peynir yedim. 3-4 saat uyudum ya o bana yetti.
Amin canımOlsun canım az az zorlayın öyle .Rabbim gücünüzü Kuvvetinizi arttırsın
Benim işler karışık Cancağzım. Cuma günü idrar kültürü çıkacakmış ve ilaçlarım sonuçlara göre değişecekmiş.Sen nasıl oldun ?
Çok şükür canım, görmeyince acabada kalmıştım.Ben onunla ilk gün konuştum. Bir sıkıntısı yoktu.
Yaaaa gerçekten miHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti